Ari Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Niet, na Capri ;) Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Ari co to za opasły tłumik? :D Ciekawie wygląda. Chyba skopiuje to od Ciebie, tyle bez malowania albo oliwkowego Tiger stripa zrobię :P Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Spasły bo 50mm ale za to jak tłumi ;] Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 (edited) Capri? Aj aj aj, toś budżet swój nadwyrężył. ;) A powiedz, jak żeś ten tłumik spasował? Nie było problemów z gwintem? Edited January 31, 2009 by pin-king-pin Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Nie chciało mi się czekać :P Tłumik leży bez problemu. W moim g36k zrobili gwint normalny, zaś w g36c gwint jest mniejszy Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Tłumik leży bez problemu. W moim g36k zrobili gwint normalny, zaś w g36c gwint jest mniejszy W moim k tez jest mniejszy ;-) Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 (edited) Wrzucam tutaj filmik z pierwszego strzelania G36k po tuningu. Jak widać 9,6V 2000mAh radzi sobie bardzo dobrze ze springiem M130. Dodam, że kable jeszcze przed wymianą. :) http://pl.youtube.com/watch?v=LcI-_npPZhM Edited February 1, 2009 by johny89 Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Mieli skubana. Ile taki tuning Cię wyniósł, jeśli można? :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 No można, z czego tajemnicę robić. :P W okolicach 490 zł. Z tym, że udało mi się sprężynę i prowadnicę nówki kupić po lepszych cenach + zniżka na zbrojowni. Prowadnicę prawie o 50% :) W skład tuna wchodzą: precka systemy, łożyska CA, prowadnica systemy, spring guardera, gumka systemy, głowica tłoka systemy, bateria strike system i ładowarka ansmanna. Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 No spoko, preckę, gumkę i ładowarkę mam, to zmniejszy ewentualne koszty :) A jak to z nimi jest? "Obcym", nie zakupionym u nich replikom też są w stanie wpakować t i tamto? Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Tak, oczywiście. W kosztach doliczyłem 35 zł tuningu w ich sklepie. Kontakt mają świetni. Sami odzywali się na gg. Ja już składam na tłok, bo na pewno się przyda. :) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 (edited) No no całkiem całkiem :). Sam się zdziwiłem ROFu jakie mają moje giety w stocku na 8.4V mini. Mój tuning przewiduje: Precka 363mm Promyka Gumka Systema Dystanser Guarder z wsadzona w jego srodek, rurke czerwona od oleju silikonowego (hop up w ogole nie wystawal jak byl podkrecony na max bez tego) Sprezyne M120 Systema (Na razie, później zmienie na M130, zależy ile otrzymam fps na m120, gdyż docelowo chce tak aby 0.25 ładnie śmigały) Lozyskowana prowadnica G&P. Niestety nie zauwazylem ze z zewnatrzn jest plastikowa. Wymienie po tuningu jak sie sypnie :P Zestaw cichej głowicy Systema Łosyska kulowe SYSTEMA bo takie obecnie mam z poprzedniej giwery. Batka 9.6V G&P 3300mah Okablowanie z zestawu wraz z kolba snajperska Mosfet Edited February 2, 2009 by Ari Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Mój przewiduje FTK Guardera (http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=3303) no i poza tym to lufa i gumka systemy. Mam Guardera ale zanana jest tendencja zniszczenia ich przy zdejmowaniu ;-) I oczywiście batka (nie wiem czy stockowa będzie dziarska przy M120 :D) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Podczepiłem ta stockowa batke do mojej byłej emki która miała m120 systema i hulala bardzo ładnie. Tylko, że pewnie szybko się będzie wyczerpywać przy tych temperaturach Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Ari o prowadnicę nic nie bój, ja też mam palec z tworzywa i to w systemie. Ważne, że jest dobre łożysko i zaczep metalowy. Ta bateria da Ci potworny rof i boję się, że kulkowe łożyska szybko Ci strzelą przy takim czymś. A propos tłumia, też podczepiłem swój 35x200 i dźwięk wystrzału jest zupełnie inny. Łożyska już nie piszczą jak szalone. :) Edited February 3, 2009 by johny89 Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Kurde to moze bez mosfeta sie obyc aby rof taki duzy nie byl :| Ludzie zazwyczaj sie staraja o wiekszy ROF a ja odwrotnie bede musial xD Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Panowie, a co sądzicie o tym? http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...roducts_id=1098 Warto zainwestować w coś takiego? Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Pewnie będzie nieźle chodziło, ale dorzuciłbym jeszcze gumkę HU. BTW. odezwij się na PW. Quote Link to post Share on other sites
Radziu1990 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Co myślicie o wstawieniu do tej gietki gumki hop-up systemy i precki systemy 534 mm i schowaniem jej w tłumiku? ;) Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 gumka ok, ale lufa po co tak długa ? Jak zależny na skupieniu to 363 ale promyka albo np km head i będzie zapewne podobnie... Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Racja. Quote Link to post Share on other sites
Red_Bullet Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Czy ktoś używa magów low-cap BOYI/P&J? Nie wiem czemu u mnie (mam 2 sztuki) po napełnieniu magazynków i stuknięciu jednym o drugi (np. przy złączaniu ich razem), mam gejzer kulek. Czy powodem takiego stanu rzeczy jest lipne wykonanie? Ktoś ma podobnie z tymi magami? Powoli zaczynam żałować że nie kupiłem mida King Arms, albo lowa CA. Quote Link to post Share on other sites
valki Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 U kolegi nie ma z nimi problemów. Quote Link to post Share on other sites
wassabi Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Ja mam P&J i też dwa. U mnie nie występuje taki problem, lecz inny. Otóż owe magi nie podają kulek, lub je podają sporadycznie, przy zamontowanej komorze Hop-Up firmy CA. Natomiast mam 3 magi CA i każdy podaje jak trzeba. Co do twojego problemu, to może masz strasznie poluzowany zwalniacz sprężyny, i po nawet lekkim uderzeniu o coś, kulki są wyrzucane. A spróbuj uderzyć magazynek np. ręką. Tylko ich nie złączaj. Przydałoby się jakieś zdjęcie tych magów. Quote Link to post Share on other sites
suchy1992 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Po czyszczeniu repliki po błotnym mini zlocie postanowiłem cyknąć pare fotek: Korciło mnie żeby otworzyć GB, ale gwarancja mnie powstrzymała. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts