Kangur_AU Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 z innej beczki - o 11:00 prezentacja LIVE systemu VBS2: Live Stream Video Podobny setup do tego z BF3. Zapraszamy. K. z innej beczki - o 11:00 prezentacja LIVE systemu VBS2: Live Stream Video Podobny setup do tego z BF3. Zapraszamy. K. z innej beczki - o 11:00 prezentacja LIVE systemu VBS2: Live Stream Video Podobny setup do tego z BF3. Zapraszamy. K. z innej beczki - o 11:00 prezentacja LIVE systemu VBS2: Live Stream Video Podobny setup do tego z BF3. Zapraszamy. Dodatkowo: Pozycja UAV: Live Stream Video -uav Pozycja artylerii: Live Stream Video -mlrs K. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Czołem, BS-2 (w standardzie MBS-2) w maskowanieu PENCOTT Green Zone i Sandstorm: Będzie można zakupi w detalu ? Możesz mi powiedzieć, w jakim to tajemniczym celu kopiowałeś CAŁEGO POSTA ZE ZDJĘCIAMI tylko po to, aby zdać jedno pytanie? Dobra rada - nie rób tak więcej. Królik Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Czołem, MBS-2 w fińskim kamo: K. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Witam. Pisałem do sklepu lecz odpowiedzi nie uzyskałem, więc się zapytam. W jaki sposób można składać zamówienia na sklepie ? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Witam. Pisałem do sklepu lecz odpowiedzi nie uzyskałem, więc się zapytam. W jaki sposób można składać zamówienia na sklepie ? http://specops.pl/index.php/distribution Oferta SPECOPS jest dostępna wyłącznie poprzez naszych dystrybutorów. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 http://www.gearshout.net/roggenwolf-warg-5d-specops-mbs-1-testiruetsya-v-afganistane/#axzz1tsmfwC1Y PS: na emaile STARAMY się odpisywać, ale trzeba soje odstać w kolejce. Sorry. :-( K. Quote Link to post Share on other sites
Lolstrike Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Czy można gdzieś kupić mundur SPECOPS v.1 ( http://specops.pl/index.php/offer,umndurowanie_mundury,mbs-1_mundur_bojowy_specops_v1_wz93 )? Szukałem u dystrybutorów ale wszędzie pustki. Czy można gdzieś kupić mundur SPECOPS v.1 ( http://specops.pl/index.php/offer,umndurowanie_mundury,mbs-1_mundur_bojowy_specops_v1_wz93 )? Szukałem u dystrybutorów ale wszędzie pustki. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Hello Gang! Trochę zaległości, po pierwsze nowy plakat na 2012: Po drugie zaginiony artykuł na Equipped.pl: http://www.equipped.pl/specops-fbi1-sky-marshall/ Po trzecie: Szukamy ZORGANIZOWANEJ ekipy z okolic KIELC do modelowania naszego sprzętu na MSPO - czyli chodzących modeli - zainteresowane osoby proszę o kontakt na: info@specops.pl Po czwarte: Miłego weekendu, Pan Kangur. K. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 http://www.equipped.pl/specops-mundur-bojowy-specops-mbs-2/ Zdjęcia i recenzja spodni MBS-2 na Equipped.pl K. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Fotki i opis BS-1 w niemieckim czasopiśmie KOMANNDO: http://www.hydedefinition.com/latest/?p=120 K. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Czołem, Chałturzymy teraz większe zamówienie w A-TACS i A-TACS FG - MBS-2 i nowy kombinezon KTS-2 - jak ktoś chce się podłaczyć, to teraz jest okazja - termin dostawy - poniżej 21 dni od teraz. info@specops.pl K. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Hello, Jak ktoś chce MBS-2 w A-TACS albo A-TACS-FG to meldować, teraz odszywam kilkaset sztuk to się w detalu też można załapać. Do kompletu BS-2 z ATACS + Polartec też są - mejla słać na info@specops.pl, oczywiśćie v. NYCO IRR. K. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Czołem, MBS-2 w maskowaniu A-TACS AU NYCO IRR: BS-2 w maskowaniu A-TACS AU NYCO IRR + POLARTEC POWERDRY FR: W produkcji wersje w maskowaniu A-TACS FG K. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Nowszejsze foty bo ten pacjent powyżej to trochę wygięty - życie go tak zmarnowało: Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 (edited) Plecak PRS-1 + mundury MBS-1 podczas ćwiczeń MOSG: K. ZAPROSZENIE Szanowni Państwo, Mam zaszczyt zaprosić do odwiedzenia stoiska firmy SPECOPS podczas jubileuszowej, dwudziestej edycji Międzynarodowego Salonu Przemysłu Obronnego w Kielcach, w dniach 3 – 6 września 2012. W tym roku SPECOPS Sp. z o.o. wystawia się na łącznej powierzchni 145m2, na której zaprezentujemy między innymi: -taktyczne środowisko symulacyjne pola walki VBS2 w najnowszej wersji 2.0, -zaawansowany symulator artyleryjski VBS2 FIRES, -trenażer procedur wezwania wsparcia lotniczego CAS - VBS2 STRIKE, -trenażer uniwersalny armaty przeciwpancernej 85 mm D-44, -system kompleksowego szkolenia żołnierza i elementów ugrupowania bojowego – MINERVATM, -kopuła multimedialna IGLOO DOME (używana min. do szkolenia FAC/JTLS/TACP), -system symulacji batalionowej sieci łączności CNR-SIM PRO, -programy szkoleniowe CASPIAN LEARNING – VBS2 WORLDS, -trenażer dla skoczków spadochronowych do szkolenia z przelotów w systemie HAHO. Wybrane technologie zostaną zaprezentowane w dedykowanej, 9-metrowej kopule multimedialnej H4 IGLOO DOME, na połączonym stoisku BUMAR – SPECOPS. Nasi partnerzy zaprezentują również rozwiązania szkoleniowe dla operatorów przeciwlotniczych pocisków kierowanych GROM, zestawów przeciwlotniczych ZSU-23-2 oraz rozwiązań dla personelu bezzałogowych statków powietrznych (BSP) oraz śmigłowców wojskowych (bojowych, transportowych, CSAR). W ramach współpracy, Ośrodek Badawczo Rozwojowy Urządzeń Mechanicznych OBRUM (Grupa BUMAR) zaprezentuje SK1-PLUTON, czyli prototyp sieciocentrycznego symulatora KTO ROSOMAK. Jest to, na chwilę obecna, najbardziej zaawansowany symulator wozu bojowego na świecie, oparty o technologię VBS2 FUSION. MSPO jest również okazją do ogłoszenia oficjalnego rozpoczęcia działalności Bohemia Interactive Simulations POLAND, którego SPECOPS jest udziałowcem. Na tegorocznej ekspozycji nie zabraknie również akcentów z zakresu umundurowania i wyposażenia – zapraszamy do zapoznania się z naszą najnowsza ofertą umundurowania dla jednostek specjalnych oraz personelu BSP. Do zobaczenia w Kielcach! Z poważaniem Maciej Stopniak Prezes Zarządu PS - technologia IGLOO DOME być może jest Wam znana: http://youtu.be/eg8Bh5iI2WY Robimy to samo - tylko z brygadą artylerii. K. Edited August 24, 2012 by Kangur_AU Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 BIS POLAND? Czyżby nasze wojsko miało zacząć korzystać z symulatorów? Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 W symulacji, nasze wojsko jest niedoścignione. ;-) K. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 (edited) W symulacji, nasze wojsko jest niedoścignione. Chodziło Ci o "symulację", czy może o "symulowanie"...? :icon_wink: Edited August 27, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Czy znadja sie osoby które były chętne by posłużyc jako manekiny dla Specopsa?Wraz z kumplami bylismy juz zgadani że na 100% jestesmy gotowi by kilka dni pochodzic w szpeju Specops,ale niestety jakis "bardzo miły" Pan nie dał nam konkretnych danych.Rozmowa sie skonczyło w trakcie obgadywania szczegółów....Jakos wywarli na mnie nie zbyt miłe wspomnienia.. A możesz to napisać PO POLSKU? Twój post to bełkot. Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) Ja byłem chętny, ale nawet nie dostałem odpowiedzi. Olali i tyle. Potem napisali w swoim temacie, że potrzebują jakiegoś "zespołu" na miejscu. Edited September 7, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Panowie, dostaliśmy wiele ofert na "manekiny" - wygrała ekipa z JS4018 - każdy miał mój numer tel, wystarczył jeden telefon żeby potwierdzić zaprzeczyć. Szukamy partnera z możliwością organizacji, dyscypliną, inicjatywą i logistyką - JS4018 była najbardziej przekonywująca i ten wybór okazał się słuszny. Wszystkim, którzy odwiedzili nas na MSPO, serdecznie dziękujemy - przepraszam że nie miałem czasu z każdym porozmawiać, czas targów jest bardzo specyficzny. Postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić trochę zdjęć. Pozdrawiam, K. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 http://products.bisimulations.com/bohemia-interactive-simulations-anniversary Z okazji 11-lecia firmy - promocja na licencje VBS2 Personal Editions - 211 $ UWAGA!! DARMOWY UPGRADE DO WERSJI 2.0 KIEDY WYJDZIE!!! Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Czołem, Mamy zaszczyt przedstawić pierwszą publiczną prezentacje eksperymentalnego wzoru maskującego MAPA opracowanego przez doktoranta wydziału Architektury i Wzornictwa ASP w Gdańsku Macieja Dojlitko. Wzór maskujący MAPA został naniesiony na mundury SPECOPS MBS-2. Rodzina wzorów maskujących MAPA została opracowana na podstawie badań środowiska, roślinności i kolorystyki spotykanej w Polsce. Wzór jest dostępny w kilku odmianach kolorystycznych. Mamy zamiar zamieścić wstępne wyniki prac porównawczych w terenie w najbliższym czasie K. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 I zaś nowa lans moda cordura będzie potrzebna :( damn it. ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Ostatnie zdjęcie robi nadzieje. ;) Czekam na wyniki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts