Guest british Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) W sumie nie wiem, czy ekstremalnie ambitne, najwyżej ktoś przeniesie. Sprzętu kolegi Paina (lewa) nie znam, mam na sobie: -mundur Helikon (doh!) -el0 chusta z czachą (doh! X 2) -okularki Bobster XRH -buty polskie pustynne -beltkit PSTG -kieszeń ca camela PSTG, w środku Camelbak -ładownice magazynkowe z Miwo P -ładownice na granaty PSTG -buttpack NFM -pas 2-pkt od PSTG -cargo od Pikkona -odzysk Crom -majcher Cold Steel -chusta siatkowa brytyjska -Bowman chińszczyzna -radyjo Wouxun -Kałasznik Cymki z magami Maga ;) Edited April 3, 2010 by british Quote Link to post Share on other sites
Dżordż Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Co będę się rozpisywał.. Sześciu chłopa ubranych od strup do głów w większości datowany sprzęt 8) Rekonstrukcja operacji "CEDAR FALLS" rok 1967. Jungla wypalona przez Agent Orange Zdjęcia robione przez Michała Maja www.michalmaj.pl Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Sprzęt opisany w odpowiednim wątku, tutaj tylko Aniołki Charliego :) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Nocny lans. Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Trochę nowego stafu... Quote Link to post Share on other sites
jodri Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Niemal cały duńczyk :) prócz: - nakolanników - są ALTowe - rekawiczek - sa z jakiegos demobilu - no i okularów :) ---------- Reszta czyli : - vest - czapka - mundur - kominiarka - siatka na karabin to oryginały m84 buciki moze nie pasuja, ale ten model jest w standardowym wyposazeniu Duńczyków w Afganistanie i jeszcze nie mam innych :) Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Całość to rekonstrukcja członka KSKp. Kitlist na życzenie. Ronin Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Takie dwie :) Z Borneo :) Mundur Multicam PROPPER Ciras Land z ładownicami Eagle, SFO itp. Beretta SOCOM GEAR w kaburze IMI DEFENCE Pro Tec ACE z gratami Garmin OREGON 550 M16A4 A-TACS :) Reszta to co wyżej, tylko bez Garmina :) Moderatora pięknie poproszę o sklejenie postów :) Jak się da :) Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 co prawda nie ja, ale moja krew :icon_mrgreen: ( znaczy synek) na wspólnym patrolu z kolegą i "szkoleniowcem" Mundur kontrakt kamizelka kontrakt to co na kamizelce też) pokrowiec na hełm gogle, skarpeta, fasunek hełmu, kontrakt hełm kopia produkowana przez nieistniejącą firmę pod Wrocławiem Buty (których tu nie widać) Wellco air force TW rękawiczki amerykańskie lotnicze (ale głowy nie dam że kontrakt) replika WOC 13 zmodyfikowany na RaTechu i Magpulu na replice luneta ACOG firmy BFT Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Próba rekonstrukcji członka kompanii Kampfschwimmer w działaniach MOUT i CQB. Wszystko oczywiście kontraktowe. Jak kogoś interesuje kitlist to też mogę wrzucić. Ronin Ładownice, IFAK i pokrowiec na radio to produkty Lindnerhof-Taktik: http://shop.lindnerhof-taktik.de/ (strona nie działa prawidłowo pod Firefoxem) układ pouchów wzorowałem na tej fotografii: http://h3.abload.de/img/ksg3veyv.jpg Admin i dump to Maxpedition. Camel jest camela ;). W plecach nie ma nic nadzwyczajnego - to zwykłe plecy od MBSS-a od BHI. W środku jest ceramika Mehlera. Ronin Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Mógłbym prosić kitlist'a ? Szczególnie interesuje mnie kamizelka. Quote Link to post Share on other sites
badseed Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Mój nieśmiały początek w impresji na temat działań operatorów FAST/DEA i Seal Team 3 w Afganistanie na przełomie lat 2009-2010. KITLIST: Head: MSA 2000 H-Nape Ops Core Team Wendy Pads Surefire HL V-lite S&S Norotos 3 hole Shroud IR sticker IR flag Oakley M Frame Second line: 6094A Ferro Concepts AOR1 2x single greande pouch Crye AOR1 small general purpose pouch Crye AOR1 Kangaroo triple M4 mag pouch LBT AOR1 M4 mag pouch LBT AOR1 Double 9mm pouch Ferro Concepts AOR1 CAT, VIP light, AN/PRC -148* (dragon red), MSA PTT, chem lights, ATS cuffs, f-bang*, M67 nade*, IR sticker, Emanuel Wynn's flag, safety lanyard, gerber multitool, scissors Apparel: Under Armour Capture longsleeve Realtree, Crye Combat Pants gen2 with knee pads gen 3, Salomon Xa Pro 3d Ultra Oakley SI gloves Riggers belt Eagle Industries Casio Mudman with Suunto Clipper A to fotki, na których opierałem swój set: * - oznaczone repliki Quote Link to post Share on other sites
Chmielu7 Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 W sumie nie wiem czy na tyle ambitne by się tutaj pokazywać, jeśli ktoś uzna, ze nie proszę o przeniesienie do tego mniej ambitnego tematu :) *kryptoreklama* :D - Fotka zrobiona w obozie 1st Marine Division http://1stmardiv.pl/ na zlocie Operacja Południe Kitlist: DCU RAID + 2x des flag 1x IR + boonie Oakley SI Fives 2.0 EI MLCS MAR CIRAS EI MLCS extended single pistol pouch x2 EI MLCS M60 EI SFLCS 2x2 M4 pouch EI SFLCS 1x2 M4 pouch G&P MBITR pouch /w AN/PRC-148 dummy by EB und TEA PTT by eb na nogach ASOLO FSN 95 GTX NA Cirku pierdoły typu IR LS/ MS-2000, w singlu na pistol maga SF G2 replika to ICS M4A1, ACOG z mechanicznymi przyrządami by EB/G&G CVL, Surefire M951 Old gen i było jeszcze VFC PEQ-2 ale z fotki się zmyło. I jeszcze jedno takie stare foto (znowuż kryptoreklama) z manewrów ST-3 (http://sealteamthree.net/forum/portal.php) ( ten leżący to ja) to czego wcześniej nie ma : MSA GALLET MICH w/cover Comtac I copy EI comfort pad + no name duty belt Leg panel 2x2 M4 pouch - EI copy Safariland 6004 w/ SIG P226 + BHI! lanyard BHI! SAW Pouch 3c Camelbak Mechanix M-Pact 2 Alta kneepads Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Gorka3 Spaw Smersz AK Bandana w partizanie Midland AKMS PS. Fotomontaż Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) Myślę, że dość ambitne (choćby ze względu na tematykę), najwyżej ktoś przeniesie :) : Próba reko operatora Force Reconu (Irak 2004): Kitlist: DCU Arafatka Nomex Gloves Tan Altama Desert (+ boot bandsy) ALTA sztuk 1 :) MICH CGF (data prod. 2001), pomalowany krylonem mud brown + blacha + żuraw + IR tab + goggle straps + ESS NVG Swimmer Headset* + TCI PTT* 2nd: FSBE AAV QR* (Guarder) a na nim 3x M4 CQB RC/SDS 2x frag SDS Canteen/utility SDS FB pouch SDS SAW 200 SDS (jako pokrowiec na maskę p/gaz) BHI Hydrastorm, w nim zbiornik Camelbaka RACK Saber Pouch, w środku SABER* 1st: Safariland 6004 old gen f/1911 non rail Medical pouch SDS Leg Panel Type II 5x SDS .45 kydex pouch 2x M4 CQB RC/SDS Multitool Gerber G2 w kaburze Surefire V70 Giwera: M4A1* (G&P), szyna podwyższająca custom* na wzór A.R.M.S., na niej Aimpoint* (G&P) na montażu QD* (kopia A.R.M.S. #22), PEQ-2* (VFC), M910*, zawieszenie Spec-Ops, malowanie W safarce siedzi MEU (SOC)* WE, w ładownicach na panelu 5 magów do niego (szósty w klamce), smycz Gemtech * kopie/repliki. Latarka pod M4 i 3 magi do 1911 są pożyczone. Edited August 13, 2011 by Pawelski Quote Link to post Share on other sites
NajemnikSF Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 (edited) http://imageshack.us/photo/my-images/696/dsc0528yq.jpg/ stylizacja na sealsów(łzy słońca) niekompletny szpej no bez części od alicji a tak ogólnie to : pas lc2 2x manierka alice 4x ładownica m16/m4 kompasówka 1x fak nadupnik alice kamizelka szyta przez znajomego krawca plecak to IIFS patrol arafacia rękawiczki na fotce bw bo innych pod ręką nie miałem normalnie używam nomexów us kabura czarna sas Edited August 20, 2011 by NajemnikSF Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Stylizacja na snajpera KSKp. Póki co, brak ghillie :/ Póki co, G96A... Kit: - smock snajperski Wahler - spodnie snajperskie Scharrer - bergschuhe 2005 (kopia :/) - nomexy BW - shemag - munro Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 No i ja, i ja! Że niby spotter. - G3 - S95 + komfortpady + 4xG3 + chlebak + 2 pouche + nóż KM2000 - kampfrucksack - rękwiczki BW - smock Miltec, kapelusz też Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Cześć. Pytanie odnośnie lunety na G3. Hensoldt Fero kopia Guardera czy jakaś "chińszczyzna"? Z góry dzięki za info i pozdro! Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Hehe, wiedziałem, że ktoś się "nabierze" ;-) Niestety nie Hensoldt - szkoda mi wydawać tyle pieniędzy na małą lunetkę. Szukałem czegoś taniego, co przypominałoby jak najbardziej tą właśnie lunetę, jak widać - wyszło nie najgorzej. Jeśli chodzi o szczegóły - jest to "allegrowa" lunetka ZOS 4x28 http://allegro.pl/luneta-celownicza-zos-4x28-do-wiatrowki-asg-wwa-i1787144298.html na montażu TM typu "claw". Z kilku metrów przypomina Hensoldt'a i o to w sumie chodziło. Jeśli chodzi o samą optykę - nie ma na co narzekać - spodziewałem się "ołówka", przez który nic nie widać, a tymczasem obraz jest... normalny. Quote Link to post Share on other sites
PshemoNAM Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) Rekonstrukcja Staff Sergeant 1st Cavalry Division - Vietnam. Zaznajomieni z tematem wiedzą co mam na grzbiecie. Sprzęt - kontrakt z okresu. Niżej link do pełnej galerii. https://picasaweb.google.com/111027067161784512699/NAM?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMyG6Lv5uqTJZQ&feat=directlink Edited September 19, 2011 by SHOOTER L96 Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted September 19, 2011 Author Report Share Posted September 19, 2011 Zaznajomieni z tematem wiedzą co mam na grzbiecie. Sprzęt - kontrakt z okresu. Hełm też "kontrakt z okresu"? Nie, żebym się czepiał, ale rażą puste ładownice i bandolier, brak bagnetu i fakt, że w tym okresie (mam na myśli okres, w którym używano M69) Butt-pack w polu to była raczej rzadkość... Quote Link to post Share on other sites
goren Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 (edited) Trochę fotków z ostatniej sesji. Wśród gratów trochę oryginałów, trochę kopii: Edited October 7, 2011 by goren Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 To ja może wrzucę też 2 fotki fajniejsze z ostatniego spotkania, gdzie był aparat! Ogólnie to (pomijając wyjątki) stylizacja w większym lub mniejszym stopniu na KSK/KSKp Sprzęt to oryginały lub kopie używanych rzeczy, są też oczywiście niekoszerne - w planach do zastąpienia (ot choćby pełna kolba, która mieści używaną aktualnie baterię, czy kabura "póki co jakakolwiek"). Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Trochę po rosyjsku. Zajawka na działania w Czeczenii czy Dagestanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts