Guest gecko123 Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Dobrze, to gdzie i jak mam złożyć zamówienie> Chciałbym, aby tłumik wyglądał jak ECO PRO oraz pasował i miał kolor kolby tego karabinku http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2433 Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 zamowienia robi sie na stronie sklepu, a dodatkowe informacje wpisuje sie w komentarzu do zamowienia. Co do koloru tak jak juz kiedys pisalem, mozemy dobrac wlasciwy, ale musimy miec cos na porownanie i to nie moze byc zdjecie, bo co monitor to inny kolor. Jesli chodzi o gwinty musimy wiedziec jaki to dokladnie jest - srednica oraz skok Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Nie znam się na tłumikach, ale czy jest możliwość, aby ten tłumik byl przedłużeniem lufy wewnętrzne? Czy przez takie coś kulki zaczęłyby wariować? Czy od kupić dłuższą lufę? Po prostu w tej replice jest około 0,5-1cm (później zmierze) róźnica pomiędzy końcem lufy zewnętrznej, a wewnętrznej. Czy tłumik który by był po prostu wsuwany w tą lufę (ew. trochę kleju) miałby racje bytu? Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Kleju :D :D Najlepiej kupić dłuższą lufę i zakryć zwykłym tłumikiem, nie kombinuj, to będziesz miał pewność. Quote Link to post Share on other sites
pablito77 Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Wchodzę dzisiaj na waszą stronę żeby złożyć zamówienie, zakładam konto a tu napis jak wół Od 27 kwietnia br. wstrzymujemy przyjmowanie zamówień, aż do odwołania. Co jest? Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Mamy tyle zamowien. Nie chcemy opoznien w wysylaniu tlumikow. Zamowienia beda odblokowane w przeciagu 2 dni Quote Link to post Share on other sites
pablito77 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Ahh no dobra...choć nie na rękę mi to okrutnie :P Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Mam pytanie do Chochola. Czy istnieje możliwość wykonania tłumika TGP-1 tak aby nachodził on na tłumik płomienia od SWD? Ile kosztowała by taka operacja? Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 do SWD to moze by zrobic cos takiego: http://img186.imageshack.us/img186/3939/05...05005605vv0.gif ale jeszcze nikt sie nie odwazyl tego zamowic :) Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 a takie coś: http://myk.elkopytko.pl/inne/110299.jpg Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Zamówiłem tłumik do M14 z silesa factory, wszystko super ale jedna rzecz: z M14 zrobiła się wędka, tylko przeszkadza a odnośnie tego tłumiora do SWD :F ojej :F Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 wedka powiadasz :) a co powiesz na to ze sa na tym swiecie ludzie co chca zamowic tlumiki 60cm ?, to by dopiero byla wedka albo harpun :) Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Spokojnie chłopaki :D To na razie było pytanie, czy wogóle istnieje możliwość wykonania czegoś takiego :D Wiecie, z prawie 1,5m Barrettem biegają :P Jeśli zamówię, to sypnę tutaj fotkami :) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 60cm? Kołowrotek spławik i mamy 2 w1 jak head and shoulders. Quote Link to post Share on other sites
sakamuto22 Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Witam. Na PW Chochoł polecił mi tłumik OPS i mam takie pytanko. Czy tłumik OPS 35x250 zakryje lufę w M16 A2 aż od samej muszki i czy wkręca się go na ten "pierścień" czy na gwint na lufie. P.s do wywalenia już doczytałem tłumik będzie OK Edited May 7, 2010 by sakamuto22 Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Jako że mailowo nie dowiedziałem się tego czego chciałem, pytam tutaj. Czy któryś z użytkowników tłumików OPS może mi powiedzieć jaka jest ich waga? Prosiłbym także o podanie modelu (tj. wymiarów). Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Szynszyll Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Czy ten tłumik http://www.silesia-factory.pl/haka-p-192.html bedzię pasował do Scar'a od Dboys ? Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Czy ten tłumik http://www.silesia-factory.pl/haka-p-192.html bedzię pasował do Scar'a od Dboys ? Pasować będzie, ale lepiej poszukać tłumika QD dedykowanego dla SCAR'a Quote Link to post Share on other sites
dunel Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Mam pytanie czy możliwe będzie zrobienie takiego tłumika: http://www.silesia-factory.pl/eco-pro-40x200-p-47.html tak aby wchodził na taki tłumik płomienia: http://www.madonion.eu/pokaz_zdjecie.php?id_prod=2&img=1 i aby cena nie przekraczała 160zł. Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) Czy w ofercie pojawią się tłumiki mikro o innej średnicy? Edited August 18, 2010 by toni8567689 Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Jak napiszesz im e-maila to pewnie ci zrobią na zamówienie taki tłumik mikro z taką średnicą jaką będziesz chciał. Quote Link to post Share on other sites
bysiewicz Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Ja się niestety zawiodłem na moim tłumiku tej firmy. Ponieważ po założeniu nic mi nie dał, więc postanowiłem go otworzyć. Po ciężkiej próbie ze śrubokrętem i młotkiem zobaczyłem że w środku nic nie, tłumik był pusty, a mówili że mają być jakieś materiały tłumiące. Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 A dawałeś komuś, by strzelał w Twoim kierunku? Bo różnicy w dźwięku jak strzelasz samemu to nie słychać, wystarczy jednak, że staniesz za wylotem i już jest różnica... Tym bardziej ze średniej odległości strzału. Szału jakoś nie ma, ale dźwięk inny wyraźnie. Chyba, że trafiło Ci się coś złego? Ja kupiłem swój drugi tłumik również tam i po raz kolejny jestem zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
bysiewicz Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Sprawdzałem. Ja kupowałem w Zbrojowni i jakiś bubel mi się trafił. Quote Link to post Share on other sites
Rechot Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Ja od jakiegoś roku używam tłumika z Silesii i jestem bardzo zadowolony, miał on służyć tylko do zakrycia precki a tu jeszcze tłumi dźwięk wystrzału. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts