sebolek Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 co do sensownych to 0.4 brązowe dobre były guarderki... także 0.36 też chyba nie będą złe :) kolega miał zielone MB 0.36 to latało to jak chciało. Quote Link to post Share on other sites
Dokttor Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Jakie 0,4 będą najlepsze Guardery/MB/BD??? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 ..... A są w PL(inne niż czarne)? Quote Link to post Share on other sites
Dokttor Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Chyba nie ma, ale na gwałt są mi potrzebne kulki i dlatego moje pytanie które z tych najlepsze Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Wszystko to marność nad marnościami. Guardery->madbulle->Devile.... Stronę temu miałeś odpowiedź. Obecnie wszystko zależy od serii. Quote Link to post Share on other sites
koniuXXX Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 ktoś już testował ? http://www.taiwangun.com/kulki-0-36-1000-guarder Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 ktoś już testował ? http://www.taiwangun...36-1000-guarder Na zdjęciach z bliska widać niedoróbki. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Na zdjęciach z bliska widać niedoróbki. Gdzie tam widzisz niedoróbki? Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Ja tam widzę źle wykończone miejsca wtryskowe, wklęśnięcia, spłaszczenia... Quote Link to post Share on other sites
Skilrod Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 (edited) Ja mam dwie butelki :P Sprawują się dosyć dobrze, latają na mój gust minimalnie lepiej od guarderów, "ładniej" wyglądają i wymagają minimalnie większego docisku HU - tyle z moich krótkich obserwacji :) Kuba kolega pytał o czarne a Ty mówisz o madbullach z allegro. Sry za odkopanie. Pomerdałem strony na smartfonie. Można skasować jak przeszkadza. Edited February 25, 2014 by Skilrod Quote Link to post Share on other sites
kubasekekek Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Witam, w Azteko mają Devile ze starej partii, kupiłem paczkę i latają świetnie http://azteko.pl/kulki-bb-0-36g-blaster-devil-3000-szt-butelka-jasno-zielone-p-8025.html Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Letkie Panie, poza tym jakbyś dostał porządne kulki w łapkę i na przestrzelanie, DS lub ceramikę, to byś tych Devili kijem nie ruszył. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Mendi, daj się chłopakowi nacieszyć ze znaleziska i z poczynionego postępu po przesiadce na lepsze kulasy ;] Z czasem zmądrzeje i stwierdzi że w pewnych sytuacjach mogły by sprawować się lepiej i zacznie szukać dalej, a nuż znajdzie coś naprawdę interesującego i się tym z nami podzieli ;] Bawiłeś się ceramiką od Spajdy?? Jak to to lata? Testy miały być rok temu i cisza... Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Miałem dosłownie garść kulek ceramik, węgliki czegoś tam, dostałem na jednym ze zlotów od kumpla, latały jak po sznurku, ale dosyć chropowate były i cycek gumki haratały. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Eeee nie mów że ładowałeś węglik krzemu do lufy, czarne matowe/połyskliwe miejscami?? Drugi po diamencie nie do zdarcia materiał ścierny, to można powiedzieć że lufę przeczyściłeś za wszystkie czasy ;] Quote Link to post Share on other sites
Dokttor Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Pytanie: Do repliki ~600 FPS dadzą radę jeszcze 0,36 czy lepiej już 0,40??? Quote Link to post Share on other sites
eendriu Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Pytanie: Do repliki ~600 FPS dadzą radę jeszcze 0,36 czy lepiej już 0,40??? lepiej 0,40 mniejsza reakcja na wiatr Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 http://wmasg.pl/pl/articles/show/537359 HMMM Ja odpuszczam na razie amerykańskie kule :) Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Wcale bym się nie zdziwił jak by bbwarz i rockets wychodziło z tej samej fabryki czy nawet bbwarz było rebrandem na rynek NA... Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 To wstrzymujemy zamówienie na bbwarz? Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Może lepiej poczekać aż się GFC wygada lub ktoś kto jest z nimi blisko ;] ... po prostu dziwne że bbwarz niby już są podobnie jak nowe rakiety ale żadne jeszcze nie w sprzedaży i jak obie marki wystartują w podobnym terminie z białymi kulasami w takich samych wagomiarach to będzie jeszcze podejrzańsze ;] Quote Link to post Share on other sites
leon24_36 Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Witam Czyli bbwarz jeszcze nie są wprowadzone na rynek? Pytam ponieważ mój kolega jest w Stanach i wspominałem mu o kulkach tyle tylko że wraca w przyszłą niedzielę :( Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 A ja dodam jeszcze kolejna ciekawostke. Tak samo wlasciciel kulek Dum Dum zapowiada sie ze za jakis miesiac gora dwa beda biale 0.4 i 0.43. Wiem ze od 5.95 tez cos mialo byc. Wiec moze faktycznke wszyscy ci odbiorcy czekaja na ta sama fabryke az zrobi ? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Sądząc po innych produktach wyżej wymienionych to wątpię... chociaż było by fajnie. Quote Link to post Share on other sites
DumDum AimerPL Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Witam. Czuję się wywołany do tablicy wiec odpowiadam. Cięższe kulki (0.3 - 0,46 białe) pojawią się raczej za 2 miesiące lub trochę później. Niestety trzyma nas bariera finansowa. Powiem otwarcie - im szybciej sprzeda się większa ilość Dum Dum'ów tym szybciej pojawią się wyżej wymienione wagi. W super opakowaniach. W super jakości, recenzja WMASG już na wylocie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts