Black93 Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 Oj tam oblepiony liśćmi jeż jest tylko jeden i starczy:) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Quote Link to post Share on other sites
Aghia Afterlife Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 :D a tu z tygodnika Angora sprzed tygodnia: Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Od razu widać że to była raczej stylistka niż stylista. Facet ubrałby je raczej tak: lub tak http://kwejk.pl/przegladaj/2620855/10/az-podskoczysz-z-radosci.html Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 O, rany.. Dlaczego taka blachara, Mendi? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Czy ja wiem czy blachara, większość Ukrainek jakie kilka lat temu widywałem latem we Lwowie, tak właśnie wyglądała - w sensie typ urody i zamiłowanie do skąpych ciuchów, a także jakiś nieformalny, aczkolwiek powszechny bojkot staników... fajnie było. Ale słyszałem Lambert, żeś chłop strasznie pruderyjny i wolałbyś takowe: No co kto lubi... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 (edited) Ciebie poznam zawsze.. :icon_wink: Nie rozumiem, jak kiblowałem w Jarosławiu - nie ważne, że w klasztorze :icon_smile: - to nie pamiętam kiedy tyle pięknych kobiet widziałem. A Ty wlepiasz takie.. cóś, ehh. Pozdrawiam, Lambert Edited March 30, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Czyli tak ja mówiłem, zakonnice Ci się podobają. Za co Cię Inkwizycja w klasztorze zamknęła? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 (edited) Za młodu.. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert P.S. Na rynku, 15-ście lat temu była knajpa ze stołem bilardowym - czy to jeszcze istnieje? Tam były najładniejsze.. :icon_smile: Edited March 30, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Za młodu.. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert P.S. Na rynku, 15-ście lat temu była knajpa ze stołem bilardowym - czy to jeszcze istnieje? Tam były najładniejsze.. :icon_smile: Jeśli masz na myśli tą knajpę z 1 stołem (na nim panny czasem tańczyły), co była w podziemiach i się po schodkach schodziło to Azyl - tego już nie ma. Ale jest po drugiej stronie rynku Billkros, tam chyba z 5 stołów turniejowych mają i bardzo fajną barmanke. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Z jednym stołem. Ale zupełnie niepamiętam, że w podziemiach. Za to podziemia kajarzę z klasztorem. Inwentaryzowaliśmy (rysunkowo) klasztor wraz z otaczającycm terenem, murami i całym tym inwentarzem. Z jednej strony murów, chyba od północy, znajdują się stare szalety, zawartość których trafiała do nieistniejącej już fosy - tem gdzie mury są najwyższe. A w piwnicach trumny - też z zawartością.. :) Najlepiej wspominam piwniczną spiżarnię a w niej zamykaną na klucz komórkę, w której trzymali świetny bimberek i kiełbachy. :) Zrobił się dość nieprzyjemnie, gdy się okazało, że to komórka przeora.. :P No widzisz, znam trochę te Twoje kąty. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 HEhe, w podziemiach klasztoru byłem, przy czym nie do końca na legalu - kiedyś po wycince drzew się skarpa osunęła i się wejście odsłoniło. Trumny widziałem, ale owej kiełbasiano-bimbrowej komórki nie napotkałem. Ja się już kilka razy przymierzałem do poobzierania Twoich kątów, bo żona ma rodzinę w Poznaniu, ale muszę poczekać, aż dzieciaki trochę podrosną. My tu gadu gadu, a Syryjczyków przybywa... odpali może w końcu ten piknik snajperski, czy nie bardzo? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 (edited) Tej, a to czasem nie Tobie zawsze niepasowało? :icon_wink: Obecnie jestem ostro zarąbany ale jeśli, jakimś cudem, uda mnie się przebić to zrobię. Tylko biada, jeśli będzie komuś za daleko! :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert P.S. Tajemna komórka z bimberkiem znajduję się dokładnie pod kuchnią i jadalnią, czyli w południowej części klasztoru. Bezpośrednio z kuchnią, łaczy ją mini-winda ręczna. Tak, żeby gospochy nie musiały latać po schodach. I właśnie tędy wykradaliśmy z niej bimberek! Sprawa by się nie rypła gdybyśmy się nie skatowali za nadto i.. kolega nie zasnął w tej windzie! :icon_razz: Edited March 30, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Aghia Afterlife Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Mendi, ale badziewna ta blachare zapodales, tamte z gazety to sa PRAWDZIWE bojowniczki! np pierwsza od prawej w zielonym wyglada bardzo milo i ma mily dekolcik, a jakby ci swisnela miedzy oczy to nie zobaczylbys jej wiecej ani w bieliznie ani w habicie :D W Jaroslawiu niezle atrakcje macie, bylam raz tam przez 2 tygodnie ale majac praktyki w rzezni tylko to mnie interesowalo :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Tak, Aghia, ta w zielonej sukni jest fajna - to po lewej nie.. ;) A tu przewodnik edukacyjny, dla Mandiego: http://www.skyscanner.pl/wiadomosci/inspiracje/atlas-urody-najpiekniejsze-zdjecia-kobiet-z-calego-swiata/?utm_medium=social+paid&utm_source=facebook&utm_campaign=PL-article-atlas%2Bbeautiful%2Bwomen&utm_content=6044781811494-dm10-pl-sa-atlas%2Bbeautiful%2Bwomen-20-54-desktopfeed-NA-LAL+5p-A&utm_id=56f2a6dbf789b84f2b8b458a&AssociateID=SOC_FCB_00640_00021 Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Eh Lambert, Ty to widzę jakąś misję masz... Ponoć najpiękniejsze są baby krasnoludów, tylko ciężko je odróżnić, bo też mają brody... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Nimam żadnej misji ale jak już wklejasz gołe baby to mogłyby wyglądać.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Nimam żadnej misji ale jak już wklejasz gołe baby to mogłyby wyglądać.. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Gdzie tam goła... miała pasek z nabojami! W ogóle słyszałem, że w tym sezonie letnim będą popularne 3-częściowe stroje kąpielowe dla kobiet. W skład kompletu wchodzą: okulary, klapki i zegarek. A tak na marginesie, wybiera się któryś delikwent na BW8? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Nie wierzę w ten obrazek. Co to jest to BW? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Pewnie Border War. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Byłby niezły zamek... :). W razie "ale to PW". Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 34 Blacków :v Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Jeden to zło a 34 to uciekajcie :D Łajaty już mają pełne portki :D Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Byłby niezły zamek... :). W razie "ale to PW". :D Za dużo Ishar czy innych dungeon crawler'ów ;) Quote Link to post Share on other sites
szaszlyk133 Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Czemu wydaje mi się że wszyscy nienawidzą AK przerabianych na karabiny parasnajperskie? Od iluś lat mam 500fps w CM040 a od niedawna w CM048S. Ale ograniczenia mocy na zlotach często nie uwzgledniają takich replik jak karabiny szturmowe używane w charakterze wyborowym czyli tylko semi i oszczedzanie na kulkach. Ostatnio na zlocie zostałem kilka razy zmasakrowany przez użytkownikow krótkich eMek z 500fpsami, walili z wg mnie ze zbyt krótkich odległości, długimi seriami. Ktoś może mi wytłumaczyć czemu zginął podział na repliki full auto np. 450fps max, semi auto 500fps max i czterotakty/dwutakty np 650fps max? Czemu? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts