Kurt_von_Lope Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Witam mam pytanie, testował ktoś czy magazynki od APS do pistoletów serii shark/hornet reklamowane jako najlepsze na green gas do serii G pasują do G17 od WE ? Quote Link to post Share on other sites
wściekły królik Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 (edited) W dniu 29.01.2019 o 14:05, Mridge napisał: Witam mam pytanie, testował ktoś czy magazynki od APS do pistoletów serii shark/hornet reklamowane jako najlepsze na green gas do serii G pasują do G17 od WE ? Magazynki od APS pasują, ale według mnie oryginalne we dłużej działały bezawaryjnie. Znacie jakieś twarde kabury udowe pasujące do g17 we a najlepiej z podłączoną latarką? Biegałem z przymałą kopią gun clipa ale wygodne to to nie jest. Edited February 10, 2019 by wściekły królik Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Bez latarki na pewno pasują Nuprol'e. Z latarką podchodzi do chińskich kabur: https://airsoftphotos.net/album/show/530144#closed i z tego co kojarzę do kabury Direct Action. Quote Link to post Share on other sites
Badpixel Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Czy ktoś z tutaj obecnych ma glocka 17 od firmy Umarex? Zakupiłem go kilka dni temu i dopiero teraz szukam zapasowych magazynków. W sklepie gunfire dowiedziałem się, że do tego modelu polecają tylko oryginalne magazynki. Oryginał na 14 kulek za 170zł(dostępny) lub na 25 za 250zł(niedostępny). Ktoś już próbował innych zamienników? Może jakieś magazynki z większą ilością, niż 14 kulek? Quote Link to post Share on other sites
Maiki Posted September 17, 2019 Report Share Posted September 17, 2019 Witam. Mam pytanie odnoścnie glock 17 gen 3 WE . Czytałem ze nie pasuje do kabur kydexowych( jest za szeroki) czy to prawda? Używał go ktoś z Ivo hestami ? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 17, 2019 Report Share Posted September 17, 2019 Pod IWO musisz w klocku zeszlifować imitację zderzaka łuski czy jak to się tam zwie. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Ja tam nic nie musiałem szlifować pod kabury ivo hest. Wystarczyło ja troszkę podgrzać suszarką i gotowe. Siedzi w niej g19 i g34 we. A jeżeli chodzi o kabury z latarka to oprócz ive hest używam tych. http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Combat_Gear_Holsters_GK_Tactical_63DO_Holster_for_G17_G18_with_QL_Mount.htm http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Combat_Gear_Holsters_GK_Tactical_X300_Light_Compatible_For_GBB_Glock_DE.htm Quote Link to post Share on other sites
Guest asgpl Posted December 18, 2019 Report Share Posted December 18, 2019 Czy Well to to samo co WE? Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 Nie Quote Link to post Share on other sites
marceliopti1 Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 witam mam pewien problem z moim glockiem , wiem że lufa się rusza do tyłu przy każdym strzale ale czy normalne jest to że w tylnym położeniu zamka się rusza do przodu? Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Siemasz! Spotkał się ktoś już z Glockiem 17 WE 5 gen MOS/RMR? Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted June 27, 2021 Report Share Posted June 27, 2021 Czy jest jakaś różnica w jakości wykonania (szczególnie el. wewnętrznych) między gen 3, a gen 5, czy to po prostu różnice w wyglądzie zewnętrznym? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts