Moses Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 A ja mam pytanie trochę związane z tematem Kamil. Od niego z rodziny to Politycy , Samorządowcy czy Adwokaci?? No bo tak Wojsko zarabia gówniane pieniądze, nie stać was i zazdrościcie. No i ostatnio wisienka na torcie- spieprzaj dziadu :icon_biggrin: Skądś mu się to bierze, że nie wspomnę o dziwnym sposobie osiągania zysku :icon_biggrin: może tak być w koncu "Spierdalaj pedale ze wsi Grud... ,gdybyś to zrobił to dzieki rodzinnym koneksjom w różnych środowiskach dojechałbym Cie jak zwykłego psa" Patrząc po ostatnich wypowiedziach, przez to że koledzy postanowili nic z tematem nie robić, cwaniaczek obrósł w piórka i czuje się bezkarnie. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 fajnie masz w domu szmato. I za to ktoś z oszukanych powinien już pognać na bagiety. Najpierw skulony ogon, a teraz wyzywanie. Aż szkoda, że nie dałem się oszukać, bo zrobiłbym dym. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Ban wczoraj już poszedł, jak pisałem wyżej: miarka się przebrała. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Szmerglu ban to akurat małe piwo. Co z tego że dostał bana, jeżeli sprawiedliwości nie stała się zadość? koleś powinien dostać kilka pism z policji, stawić się parę razy z rodzicami na policji to by go wtedy nauczyło że takie podejście do życia nie popłaca. Obecnie nauczył się że można cwaniakować bo jest bezkarny. Złapaliście go za rękę, ale ją wyrwał, oddał zabrane cukierki i jeszcze wszystkich dookoła opluwa. Patologią w tym wypadku nie jest zachowanie oszukującego, ale zachowanie oszukanych Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) To o co tak wszyscy proszą czyli numer konta i nikt tego nie podał prócz innego tematu czyli numer konta: 80 1240 2614 1111 0010 5798 5908 Jeszcze raz, aby każdy widział: 80 1240 2614 1111 0010 5798 5908 Tutaj znowu numer konta, aby lepiej w google pozycjonowało 80124026141111001057985908 Oczywiście na kogo? "adrian *link usunięty* stargard szczecinski" Chwalmy Pana! :icon_smile: Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Cos mi tu nie gra "adrian *link usunięty* stargard szczecinski" "I przynajmniej, niech ludzie z Rzeszowa potwierdzą, że ten nieudolny specjalista od multikont nie ma szans na strzelanie się w waszym środowisku, w tym życiu? " Niech mnie ktoś w mordę strzeli jeżeli te dwa miasta nie leżą na dwóch przeciwległych krańcach Polski Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Cos mi tu nie gra "adrian *link usunięty* stargard szczecinski" "I przynajmniej, niech ludzie z Rzeszowa potwierdzą, że ten nieudolny specjalista od multikont nie ma szans na strzelanie się w waszym środowisku, w tym życiu? " Niech mnie ktoś w mordę strzeli jeżeli te dwa miasta nie leżą na dwóch przeciwległych krańcach Polski Chyba już nawet potwierdzono, że ten chodzący argument dla zwolenników aborcji do 18 roku życia, oprócz oszustwa, zaliczył jeszcze podszywanie się pod dane innej osoby. Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
draculdrugi Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Cos mi tu nie gra "adrian *link usunięty* stargard szczecinski" "I przynajmniej, niech ludzie z Rzeszowa potwierdzą, że ten nieudolny specjalista od multikont nie ma szans na strzelanie się w waszym środowisku, w tym życiu? " Niech mnie ktoś w mordę strzeli jeżeli te dwa miasta nie leżą na dwóch przeciwległych krańcach Polski Tak nie mam już szans na strzelanie w Rzeszowie. Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 15, 2016 Author Report Share Posted May 15, 2016 O, tym razem z Wrocławia. Quote Link to post Share on other sites
draculdrugi Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 O, tym razem z Wrocławia. co wam dał ten ban na ip? Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Tak przeglądam sobie ten temat i aż teraz parskam śmiechem, jak co chwilę ten dzieciak zakłada nowe konto. Serio? Jak widzisz, że nikt Cię tu nie chce, to idź sobie i nie zawracaj ludziom dupy, nie rób z ludzi wała . Cieszy mnie fakt, że nie będziesz mógł już strzelać w swoim środowisku. :) Quote Link to post Share on other sites
Pycio Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 sry, za te słowa....ale sami sobie są winni poszkodowani. Zamiast od razu pójść na policję, to się cackaliście z tym gościem. Co on teraz robi, śmieje się wam prosto w twarz. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Tak przeglądam sobie ten temat i aż teraz parskam śmiechem, jak co chwilę ten dzieciak zakłada nowe konto. Serio? Jak widzisz, że nikt Cię tu nie chce, to idź sobie i nie zawracaj ludziom dupy, nie rób z ludzi wała . Cieszy mnie fakt, że nie będziesz mógł już strzelać w swoim środowisku. :icon_smile: W którym? Szczecinskim, Wrocławskim czy Rzeszowskim? :D Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Jeszcze Kraków chyba był w międzyczasie Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Niech ktoś zapoda tu jego fejsa (jego, nie jakiegoś słupa) i się udostępni zdjęcie i się spali typa w każdym środowisku. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Na jego fejsie nie ma jego twarzy. :/ Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Ale profil możesz udostępnić. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Był już chyba podawany w tym wątku i nie chodzi mi o ten prowadzący do profilu gościa pod którego się podszył ;) Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Gadałem z jego bratem, jego Mamuśka napewno się dowie o tym. Sprawa druga. Link do jego fb : *link usunięty* Nie dajcie się szantażować że odda kasę jeśli nie pójdziecie z tym na Policje. Idźcie i dajcie mu nauczkę :icon_smile: Macie. Ale czy to jest prawdziwy profil... Niby z Rzeszowa. Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Powywalał cwaniaczek fotki, bo wczoraj jeszcze były Ale jak coś to za pewne profil jego brata: *link usunięty* Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Od kiedy pojawił się jego profil to tylko dwie były, ale z zasłoniętą facjatą. I jak zamieszczałem poprzedni post to też były. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Kurde kolo jest mistrzem. Tak namotał z multikontami że cięzko stwierdzić to jest kto Adrian *link usunięty* z Rzeszowa to prawdopodobnie człowiek słup A tym drobnym złodziejaszkiem jest Wojtek *link usunięty* *link usunięty* Niestety pousuwał wszystkie swoje airsoftowe zdjęcia. Ale mamy jeszcze Google+ *link usunięty* A tam jego podobiznę Airsoftową. Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 No to te foty były wczoraj na jego profilu na FB Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Tylko te foty widać od początku tej sprawy. Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Co ciekawe z profilu jego brata (raczej co do tego nie ma wątpliwości) można doczytać, że też się chyba zajmuje ASG ponieważ należy do grupy: *link usunięty* Edited May 4, 2017 by -K2- Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts