ReconS Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Czy ktoś z forumowiczów robił tam zakupy? Jeśli tak poproszę o opinię. BTW. Do administratorów: musiałem się zarejestrować by zajrzeć właściwie tylko w te jedne miejsce. Może rozpatrzyć kwestię udostępnienia do czytania forum z opiniami o sklepach? edit: zalogować => zarejestrować Edited February 15, 2011 by ReconS Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Osobiście niczego tam nie kupiłem, jednak miałem już kontakt z obsługą sklepu. Od http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/67982-sklepy-airsoftowe-i-militarne-we-wroclawiu-i-na-dolnym-slasku/page__view__findpost__p__1470729 do końca. Jeśli właściciel sklepu na forum publicznym próbuje zrobić ze mnie debila (po moim poście zmienia cenę i udaje, że cały czas taka była), to sklep przestaje być dla mnie. ;) Quote Link to post Share on other sites
ReconS Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 Kolego, dziękuję za link. Mnie interesują opinie od osób które robiły już zakupy. Twoje zdanie w którym twierdzisz że właściciel robi z Ciebie debila jakoś mi brzmi na prywatne "ale". Tak w nawiasie, skąd wiesz że to akurat "właściciel robił z Ciebie debila"? To że zareagował na opinię o cenie to chyba dobrze? A z samego tematu niestety jak dla mnie, nie wynika by któryś, z użytkowników którzy się tam wypowiadali, był właścicielem. Tak więc ponawiam pytanie z pierwszego posta. Interesują mnie opinie na temat kontaktu, formy płatności (czy robili problem z pobraniem), paczek (porządne podejście do zabezpieczenia przesyłki, terminowość wysyłki). Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 dobrze, w takim razie zostawiam temat. Co do wynikania - po prostu wiem, kto jest właścicielem. Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Osobiście nie miałem żadnego problemu, przesyłkę dostałem na następny dzień. Nie wiem jak z pobraniem, ale raczej powinno być ok. Co do pakowania/zabezpieczania wszystko ok, zresztą raczej trudno jest źle zabezpieczyć tego typu towar (chyba tylko w poznaniu jeszcze na to nie wpadli). Quote Link to post Share on other sites
vanar Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Bardzo dobry kontakt i bardzo szybko dostałem zamówiony towar! Zwłaszcza, że cholernie zależało mi na czasie, dlatego WIELKI PLUS dla sklepu! Ceny też są przyjemne i czekam na rozszerzenie asortymentu! :) Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Chyba pierwszy raz od ponad 2 lat robiłem jakiekolwiek zakupy w sklepie ASG (w zasadzie były to zakupy grupowe, z kumplami) nasz wybór padł na Blacksword, bo jako jedni z nielicznych mieli to, co chcieliśmy, a i cena była dobra. Wszystko w jak najlepszym porządku, wysyłka towaru następnego dnia po zakupach, kolejny dzień i była u nas. Quote Link to post Share on other sites
kalczuk10 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) Podłącze się pod ten bo mam takie pytanko w sprawie tego sklepu. Chciałem kupić rk01 cm.048m było dla mnie za drogie a teraz patrze a na black sword jest za 480zł na Taiwangun kosztuje 750zł wydaje mi się to dziwnie.Nie wiem co mam o tym myśleć bo jeśli wszystko w porządku to bym wziąl od zaraz.Byłbym wdzięczny gdyby ktoś coś na ten temat mi powiedział.A może ta cymka jest z jakiejś starszej serii? Edited April 26, 2011 by kalczuk10 Quote Link to post Share on other sites
MisiekEBR17 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Haha dziś kupilem ostatnią cm.048 ZA 500zeta z przesyłką ;] I barddzo miła obsługa. Quote Link to post Share on other sites
serdelq Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Z miesiąc temu kupiłem tam części do m16, wszystko było dobrze zapakowane, miła obsługa :D więc polecam wam ten sklep Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Również polecam sklep. Miły kontakt i szybka wysyłka + niskie ceny. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Co prawda kupowałem od nich przez allegro, ale proces realizacji praktycznie ten sam - szybka realizacja, paczka dobrze zabezpieczona, maila ze zmianami statusu zamówienia. No i do tego bardzo dobre ceny. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Xeratus Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 (edited) Jak najbardziej polecam !! Rewelacyjny kontakt i obsługa. Dobre ceny. Towar dostarczono mi osobiście w umówione miejsce. Pełna satysfakcja. No i chłopaki lubią 10th Mountain Division !! :) Edited July 6, 2011 by Xeratus Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 U mnie ta sama historia co u kolegi Xeratusa, polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
kubaex Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Sklepowi należy się jak największy pozytyw , ekspresowa dostawa w umówione miejsce ( w sumie realizacja zamówienia zajęła chłopakom ok 3 godzin ). Dobre ceny i miła obsługa . Quote Link to post Share on other sites
mihalozmc Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Bardzo polecam sklep,paczkę wysłali 12 minut po zamówieniu,na następny dzień była,kontakt świetny,ceny małe i towar dobry.Wszystko bardzo pozytywnie. Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Ceny przyjemne, zwłaszcza tanie kulki Guarder, szybka wysyłka, troszkę drogi kurier i brak gratisu który miał być (sprzedawca jeszcze na gg pytał o kolor) ale poza tym wszystko jest ok :) Quote Link to post Share on other sites
pretorian11 Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Sklep prowadzą bardzo kompetentni ludzie. Bez dwóch zdań dla mnie pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt, obsługa rzetelna i fachowa. Ceny bardzo, bardzo przystępne, no i towar przyjeżdża do domu :icon_biggrin: co nie powiem, lekko mnie zszokowało ale maga pozytywnie. Bardzo, bardzo polecam zakupy w Blacksword. Quote Link to post Share on other sites
hw95 Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Witam. Zakup towaru w BlackSword: - potwierdzenie zakupu na e-mail, - szybka wysyłka towaru (w moim przypadku wraz z numerem listu przewozowego - super!), - towar dobrze opakowany/zabezpieczony. Po zakupie pojawił się problem, doszło do uszkodzenia jednego z elementów - w mojej ocenie wada materiałowa. Wysłałem informację z dokładnym opisem i zdjęciem. Sklep skontaktował się ze mną natychmiast! W miłej i spokojnej rozmowie ustaliłem szczegóły reklamacji. Byłem informowany telefonicznie i mailowo o wszystkim - jestem bardzo pozytywnie zaskoczony! Dla sklepu - podziękowania, kolegom mogę tylko polecić sklep. Tomasz Quote Link to post Share on other sites
Enubis Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Tak jak wszyscy wyżej bardzo polecam sklep. Regularnie kupuję u nich części i kulki do mojej m16, towar przychodzi następnego dnia po zgłoszeniu zamówienia. POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Z lekkim opóźnieniem, ale podobnie jak pozostali - POLECAM! Zamówiony w weekend towar został wysłany w poniedziałek i we wtorek dotarł. Na bieżąco uaktualnienia statusu zamówienia drogą mejlową. Pomimo iż nie zamawiałem nic, co byłoby w jakiś specjalny sposób narażone na uszkodzenie, paczka przyszła wzorowo zabezpieczona. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Guest Dawid4009 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Sklep jak najbardziej polecam, ostatnio robiłem dwa szybkie zamówienia, pierwsze złożone w środę, w piątek było u mnie, drugie złożone w piątek, podobno już ma status "doręczone"- i tu jedyny zgrzyt, ale nie do Panów/Pań z Black Sword- tylko do firmy kurierskiej która wykonuje dla nich zlecenia. Kurier podobno "zostawił" paczkę u "somsiada", problem jest taki, że mieszkam pod tym adresem od kilku dni i jak do tej pory nie widziałem ani sąsiada, ani paczki :bialaflaga: Niemniej sklep, obsługa i kontakt oceniam bardzo dobrze. Tak trzymać! Quote Link to post Share on other sites
tomas007 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 dzisiaj doszła przesyłka i jest oki sprzęt sprawny i zgodny z zamówieniem i jeszcze gratisy ,tak więc polecam sklep i oby tak dalej tomas Quote Link to post Share on other sites
cinek665 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Bardzo dobry sklep, ceny są przyzwoite, miła i fachowa obsługa ;D Mozna umówić sie na odbiór paczki w każdym miejscu we Wrocławiu :biggrin: :biggrin: POLECAM zakupy w sklepie blacksword.pl Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Fachowa obsługa na wysokim poziomie. Dostałem wadliwy towar który szybko wymienili na nowy. Polecam zakupy w tym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts