Krzywica Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Jaki spring tam siedzi? Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Słaby. Wydaje mi się, że to nawet 150 nie jest. Quote Link to post Share on other sites
Krzywica Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 A, bo myslałem, że wiesz jaki. To nie było pytania. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 (edited) Specjaliście od wszystkiego no super szkoda tylko, ze nikt nie potrafi się pochwalić takim wynikiem. Pacjent: - TM VSR - Tłumik King Arms - Bore-up PDI - Spust Pdi - adapter tłumika PDI - sprężyna PDI VSR200 - lufa pdi pełnoprawna a nie jakiś gówniany raven - Magia i specjalny projekt 2 panów ale to tajemnica modyfikacji repliki. Wynik 530fps, ale będzie więcej bo magia dopiero się rozkręca. Z metra nie do usłyszenia replika. I nie mówicie, że jest ktoś lepszy niż Dexter na rynku do snajp i gazówek :icon_smile: Edited January 21, 2015 by wiciok edycja na życzenie autora Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Rozumiem, że to twoja replika. Więc podejście mnie wcale nie dziwi... Dwa, jakim wynikiem? Dalej uważam, że na takiej sprężynie to nie jest rewelacja. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Nie moja, ja mam fajniejszą DSRkę, to replika dla, której ogarniałem części z Japonii i cóż nie mogę się doczekać jak klient dostanie ją i sam się wypowie jak została pięknie złożona przez Dexa :) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Na głowicy siedzi sorbo czy coś w tym stylu? Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Tajemnica firmowa, jeśli Dex lub właściciel się nie wypowie to nie wolno mi powiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
Jasza94 Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Witam mam pytanie i problem w jednym mam vsr na takich czesciach: 1. Tłok King Arms 90 stopni 2. Cylinder stock ale za parę tygodni będzie niklowany stalowy 3. Sprężyna m170 Action Army 4. Spust od Bart_a 5. Komora seryjna 6. Gumka hop up falcon zielona + teflonfix 7. Lufa podobno jakaś precyzyjna ale nie wiem jaka Zasieg 45/50m jak dobrze zawieje już nie mam pojęcia co bym musiał wymienić. W planach mam jeszcze lufę PDI 500 mm i falcona czerwonego. Pomożecie coś w tej sprawie Quote Link to post Share on other sites
Bienia Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 To ja też z problemem a mianowicie zauważyłem żę przy strzale(w momencie uderzenia tłoka w głowicę) -cylinder tak jakby delikatnie uderzał w komore hu. To normalne? Czy coś jest nie tak? Quote Link to post Share on other sites
LiZzArD Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Witam To i ja z pytaniami :icon_lol: Ktoś wie, gdzie można kupić śruby do bączków (te wkręcane w łoże) do TM VSR? Albo jakiekolwiek inne zamienniki? Szukam, szukam i nic, znalazłem tylko same bączki ale beż śrub :icon_confused3: (dla niekumatych - bączki to to do czego mocuje się pas nośny :icon_mrgreen: ) I druga sprawa - czy magazynki do BAR-a pasują do TM VSR? Krakmani odpowiedzieli mi enigmatycznie, że nie mogą zagwarantować kompatybilności z repliką, której nie mają w ofercie ... Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 http://kolba.pl/baczki-k339.html Tak pasują. Quote Link to post Share on other sites
LiZzArD Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Dzięki :-) te na Kolbie znalazłem, ale nie byłem pewien czy podejdą :icon_confused3: Quote Link to post Share on other sites
Yelon Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Maple Leaf Cylinder & Trigger Upgrade Kit for VSR / MLTW-KIT-VSRCTS Czy ktoś się orientuje jakiego springa wytrzyma ten zestaw? http://www8.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?tabpage=1&search=special&rs=S&item=MLTW-KIT-VSRCTS&search_From=searchItem&view=info Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Większego jak 150 nie wkładaj tam, bo nie uciągniesz. Przeładowanie z searami 45* powyżej M150 to katorga. Quote Link to post Share on other sites
Yelon Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 A na 150 ile fps tam wyjdzie? Miałem kiedyś 300% CA M24 i jakoś probemów nie było. Aż tak to się różni? Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Od kiedy to w M24 CA są seary 45*? Quote Link to post Share on other sites
Yelon Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 A tego co tam w środku było to już nie pamięta. A w zasadzie to raczej nawet nie zwróciłem uwagi :) Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 No. Dlatego pleciesz pan bzdury :D W M24 był normalny kąt 90*, dlatego łatwo było to przeładować. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Doszły mnie magazynki do repki, w końcu nie będę się bał że rozwalę mój stary i nie będę miał z czego strzelać :D A niedługo planuję mały teścik na kulkach 0,3 w nowej konfiguracji ;) Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Witam, Ktoś się orientuje gdzie mogę kupić ten docisk gumki hop-up ? https://dangerwerx.wordpress.com/2012/02/24/h-e-lever-teaser-2/ Chodzi mi o ten z wycięciem. Może byc nawet plastikowy, moj obecny zostal zle przypiłowany. Wiem że ten bez wycięcia można kupić u czechow, ale nie o taki mi chodzi niestety.. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 W każdym lepszym sklepie z częściami do VSR? Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 W każdym lepszym sklepie z częściami do VSR? Szukalem po kilku, jeśli miałbyś jakiś a najlepiej link to prosiłbym podac. Znalazlem tylko jak pisalem tylko airsoftpro.cz ale maja wersje pelna nie z tym wycieciem jak w stocku jest. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 A to duży problem sobie wziąć i dremelkiem zeszlifować? http://www.evike.com/products/42618/ - 5 sekund szukania "vsr hop up arm". Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 (edited) Dzięki bardzo. I te tylko 2 bolce wystarcza żeby dobrze podkrecac kulkę np ta action army? Bo obecnie mam zielony Falcon a docisk przerobiony na płaski z tą wypustka po całości ale nie jestem jakoś zbytnio zadowolony. Czytając ten temat widzę że polecają wszyscy ta gumkę AA no ale do niej już chyba właśnie ten stockowy rodzaj docisku? Chyba że lepiej kupić komore pdi? Mam broń wella lub jg więc nie jest to ta typowa oryginalna komora TM. Ogólnie chce ogarnac u siebie ta komore, wiec co polecacie, czy nic sie nie zmienilo i polecacie ten standardowy docisk, komore i gumka AA ? Edited April 6, 2015 by oofo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts