KnightMoritz Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 No ja wczoraj otrzymałem w godzinach około 14 paczuszke z Skirmich Jumper Plate Carrier w Olive Drab. Zamówienie składane było w poniedziałek. Mega plus, chyba na stałe przerzucę się na kupowanie opo w tym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Ja miałem śmieszną przygodę z tym sklepem:Zamówione wieczorem ,na następny dzień wysłana konwersja do SWD.Po wysyłce towar przychodzi normalnie podajże po 2 dniach.A w przesyłce coś jakaś złączka do motoroli .Okazało się że kurier pomylił paczki więc nie mam nic do sklepu.Wzorowy kontakt ,omówione zdarzenie i za 2 dni kurier z właściwą przesyłką (odebrał tą złączkę)a w ramach rekompensaty 10 dodatkowych kapsuł co2 które się przydały.Więc plus dla sklepu minus dla ich kuriera. Quote Link to post Share on other sites
Murvik Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Zamówiłem rano (czwartek) szyne 5KU do AK a dzisiaj piątek i już ją mam na giwerce. Kolejna szybka transakcja. Kontakt wzorowy jak zawsze. Ja polecam w 100%. Quote Link to post Share on other sites
Marmaj71 Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Gorąco polecam, szybka wysyłka i miła obsługa. :) Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Małe zamówienie, to i mały plusik ode mnie ;) Szybko, sprawnie, tak jak zawsze powinno być. Quote Link to post Share on other sites
daffi Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 (edited) 1. Szybka realizacja zamówień - plus, 2. Kompetentna i POMOCNA obsługa - bardzo duży plus (nie zostawiają klienta bez pomocy) Polecam sklep Deltashop Edited July 31, 2013 by daffi Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Kontakt mega! Kamizelka TMC która kosztowała mnie nieco ponad dwie stówki w przeciwieństwie do ACMa z tego przedziału cenowego świetnie dopasowała się nawet na takiego chudzielca jak ja, do tego jest w pełni modułowa czego nie mogę powiedzieć wyrobach innych chińskich producentów (99% takich produktów zawiera wszyte na stałe ładownice na stanagi). Jak dla mnie jakość produktów TMC oferowanych przez Deltashop jest airsoftowym ideałem jeśli chodzi o przeciętnych graczy nie uczęszczających na super mega taktyczne turbo milsimy. Co do wysyłki, paczka wyszła ze sklepu koło godziny 20 w poniedziałek, dzisiaj, czyli we wtorek następnego dnia nie zdążyłem zjeść śniadania, a już bawiłem się zamówionym sprzętem. Jedyny problem jaki napotkałem to "linie adresowe" w formularzu zamówienia, pierwszy raz spotkałem się z taką formą, jednak po przeszperaniu Googli rozwiązałem swój problem :icon_biggrin: . Końcowa ocena sklepu - bardzo dobra Polecam potomnym :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Betrayer Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Właśnie odebrałem paczunię bardzo szybko trafiła w me ręce. (y) Ceny bardzo przystępne jeszcze trochę poszerzyć asortyment (który i tak bije większość naszych sklepów) i dostępność - miodzio. No i trochę mało znany sklepik a powinien być oblegany :D ja przypadkowo wpadłem na stronkę dzięki uprzejmości jednego z użytkowników. Tak czy owak to był mój pierwszy i nieostatni wydany ciężko odłożony grosz w tym zacnym sklepie ! :D no jakiś program rabatowy też by się zdał dla stałych bywalców :D Quote Link to post Share on other sites
adame12 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Jakiś czas temu zamawiałem Ptt i comtaci, był problem nie było mnie słychać gdy nadawałem. Odesłałem wszystko na gwarancje w ten sam dzień telefon informacje na temat uszkodzeń i co zostało w ramach gwarancji zrobione, na drugi dzień wszystko było u mnie z powrotem. Wymienione ptt na nowe i wszystko w najlepszym porządku. Także kolejny wielki plus dla sklepu i dla panów z obsługi. Kontakt wzorowy podejście do klienta również na najwyższym poziomie. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Zamawiałem u nich kilka razy. Za każdym razem było szybko i sprawnie. Raz przez pomyłkę wysłali mi paczkę za pobraniem (a ja brałem przelew i dodatkowo wpłaciłem im już kasę). Maila, żeby anulowali pobranie wysłałem o 8.00 a przed 10.00 dostałem dokument potwierdzający "anulowanie pobrania". Może i wysyłka była ich błędem to jednak widziałem, że problemy załatwiają od razu i dość sprawnie. Na 100% będę u nich zamawiać dalej. Quote Link to post Share on other sites
logic5 Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 W moim przypadku duży pozytyw. Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Małe zamówienie-koli i dyszka.Szybko, sprawnie i bez zbędnego pitu,pitu.Duży pozytyw! Quote Link to post Share on other sites
Twomble Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Zamawiałem bowmana i PTT (wymagał drobnych modyfikacji żeby działał z Dynascan mx68) rano zakup - po południu email że wysłano,następnego dnia paczka u mnie, wszystko inne gra i trybi tak jak miało być, pierwszy mój zakup w Deltashop'ie i wiem już że nie ostatni, polecam w 100% Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Szybko i sprawnie. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
TheVoytekBear Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 W niedzielę kupiłem na ich aukcji na allegro kolimator. Tego samgo dnia zostało oznaczone jako w realizacji, a już we wtorek paczka była u mnie. Sklep warty polecenia. Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Gratuluje zoorganizowania sklepu. Wczoraj napisałem że chciałem zmienić zamówienie. Zamiast PTT okazało się że to headset szwankuje i zmienić zamówienie na Laryngofon. Dzisiaj dostaje maila że zamówienie poszło a dokładnie PTT... "Doskonała robota"... Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Jako osoba, która kiedyś pracowała w hurtowni (innej niż z artykułami ASG) się wypowiem jak tam wyglądał system wysyłania towaru. W nocy ładowaliśmy towar na samochody, a rano wyjeżdżał on do klientów. Nie wiem jak działa to w Deltashopie, ale jeśli wysłałeś maila po godzinach pracy biura, a towar był już gotowy do wysyłki albo został przygotowany i wysłany zanim biuro zaczęło działać i przeczytało maila to nie możesz się czepiać. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 (edited) Gratuluje zoorganizowania sklepu. Wczoraj napisałem że chciałem zmienić zamówienie. Zamiast PTT okazało się że to headset szwankuje i zmienić zamówienie na Laryngofon. Dzisiaj dostaje maila że zamówienie poszło a dokładnie PTT... "Doskonała robota"... W takich sprawach się dzwoni, a nie pisze wiadomości.. :bialaflaga: Nawet jeśli było już późno to zawsze można to zrobić następnego dnia z samego rana. Edited November 27, 2013 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Nie wysyłałem listu, a mail. Jest to błyskawiczny sposób łączności. Chyba nie wymagam za wiele że rano przydałoby się sprawdzać przed wysłaniem, nie oczekuję żeby ludzie siedzieli i co 20 sekund odświerzali pocztę. Co do dzwonienia to miałem na 7:00 pracę i tak niemogłem dzwonić rano. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Uwierz mi, mimo całego postępu technologicznego, mail WCIĄŻ nie jest błyskawiczną formą łączności. Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Zamówiłem z Delty komorę airsoftpro. Pieniądze wpłaciłem środową nocą, tj. koło godziny 23. Paczka przyszła w piątek o 10. Błyskawiczna wysyłka, gorąco polecam. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 (edited) Polecam sklep. Szybka obsługa, błyskawicznie odpowiadają na maile. Raz spóźnili się z wysłaniem paczki to dodali bardzo praktyczny gratis. :icon_smile:. Edited December 1, 2013 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Polecam, przedwczoraj kupiłem towar, dzisiaj jest u mnie, więc błyskawiczna wysyłka. Z przedmiotem również wszystko w porządku. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Wielki + Zamówiłem towar w niedzielę wieczorem a dzisiaj (wtorek) o 10 był u mnie listonosz. Quote Link to post Share on other sites
PsychCor3 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Zamówiłem Zestaw słuchawkowy - Bowman Ztactical OD oraz Przycisk PTT U94 NEW - typ MIDLAND - wszystko przyszło ładnie zapakowane. Słuchawki jak i przycisk PTT działają bez zarzutu, jednak zostaną sprawdzone w warunkach "bojowych" ;-) być może (dopiero) w niedzielę :-). Przesyłka bardzo szybka i jeszcze dostałem gratis :-). Oczywiście polecam i na pewno będę robił tu jeszcze zakupy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts