Mendi Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Dotarły bbkingi 0,43g. Kolejny raz dzięki oofo. Waga 10 kulek to 4g, średnica za to trzyma się równo na 5,95mm. Wewnątrz ładne i jednolite, a na powierzchni sporo dołków jak w pj i dumdum. Sam materiał dosyć kruchy. Latają ładnie, ale bez szału. Jak dla mnie to są dosyć dobre 0,40g, lecz gorsze od dumdum czy guarderów 0,40g, a do kalashy czy gfc 0,43g to nie ma bardzo co porównywać. Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 (edited) Witajcie wbiłem do grona snajperów :icon_smile: Mam pytanko co do kulek 0,36 Guardera(Zielone) Jak je oceniacie?Kupiłbym 0,43 te szare ale na GF są niedostępne a w gf mają moją klamkę, której sie nie da naprawić i moge sb za około 200zł zrobić zakupki a najcięższe i dostępne to te guarderki więc pytam czy się sprawdzą :icon_wink: M24 SW Komora airsoft pro + lufa madbull+ czerwona gumka MB i Mancraft. Z gór dzięki za odp gdyż w kulkach snajperskich raczej zielony a już dość długo w temacie nie było o nich gadane w teście Mendiego też :icon_razz: Edited October 21, 2014 by Rikardo015 Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Tych zielonych guarderow nie biez napewno.. nie widac za cholere i lataja do d.. i brudza lufe. Na ile fps masz ustawione ? Kjlka 0.4 to minimum wez najlepsze jakie sa dostepne chociaz by nawet dum dumy bo ponoc 0.4 sa spoko jesli nie ma innych Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Od siebie powiem że 0.4 kawa z mlekiem te takie brązowe są spoko ;) w tą niedzielę mogłem sprawdzić je w boju jak i w oczekiwaniu na dalsze rozwoje rozgrywkowe ;) na 180 ASpro nie zmienionej gumie i lufie PDI Raven (tak zabijecie mnie) wykręciło około 80m lini prostej po czym opadła :) i dopóki straight nie wróci to one będą moimi kulasami do takich zdań :) Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Straigh nigdy nie wrócą :(. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Straigh nigdy nie wrócą :(. Nie był bym taki pewien po ostatnim wysypie metalizowanych kulasów. Ktoś chyba kmini żeby je odtworzyć... Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 A brązowe 0.36 guardera? Czy lepiej 0.43 (czarne)? Precka MB ustawione 600fps. Które lepiej widać? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Zmień jednak lufę wpierw. Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Aha, fajna rada jak bym był na forum 5 minut i nie wiedział że PDI jest najlepsze potem promyk :P Raczej pytałem o kulki a nie o opinię o lufie. Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Z dwojga złego wez te brązowe, bo fps nie az tak sporo i je chociaz przy mocnym słoncu jeszcze dojrzysz, czarnych to w ogole, tylko na czyms jasnym. Quote Link to post Share on other sites
destructor Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Szare 0.40 guardera chyba były dobre o ile mnie pamięć nie myli. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Ja zamówiłem te rocketsty 0,43g. Według Mendiego były zacne. Jak zreanimuje moją flinte to sprawdzę jak latają. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Gloomer jak będziesz miał możliwość podrzuciłbyś 20-30 na test? Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Panie kolego i dorzucę do tego dum dumki na testy 0,4 :D. Zawitujesz w Warszawie może? Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 codziennie, puławska od 12-20 dalsze info na pw ;) Quote Link to post Share on other sites
Wintar Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Panowie na Cytadeli są dostępne roketsy 0,4 i 0,43 :) Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) Panowie na Cytadeli są dostępne roketsy 0,4 i 0,43 :) Byłem dzisiaj, zgarnąłem 2 paczki i zostało jeszcze podobno z 18-20 0.43 a z kalashami niestety nadal krucho i mówią że nie prędko będą. Poza tym znając życie to jak już się pojawią to mogą nie być już takie fajne... Edited November 6, 2014 by shamoth Quote Link to post Share on other sites
tregor Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Panowie na Cytadeli są dostępne roketsy 0,4 i 0,43 :icon_smile: Ciekawe czy Rocketsy 0,4 też mają za duże średnice... tak jak było na Gunfire. Quote Link to post Share on other sites
Wintar Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Ja kupiłem 2 paczki 0,43g. Ciekawe czy to nadal dobra seria, czy już gorszy sort. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) Nadal dobry sort w cytadeli... kupione (tydzień temu). Tłuste i dobre. Po jednych manewrach polubione... i brałem kolejne 5 paczek :icon_biggrin:. Do Bydgoszczy gdzieś z 10 paczuszek poleciało.. jak nie więcej. Edited November 6, 2014 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Ja złapałem jedną i tak styknie na dłuższy czas :). Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) :icon_biggrin: Ja już wolę zamówić na zapas... coby potem za 2-3 lata nie płakać, że nie mam dobrych kulek. Do teraz sobie pluję w brodę, że żydziłem na zakupie DS... zamówiłem paczkę a mogłem kupić 10-15 i żyć jak król snajperski. Dzisiaj za jedną paczkę DS można by zostać supermoderatorem albo oberwać w łeb na zlocie snajperskim. :icon_smile: Edited November 6, 2014 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Dzisiaj za jedną paczkę DS można by zostać supermoderatorem albo oberwać w łeb na zlocie snajperskim. :icon_smile: A za 2 ?;) Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) A za 2 ? :icon_wink: Za dwie to zawitamy z Gloomerem jak będziesz poza domem. :icon_wink: Gdzie je trzymasz ? W szkatułce z klejnotami? Edited November 6, 2014 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Za dwie to zawitamy z Gloomerem jak będziesz poza domem. :icon_wink: Gdzie je trzymasz ? W szkatułce z klejnotami? Zapewne, pytanie tylko którymi, bo jeśli rodowymi to może być różnie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts