PeCeT Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Złego słowa o nich pomyśleć a co dopiero powiedzieć się nie da 8-) . Bezproblemowe zamówienie i wysyłka. Do tego zamiana hi-capów na low i miła zniżka. Karteczkę oczywiście też dostałem i morda od razu mi się uśmiechnęła. Sklep IMO najlepszy na naszym rynku. ;-) Quote Link to post Share on other sites
raubritter Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Kupiłem u nich silnik ICS Turbo 3000. Jestem bardzo zadowolony, kontakt mailowy i telefoniczny na wysokim poziomie. Paragon bądź F-Vat na życzenie. W sumie, tanio i wygodnie. Szkoda tylko że nie ma opcji "za pobraniem" To moim zdaniem szybszy sposób kupna, niż czekanie aż kwota się zaksięguje na koncie. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep. Podobne zamówienie - silnik ICS Turbo 3000 - bez przymusu rejestracji w sklepie, przesyłka bezproblemowo wysłana za pobraniem. Przy otwarciu paczki - miła niespodzianka paczka 500 kulek ICS 0,2g. Mała rzecz a cieszy. Oby tak dalej Panowie! Quote Link to post Share on other sites
SZYMEK_LEW Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Szczerze polecam,profesjonalne podejście do klienta świetny kontakt mailowy,błyskwiczna przesyłka ! polecam ZADOWOLONY KLIENT Quote Link to post Share on other sites
nockeer Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Ja również zamówiłem ICS 3000. Przesyłka dotarła najszybciej jak to możliwe i dorzucili próbkę 500 kulek ICS 0,2. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Ja zamówiłem L85, a po jakimś czasie baterię do repliki. Replika przyszła bardzo szybka, wręcz zaskakując mnie (spodziewałem się jej dopiero następnego dnia). Na baterię też długo czekać nie musiałem. No i gwarancja 18 miesięczna zdecydowanie mnie cieszy. Sklep godny polecenia. Quote Link to post Share on other sites
Faziv Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Złożyłem kolejne zamówienie w madonionie, i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Paczkę dostałem dzień później, w dodatku pan Paweł objaśnił mi wszystko przez telefon, podając szacowany okres wytrzymałości zębatek łożysk i tłoka, aż po wymianę dystansera ; ) WIELKI PLUS ! Quote Link to post Share on other sites
keltan Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) Najbardziej zdenerwowało mnie oczekiwanie na wirtualną emkę kilka razy się okazało że nie ma jeszcze itp czas oczekiwania na asortyment to nawet kilka miechów.Dodatkowo gdy pytałem o obniżkę ceny repliki dowiedziałem się że nie ma szans 2 dni potem o 100zł obniżono więc oszukanie mnie dyskwalifikuje ten sklep następne kilka(naście?) miesięcy. Dodatkowo pomylili się z magami TO WIELKI MINUS z PLUSÓW Replika akumulator kulki wszystko co zamawiałem było następnego dnia Edited April 6, 2009 by keltan Quote Link to post Share on other sites
TH_Brado Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Miałem do czynienia z wieloma sklepami, czasem lepszymi a czasem... khe khe. Myślałem że już mnie nic nie zaskoczy, ale jednak. Zamówienie jak zwykle, rewelacyjna obsługa, szybka realizacja. Otwieram pudło z karabinem a w środku, oprócz oczywiście karabinu, magów, gratisowej buteleczki kulek (!) - karteczka z życzeniami "miłego strzelania :)". Niby nic, a morda mi się uśmiechnęła. Quote Link to post Share on other sites
Stalker69 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Na początku tygodnia zamówienie na kulki ICSa. Wszystko załatwione szybko i bez żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
suharinho Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) M4a1 universal, batka, wolnoładowarka, kulki. Pan Paweł odpowiedział na moje pytania. Obsługa sprawna i rzeczowa. Jedyny minus...tydzień po otrzymaniu repliki jej cena na stronie internetowej spadła o 40 zeta :wink: Sklep godny polecenia. W przyszłości na pewno będę korzystał z ich oferty :uśmiech: Pozdrawiam Edited May 26, 2009 by suharinho Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Kupiłem u nich 2 magazynki do Glocka, z tego co szukałem to taniej nie znajdziecie odkąd ceny poszybowały do 130 zł, choć może się to zmienić wraz ze skończeniem się zapasów :-F Szybka wysyłka i dobry kontakt mailowy. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Witam.Zakupiłem w madonion.eu galil ARM.Replika nie spełniła moich oczekiwań wiec na następny dzień ją odesłałem prosząc o zwrot na konto.Sklep w tym czasie miał przeprowadzkę do Krakowa.Wpłata szła 5 dni.Więc sprawnie.Cały czas bardzo dobry kontakt telefoniczny z Panem Pawłem ułatwiał sprawę.Bardzo uprzejmy i rzeczowy człowiek.Odbierał telefony nawet po godzinach działania sklepu.Sam sklep i Pana Pawła oceniam na 5+.Naprawdę polecam. Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Mogę ocenić obsługę w sklepie w Krakowie bardzo dobrze, zobaczyłem co chciałem i otrzymałem informacje jakie chciałem, wszystko w przyjemnej atmosferze. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ja potwierdzam, czasem tam zaglądam na pogaduchy i ew chrono. Obsługa bardzo miła i przede wszystkim kompetentna! Quote Link to post Share on other sites
Mike Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Wszystko ok. Replika przyszła błyskawicznie, bezproblemowa wymiana magazynków + karteczka z życzeniami :) Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Zanabyłem u nich moją eL'kę - wraz z tuningiem i dodatkami... Synowi SIG'a 551 z tuningiem i dodatkami... następnie zanabyłem ICS'ową CXP.08 na rynku wtórnym którą to od razu od sprzedawcy kazałem dostarczyć do Madonionów - przegląd odświeżenie itd... Następnie zanabyłem konwersję M16 RAS z tuningiem i dodatkami... jak widać - trochę styczności z nimi mam - choć mam do nich ponad 600 km :) ale warto - nawet jeśli przekazywanie replik następuje przez kuriera :) Zawsze jakiś rabacik czy miły dodatek, czy jakaś usługa extra - osobiście polecam. Tak jak wcześniej ludziska pisali Pan Paweł służy pomocą i radą. Szybko miło i OK. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 :) moglibyście pomęczyć ICS'ów o risy do Eli, bo oglądając najnowsze foty z Afganistanu aż się prosi. Już nawet do nich pisałem w tej sprawie. Odpisali, że kto wie, ale może wam się uda coś więcej ;) Quote Link to post Share on other sites
madonion_eu Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Też pisaliśmy :)W chwili obecnej ICS koncentruje się na wypuszczeniu nowych MP5 (z dwudzielnym GB), następny w kolejce FN FNC. A potem, może. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Przypominam że ten temat nie służy do dyskusji ;) Quote Link to post Share on other sites
lesztur Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 W sumie powinienem i tutaj się wpisać. W końcu zrobiłem w sklepie Mad Onion swoje pierwsze zakupy związane z ASG. ;-) Polecam wszystkim, perfekcyjny kontakt, przesyłka ekspresowa, zadowolenie klienta czyli moje sięga zenitu. :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
civrill Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Absolutnie godny polecenia sklep. Przez jakiś czas rozglądałem się po sieci za dobrą repliką i zacząłem przeglądać madoonion.eu, mając na oku to i owo. Przy okazji wyjazdu do Krakowa wstąpiłem do sklepu stacjonarnego i... Wyszedłem z świeżutką, nowiutką C-15 Professional ICS'a. Obsługa bardzo uprzejma, fachowa, chętnie dzieląca się informacjami nt. replik, bez zbytniego owijania w bawełnę. Mimo, że wybrzydzałem i kombinowałem to udało się wymyślić rozwiązanie zadowalające mnie i mój portfel - a to wszystko w miarę szybko i jak najbardziej sprawnie. Definitywnie będę częstszym klientem. (Również kontakt mailowy, wcześniej był bardzo szybki.) Quote Link to post Share on other sites
pretorian11 Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Z czystym sumieniem mogę dołączyc do peanów pochwalnych na temat madonion. Kontakt telefoniczny bardzo dobry, na każdego maila dostaję zawsze wyczerpującą odpowiedź i rzetelną podpowiedź jeżeli sytuacja tego wymaga. Naprawy serwisowe to naprawdę prawdziwy ekspres. Przykładowo gearbox wysłany z Wrocławia w poniedziałek w czwartek miałem już w domu. Co ważne nie "wciskają" tego co akurat jest na sklepie tylko polecają to co akurat się sprawdzi, co niektórzy sprzedawcy czynią. ;-) . Ponieważ wypowiadamy się tu na temat sklepów o produktach pisał nie będę ;-) . Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Takoż i ja zapieję z zachwytu nad Paniami i Panami z MadOnion. Uszkodzona replika do serwisu dotarła wczoraj przed 11 (tak twierdzi tracking PP) a dziś przed 15 cieszyła już moje oczy, tyle że była sprawna. I choć usterka drobna, to i tak szacun za tempo. Serwis ekspresowy, kontakt przez telefon bardzo dobry, pozostaje podziękować i polecić. Quote Link to post Share on other sites
kubos1 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Przed chwilą odebrałem glocka zamówionego na madonion. Przesyłka dotarła pocztą na następny dzień od wysłania. Profesjonalne podejście do sprawy, pozostaje mi tylko polecić ;-) Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Zakupiłem u nic eMke, wszystko w porządku. Wymienili mi wszystko to co chciałem, zamienili Hi Capy na 2 low capy i jeden Mid Cap i dali świąteczną zniżkę. Polecam sklep, jak brać repliki ICS, to tylko u nich. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts