Domin007 Posted February 11 Report Share Posted February 11 Godzinę temu, Mati86 napisał: Gdzieś mi wycięło - proszę o edycję pierwszego postu. Odprawa zaczyna się o godzinie 10.00 Cделано. Quote Link to post Share on other sites
Losti Posted February 11 Report Share Posted February 11 6 godzin temu, Mati86 napisał: Gdzieś mi wycięło - proszę o edycję pierwszego postu. Odprawa zaczyna się o godzinie 10.00 Wciąż dysproporcja na rzecz atakujących Niemcy: 1. Dziubi 2. Rudy 3. Szakal 4. Hydra, 5. Skrzat, 6. Szymon, 7. Ignac, 8. Błażej 9. Nastak 10.Krancyk 11.Szaman 12.Miśq 13.Wojtas 14.Młody 15.Ptasiek 16.Łosiu 17.Małpetti 18.Oliwer 19.Snajper 20.Loperenco - dowódca 21.Meister 22. Patryk 23. Seph 24. Zee 25. Wochu RKKA: 1. Michał 2. Gabriel 3. Mati 4. Rafał 5. Wish 6. Dzida 7. Michał w Amebie 8. Gabi 9. Hubert 10. Prochu 11. Michał Bar. 12. Striwaj 13. Karol Respy docelowo przewidziane w budynkach, gdzie będzie sucho. Miejsce Offgame będzie dostępne po pierwszej godzinie rozgrywki. Przy takiej dysproporcji resp RKKA zostanie skrócony czasowo do minimum. Czemu zniknąłem z listy? Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 Chochlik internetowy, na mojej jesteś, powrócisz :) Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted Sunday at 05:13 PM Report Share Posted Sunday at 05:13 PM Ja jednak odpadam. Nie dam rady w obecnej sytuacji życiowej i finansowej. Może następnym razem. Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted Monday at 07:51 PM Author Report Share Posted Monday at 07:51 PM W dniu 16.02.2025 o 18:13, SHOGUN_YAMATO napisał: Ja jednak odpadam. Nie dam rady w obecnej sytuacji życiowej i finansowej. Może następnym razem. Przypomnij proszę nik pod którym Cię zapisałem. Niemcy 1. Dziubi 2. Rudy 3. Seph 4. Hydra, 5. Skrzat, 6. Szymon, 7. Ignac, 8. Błażej 9. Nastak 10.Krancyk 11.Szaman 12.Miśq 13.Wojtas 14.Młody 15.Ptasiek 16.Łosiu 17.Małpetti 18.Oliwer 19.Snajper 20.Loperenco - dowódca 21.Meister 22.Patryk RKKA 1. Michał 2. Gabriel 3. Mati 4. Kotwica 5. Wish 6. Dzida 7. Michał w Amebie 8. Gabi 9. Hubert 10. Prochu 11. Michał Bar. 12. Striwaj 13. Karol 14. Losti 15. Zee 16. Wochu 17. Bogna 18. Szakal 19. Marusia Jutro wrzucam mapę rozgrywki. Quote Link to post Share on other sites
Mickiewicz_ Posted Tuesday at 03:06 PM Report Share Posted Tuesday at 03:06 PM Widzę będzie niezła stalingradzka jatka. Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted Tuesday at 06:15 PM Report Share Posted Tuesday at 06:15 PM Mickiewicz, zmiłuj się, za 2,5 miesiąca zdajesz maturę. „Jatka” nie „jadka”. Quote Link to post Share on other sites
Basil Posted Tuesday at 07:50 PM Report Share Posted Tuesday at 07:50 PM Może sowieci sobie zupę ze śniegu ugotują też ;) Quote Link to post Share on other sites
DZIDA 7,40 Posted Tuesday at 09:01 PM Report Share Posted Tuesday at 09:01 PM „U nas na święta, zawsze była woda” Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted Tuesday at 09:34 PM Report Share Posted Tuesday at 09:34 PM 6 godzin temu, Mickiewicz_ napisał: Widzę będzie niezła stalingradzka jadka Kurna oleg, kolejny się prosi o ostrzeżenie. Ludzie kochani... Quote Link to post Share on other sites
Mickiewicz_ Posted Wednesday at 07:17 AM Report Share Posted Wednesday at 07:17 AM Bywa błąd sie trafi jak się więcej nie śpi niż śpi :) Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted Wednesday at 09:39 AM Author Report Share Posted Wednesday at 09:39 AM Mapa terenu rozgrywki. Zdjęciami oznaczyłem wszystkie istotne miejsca biorące udział w grze. Budynki "przezroczyste" również grają, lecz nie są istotne z punktu widzenia operacji. Teren gry wyznaczony na fioletowo, niebieska strzałka wskazuje kierunek ofensywy wojsk niemieckich. Pierwsze respy zaznaczony krzyż i gwiazda (respy przesuną się w trakcie gry). Linia kolejowa to główna droga utwardzona wzdłuż której toczy się cała fabuła. A zatem zaczynając od lewej strony mapy mamy - Parowozownia - Stalingradzki Dworzec Kolejowy - Miejski Magazyn Przeładunkowy - Silos Zbożowy - Szpital miejski im Lenina - (od góry) Dom Handlowy - Doki na rzece Wołga (docelowy RESP RKKA II faza gry) - Dom Pawłowa Dowódcy w zadaniach otrzymają mapy bez zdjęć, będą bardziej czytelne. Czerwone linie to umocnienia Armii Czerwonej (z góry przepraszam za brak talentu artystycznego) Na zielono budynek off game (OG) będzie można z niego korzystać podczas rozgrywki. Nie będzie ataków na respy, dowodzący dowodzą z pola (dostaną sugerowane miejsca koncentracji w rozkazach). Parking jest w miejscu rozpoczęcia się linii kolejowej. Odprawa Dworzec Kolejowy (pierwszy duży budynek przy "torach") Telefon do mnie 605 035 121, proszę śmiało dzwonić. Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted Wednesday at 12:25 PM Author Report Share Posted Wednesday at 12:25 PM Niemcy 1. Dziubi 2. Rudy 3. Seph 4. Hydra, 5. Skrzat, 6. Szymon, 7. Ignac, 8. Błażej 9. Nastak 10.Krancyk 11.Szaman 12.Miśq 13.Wojtas 14.Młody 15.Ptasiek 16.Łosiu 17.Małpetti 18.Oliwer 19.Snajper 20.Loperenco - dowódca 21.Meister 22.Patryk 23. Szakal RKKA 1. Michał 2. Gabriel 3. Mati 4. Kotwica 5. Mickiewicz 6. Dzida 7. Michał w Amebie 8. Gabi 9. Hubert 10. Prochu 11. Marusia 12. Striwaj 13. Karol 14. Losti 15. Zee 16. Wochu 17. Bogna 18. Mękar - dowódca Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted 1 hour ago Author Report Share Posted 1 hour ago Ostatni wpis przed imprezą. Widzimy się jutro, odprawa godzina 10.00 (nie wracamy na parking) Wyjście w rejon koncentracji (punkt startu) Kwadrans dla dowódców 10.30 startujemy. Będę od 8.30 na terenie gry (telefon do mnie 605 035 121) Niebieski Fiat 500, można parkować obok. Lista graczy aktualna. Każdy dostanie poniższą mapkę przed rozpoczęciem. Pamiętajcie o czerwonych szmatach lub kamizelkach trafień. Strona niemiecka proszę zabrać zapalniczki (zapałki). Można zabrać latarkę (współczesną) do kieszeni. Pogoda z dziś 8 stopni na plusie, lekkie poszycie śniegu utrzyma się do jutra. Pogoda na jutro 8-10 stopni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts