Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dotarły bbkingi 0,43g. Kolejny raz dzięki oofo.

Waga 10 kulek to 4g, średnica za to trzyma się równo na 5,95mm.

Wewnątrz ładne i jednolite, a na powierzchni sporo dołków jak w pj i dumdum. Sam materiał dosyć kruchy. Latają ładnie, ale bez szału. Jak dla mnie to są dosyć dobre 0,40g, lecz gorsze od dumdum czy guarderów 0,40g, a do kalashy czy gfc 0,43g to nie ma bardzo co porównywać.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Witajcie wbiłem do grona snajperów :icon_smile: Mam pytanko co do kulek 0,36 Guardera(Zielone) Jak je oceniacie?Kupiłbym 0,43 te szare ale na GF są niedostępne a w gf mają moją klamkę, której sie nie da naprawić i moge sb za około 200zł zrobić zakupki a najcięższe i dostępne to te guarderki więc pytam czy się sprawdzą :icon_wink: M24 SW Komora airsoft pro + lufa madbull+ czerwona gumka MB i Mancraft.

Z gór dzięki za odp gdyż w kulkach snajperskich raczej zielony a już dość długo w temacie nie było o nich gadane w teście Mendiego też :icon_razz:

Edited by Rikardo015
Posted

Tych zielonych guarderow nie biez napewno.. nie widac za cholere i lataja do d.. i brudza lufe. Na ile fps masz ustawione ? Kjlka 0.4 to minimum wez najlepsze jakie sa dostepne chociaz by nawet dum dumy bo ponoc 0.4 sa spoko jesli nie ma innych

Posted

Od siebie powiem że 0.4 kawa z mlekiem te takie brązowe są spoko ;)

w tą niedzielę mogłem sprawdzić je w boju jak i w oczekiwaniu na dalsze rozwoje rozgrywkowe ;) na 180 ASpro nie zmienionej gumie i lufie PDI Raven (tak zabijecie mnie) wykręciło około 80m lini prostej po czym opadła :)

i dopóki straight nie wróci to one będą moimi kulasami do takich zdań :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Panowie na Cytadeli są dostępne roketsy 0,4 i 0,43 :)

Byłem dzisiaj, zgarnąłem 2 paczki i zostało jeszcze podobno z 18-20 0.43 a z kalashami niestety nadal krucho i mówią że nie prędko będą. Poza tym znając życie to jak już się pojawią to mogą nie być już takie fajne...

Edited by shamoth
Posted (edited)

Nadal dobry sort w cytadeli... kupione (tydzień temu). Tłuste i dobre. Po jednych manewrach polubione... i brałem kolejne 5 paczek :icon_biggrin:.

Do Bydgoszczy gdzieś z 10 paczuszek poleciało.. jak nie więcej.

Edited by mikadorus
Posted (edited)

:icon_biggrin: Ja już wolę zamówić na zapas... coby potem za 2-3 lata nie płakać, że nie mam dobrych kulek. Do teraz sobie pluję w brodę, że żydziłem na zakupie DS... zamówiłem paczkę a mogłem kupić 10-15 i żyć jak król snajperski. Dzisiaj za jedną paczkę DS można by zostać supermoderatorem albo oberwać w łeb na zlocie snajperskim. :icon_smile:

Edited by mikadorus
Posted

Za dwie to zawitamy z Gloomerem jak będziesz poza domem. :icon_wink: Gdzie je trzymasz ? W szkatułce z klejnotami?

Zapewne, pytanie tylko którymi, bo jeśli rodowymi to może być różnie ;)