javelin Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 www.ofp.bmj.pl Też świetna stronka. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 ekhm, ofp.imro i ofp.bmj, to ta sama stronka :mrgreen: A ja polecę jak zawsze: http://ofp.gamepark.cz/index.php?newlang=eng Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Hmm....kupiłem OFP Resistance i opłacało się. Ta gra jest extra robie własne misje. Ściągam addony o Vietnamie , IIWŚ. Teraz zrobiłem sobie misje podobną jak w filmie Black Hawk Down. Polecam tą stronkę dużo addonów i innych rzeczy : :uśmiech: http://www.ofp.imro.pl/ No ten edytor jest lepszy od samej gry. Poustawiać miasto ludzi a z drugiej strony przylecieć śmigłowcem i wyrżnąć wszystkich, wspaniałe. Mówisz polecasz stronkę? To dlaczego *.zip-y otwierają się w przeglądarce i nie działa forum? Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 (edited) Forum rzeczywiście od jakiegoś czasu nie działa. A co do archiwów otwieranych w przeglądarce to miałem taki problem na Firefoxie 1.cośtam. Na 2.0.0.11 nie ma takich problemów. Ale bardziej bym polecał jako źródło addonów Ofp.info. ;-) EDIT Ślepość :-F jednak boli, Chaos już podał linka do Czechów. Edited December 20, 2007 by Kac Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Ja używam Firefoxa 2 i jeśli chcę coś ściągnąć to muszę wykroić z linka konkretny adres pliku i wkleić go do flashgeta. Coć niektóre pliki są zepsute, no i niektóre addony wymagają innych, co oczywiście nie jest napisane. Za dużo im się chciało z tymi płytami. Quote Link to post Share on other sites
AKS-74 Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Witam. Mam Platynową Edycję KK Operation Flashpoint. Mam pytanie, w jakiej wersji jest RESISTANCE? Pytam, bo chcę zainstalować sobie patch 1.96 i nie wiem, czy ściągać dedykowany do GOTY czy RESISTANCE 1.75 Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Sciągaj GOTY 1.96 Quote Link to post Share on other sites
AKS-74 Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Ok, ściąga się. Nie wiem tylko dlaczego ma on tylko 7.5mb, a ten do resistance 1.75 miał 12mb. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 co powiecie na modek ffur 2.5 i misje coop? zbieram ekipe do grania jesli ktos jest zainteresowany to walcie na pm Quote Link to post Share on other sites
kali Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Na FFUR 2007 raz grałem przez neta. Hmm... :) Edited January 3, 2008 by kali Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 mam pytanie czy ktokolwiek moglby mi pomoc przy skonfigurowaniu serwera dedykowanego?(link do forum, gotowy plik itp.) dzieki Quote Link to post Share on other sites
kali Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Xiondz, już poustawiałem OFP na nowym kompie. Jestem już zwarty i gotowy, by zacząć robić sieczkę z powietrza na FFUR 2007 :) Czekam na info. I przy okazji zapraszam innych do ściągania FFUR i kontakt do mnie, lub do Xiondza, wszystkich chętnych, którzy też chcą pograć na FFUR przez neta. Przyda mi się skrzydłowy ;) Quote Link to post Share on other sites
Bradley719 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Ludu mój ludu mam pytanko. Czy u was też strona www.ofp.bmj.pl nie chce się otworzyć Dzięki Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Nie tylko u Ciebie, muszą coś remontować lub strona upadła? Quote Link to post Share on other sites
Nooky Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Pamiętam jak się bałem czołgając się po lesie próbując dotrzeć do punktu ewakuacyjnego z Everonu... : ) Quote Link to post Share on other sites
Bradley719 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Panowie Macie może jakieś skrypty do edytora albo link do przewodnika po skryptach ponieważ robię (raczej próbuję) Kampanie o IIWŚ i potrzebne mi są skrypty albo jeśli ktoś z was jakieś zna lub też jeśli znacie jakieś komendy które wpisujemy w pliku z misją (description.ext) to proszę napiszcie mi to na forum albo na PW lub na GG: 9115291 ;-) ;-) ;-) Pozdrawiam wszystkich maniaków OFP Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Stary możliwości skryptowe OFP są praktycznie nieograniczone, a i komend jest kilkaset, więc może sprecyzuj bardziej co chcesz :uśmiech: . Radzę poszukać "Operation Flashpoint - Resistance: Scripting Commands" Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) Miałem gdzieś duży tutorial do edytora z bogatą listą skrpytów, jak gdzieś go znajdę, to wrzucę. Edited February 16, 2008 by sgt.Chaos Quote Link to post Share on other sites
Bradley719 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Dzięki Sierżancie Chaos jak tylko znajdziesz to plx daj znać;p Kac konkretnie chodzi mi o skrypty dotyczące dialogów nio i jeszcze komendy do wstawienia własnego dźwięku. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
goren Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 No to czas powoli przymierzać się do wymiany sprzętu :) http://www.gametrailers.com/player/usermovies/237839.html Quote Link to post Share on other sites
Snipermen Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Gra jest poprostu super, tyle możliwości, trudne misje, i duży realizm nie mogę przestac a później mi sie śni po nocach jak biegam z m16. Filmik z zapowiedzią drugiej części zapowiada że trzeba będzie miec naprawdę mocne maszyny :/ Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Jeżeli Codemasters pójdzie w ślady Armed Assault (czytaj super grafa - dupowata grywalność i zabugowana gra) to wróżę że Operation Flashpoint 2 będzie najzwyklejszą porażką - podobnie jak Armed Assault i Vegas R6 (w sumie seria padła po Athena Sword). Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Jak dla mnie wystarczy sam fakt ze bierze sie za to sam Codemasters. I wszystko jasne. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Po kiego wymiana sprzetu skoro można starego Flashpinta przerobić na coś takiego: http://pl.youtube.com/watch?v=l9x7yZqxWik Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 FFUR, szczególnie te najnowsze wersje, tez podnosi wymagania sprzętowe. Nie tyle co ArmA, ale zawsze coś... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts