Majkel86 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Kup oporządzenie albo w coyote albo oliwce. Będzie pasować także do innych mundurów, a do multi także. Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Sisi dzięki. A jak wyglądają sprawy dotyczące kamizelki gdzie i za ile można dostać?? Widziałem na gunsmok'u ale są drogie nie ma tańszych?? gdzie swoja zakupiłeś i czy jest możliwość kupienia bardziej zielonej żeby pasowało do munduru properra, kamizelka moze być modułowa jak i normalna ale bardziej zielona. Z góry thx. Co do kamizelki to proponuję Ci zajrzeć na stronkę Angielskiego sklepu C.R.W. LINK - stąd mam swoją. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 http://img184.imageshack.us/img184/5084/mcbeddq4.jpg :mrgreen: Źródło: www.kamizelki.prv.pl Autor: Krawiec z Panamy Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 http://img184.imageshack.us/img184/5084/mcbeddq4.jpg :mrgreen: Źródło: www.kamizelki.prv.pl Autor: Krawiec z Panamy To nie jest Multicam. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 To jest MULTIKAMA (SUEZik) Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Wiem że to nie jest Multicam :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Taka szybka odpowiedź. Były już minister (tornister :wink:) lansował się na Dragonie 07 w multi. http://www.redakcjawojskowa.pl/gazeta/inde...ey=15&hit=1 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Taka szybka odpowiedź. Były już minister (tornister :wink:) lansował się na Dragonie 07 w multi. http://www.redakcjawojskowa.pl/gazeta/inde...ey=15&hit=1 To, że mister Szczygło latał w Multikamie to oczywista oczywistość :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Taka nieudana proba lansu. Zupełnie jakby poziom lansowości był odwrotnie proporcjonalny względem kompetencji ministra (a sami wojskowi psioczyli na Sikorskiego to potem jeszcze gorszy był Szczygło). Ciekawe czy weźmie sobie tego multicama do domu czy może jest on "ministerialny"?? :lol: Quote Link to post Share on other sites
python Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Taka nieudana proba lansu. To nie MULTICAM ® tylko SUEZ . I dlaczego nieudana ? Skoro koledzy raczą na ten temat rozmawiać, to znaczy, że lans przyniósł oczekiwany efekt, czyli większe zainteresowanie Panem Ministrem. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Mam trochę rzeczy w MultiCam™ na zbyciu. Jak ktoś jest chętny, niech da mi znać na PW. Quote Link to post Share on other sites
Nikus Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Szukałem trochę informacji na temat MC i 'wygooglowałem' takie porównanie: http://talks.guns.ru/forummessage/92/221663.html. Otoczenie całkiem zbliżone do Polskiego w lato więc trzeba przemyśleć zakup :wink: Quote Link to post Share on other sites
Hajdi Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 A ja szukając kamizelki trafiłem na coś takiego: Kamizelka(klik) która podobno jest kopią FSBE i wygląda jak by stała obok multicama ;) Czy myślicie że sprawdzi się ona w użytkowaniu? Czy ten materiał(1000D Nylon) jest wytrzymały? Ktoś miał styczność z tym produktem(nie koniecznie w "Digital Tan'ie" ? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 1. To jest temat o Multicam'ie a nie o kamizelkach, to tak na przyszłość. 2. Za mniej niż 75PLN nie spodziewaj się czegoś wytrzymałego... Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 A może ktoś ma info na temat kamizelki Armor Chassis ™ ?? ma ktoś u nas w polsce? czy ktoś jest w stanie to sprowadzić? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Lol, ta kamizelka kosztuje z jakieś 2k$, wątpię by ktoś miał w polsce - w usa na pewno niektórzy mają ;) Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 no to teraz pytanie czy ktoś jest w stanie to sprowadzić. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Fotki dwie :-F (To Crye? Chyba tak bo ma plastiki, ale kto wie) Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 To na dole to Crye. to na górze to chyba nie. Z kąd to masz? to wyżej? z jakiego państwa to zdjećie jest? jezeli to kopia jest to.... masakra ;) Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Na jebayu pojawiło się trochę kopii wyprodukowanych do "Transformers". Aktualnie przynajmniej jedna jest wystawiona (mówię o tym na górnej fotce). Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Kopia tej kamizelki już jest trochę na rynku. Potwierdzam, zdjęcie pierwsze to kopia. A na zdjęciu widoczny underarmour, który jest na allegro ;] Z tego co widziałem, to kamizelka (kopia) jest dostępna w Korei. Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 korei.. hmmm jakiś konkretny sklep? byłby ktoś w stanie to sprowadzić? nieważnie czy oryginał czy kopia. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Obecnie Crye Armor wygląda zupełnie inaczej niż to co widzimy powyżej i jest bardziej zbliżone do CIRASa. Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 wow. tylko ja mówilem o chassis'ie. Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 (edited) Najnowsza wersja Armor Chassisa wygląda tak: Cena AC bez płyt wynosi bagatelka około: $1900 Blast Belta: $250+ Osobiście starsza wersja bardziej mi się podobała. ;-) Edited December 9, 2007 by sisi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts