MarekMac Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Pewnie nawet bym o nich nie wiedział gdyby nie to, że dziś przetrząsałem całego maila w poszukiwaniu jednego pilnego listu. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 Czy ktoś z Was zamawiał 6 kwietnia i wciąż czeka na swoją paczkę? Myślałem, że tydzień przed strzelanką to dobra ilość czasu na skompletowanie całości, ale zamówienie wciąż wisi jako realizowane - mam nadzieję, że jakimś cudem kurier zapuka do mnie jutro. Na infolinii wisiałem od 16:40 i się nie doczekałem :( Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 Remanent mają od dzisiaj :-o Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 dzis dostałem telefon, że moje zamowienie złożone 6 kwietnia wyjdzie dopiero po 23 kwietnia. wczoraj prosiłem, by wysłano chociaż same okulary, ale GF miał to w głębokim poważaniu. myślałem, że po dwóch latach mojej nieobecności w tym grajdołku cos zmieniło się na lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 dzis dostałem telefon, że moje zamowienie złożone 6 kwietnia wyjdzie dopiero po 23 kwietnia. wczoraj prosiłem, by wysłano chociaż same okulary, ale GF miał to w głębokim poważaniu. myślałem, że po dwóch latach mojej nieobecności w tym grajdołku cos zmieniło się na lepsze. COFAM, godzinę później zadzwonił do mnie ten sam Pan z GF, tym razem mając dobre wieści - wstawił się za mną i udało się paczkę puścić, będzie więc w poniedziałek, dzięki czemu stracę tylko jedno strzelanie (na co byłem psychicznie przygotowany od wczoraj, więc to i tak dobra wiadomość). Bardzo się cieszę, że udało się to rozegrać w ten sposób. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted April 15, 2018 Report Share Posted April 15, 2018 Z tego co kojarzę to robią teraz inwentkę i mają wznowić realizację zamówień po 20(?). Rzucił mi się w oczy taki komunikat ostatnio, lecz zgodnie z nim Twoje zamówienie powinno być jeszcze realizowane normalnie. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 COFAM, godzinę później zadzwonił do mnie ten sam Pan z GF, tym razem mając dobre wieści - wstawił się za mną i udało się paczkę puścić, będzie więc w poniedziałek, dzięki czemu stracę tylko jedno strzelanie (na co byłem psychicznie przygotowany od wczoraj, więc to i tak dobra wiadomość). Bardzo się cieszę, że udało się to rozegrać w ten sposób. Jest już środa. Dostałeś paczkę czy dalej nic? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 Jest już środa. Dostałeś paczkę czy dalej nic? Dostalem paczkę w poniedziałek, dzięki czemu tylko jedno strzelanie mnie ominęło :) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 Kolejne zamówienie (2 gumki hu i 1 magazynek) od poniedziałku mi składają/pakują i nie zapowiada się by w tym tygodniu wyszło. Niestety, ale trwająca tydzień wysyłka na gfc to już chyba standard. Up. Zadzwonili do mnie chłopaki z gfc - inwentaryzacja nadal trwa, wysyłki ruszą chronologicznie w przyszłym tygodniu. Swoją drogą, to żeby znaleźć info o tej inwentaryzacji, to trzeba się naszukać. Nie mogli na stronie sklepu walnąć dużej, czerwonej krechy na ukos ekranu z napisem INWENTARYZACJA 12-20.04 (czy cholera wie do kiedy) z dopiskiem że wysyłki będą po jakiejś tam dacie? Najprostsze rozwiązania są zwykle najlepsze. Machinegun ze 3 lata miał jebitny baner LIKWIDACJA, co prawda była to ściema przez większy okres czasu, ale wiadomo było od razu o co chodzi . Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 Mendi, jak dasz informację, że inwentaryzacja i, że trzeba czekać to ludzie pójdą gdzieś indziej. Kasa nie będzie się zgadzać, a tak - zamówione - czekaj. Mało kto zrezygnuje po wpłaceniu kasy, bo to trzeba pisać, dzwonić, czekać na zwrot kasy itd. Ludzie poczekają tydzień czy dwa, walną focha na tydzień czy dwa, a potem zapomną i wybaczą, bo przecież inwentaryzacja była więc należy wybaczyć. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted April 27, 2018 Report Share Posted April 27, 2018 Kiedyś było"GUNFIRE",teraz niestety"gunfire".23.o4.zapłaciłem za kulki potrzebne na niedzielę.Dziś jest 27.o4.i zostałem bez kulek,a mogłem kupić na tajwanie.Gunfire "zeszło na psy"? PS nie chcę ubliżać psom. Quote Link to post Share on other sites
Darekptr Posted April 27, 2018 Report Share Posted April 27, 2018 Dalej jest inwentaryzacja o czym informowali na FB. Sądzę, że w przyszłym tygodniu się ruszy wszystko, czekam na kulki do testów. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 29, 2018 Report Share Posted April 29, 2018 Dalej jest inwentaryzacja o czym informowali na FB. Super. GF może tego nie wie, ale nie każdy sprawdza FB. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Ba, nie każdy ma FB, a na samym sklepie słowa o tym nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Ja mam FB i o tym nie wiedziałem, to nie może być tak że trzeba szukać info na taki temat. Oni mają u mnie już dużego minusa, który ciagle się powiększa. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Ja też się zawiodłem, części zamówione w czwartek wieczorem, do tej pory pakują. Po rozmowie telefonicznej informacja, że może wyślą dzisiaj, może w środę. Inne sklepy trochę inaczej podchodzą do klienta. Quote Link to post Share on other sites
Endranii Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Informacja o renameńcie jest na stronie sklepu. Tyle że GF ma tak skopaną(nastawioną na rzucanie "promocjami" w twarz odwiedzających) stronę że wszelkie newsy sa na samym spodzie strony i nawet ekran QHD nie pomaga bo i tak trzeba scrolować dobry kawałek w dół.... Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Informacja o renameńcie jest na stronie sklepu. Tyle że GF ma tak skopaną(nastawioną na rzucanie "promocjami" w twarz odwiedzających) stronę że wszelkie newsy sa na samym spodzie strony i nawet ekran QHD nie pomaga bo i tak trzeba scrolować dobry kawałek w dół.... Czyli po prostu przerzucają po chamsku odpowiedzialność na klienta. To przecież wina klienta, że nie doczytał, a nie sklepu, że nie pokazał tego w widocznym miejscu. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Zapłacono 23.04. dziś 07.05. a kulek :icon_eek: :icon_cry: nadal ni ma! Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Zapłacono 23.04. dziś 07.05. a kulek :icon_eek: :icon_cry: nadal ni ma! Spoko kisiel, moje: zamówienie z 2018-04-16 09:14:22 nadal ma status: pakowane Trzeba być cierpliwym, chociaż jeszcze tydzień i miesięcznice będę obchodził, bo popularne to obecnie. Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 co was trzyma przy tym sklepie...jeszcze sie nie nauczyliście? "promocje" , "punkty", "wysyłki" :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Może to, że większość polskich sklepów i tak redystrybuuje towar z GF? I to często z dodatkową marżą, ale bez promocji i punktów. Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Zniżka 10% na wszystko dla teamów. Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 no chyba że tak to przepraszam :) dla mnie solidność i uczciwość w postępowaniu liczy się przede wszystkim, nawet kosztem tych paru złotych (chociaż niektórzy mają taniej, chyba że mówimy o totalnym ACM to wtedy rzeczywiście nie mają konkurencji) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 9, 2018 Report Share Posted May 9, 2018 Spoko kisiel, moje: zamówienie z 2018-04-16 09:14:22 nadal ma status: pakowane Trzeba być cierpliwym, chociaż jeszcze tydzień i miesięcznice będę obchodził, bo popularne to obecnie. Up paczka dotarła na paczkomat, miesięcznicy niestety nie będzie. Ja na gf zrobiłem ponad 200 zamówień i nie narzekałem, dopiero ostatnio dali w piec. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts