Dizzy Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Deep Fire, tylko ciężko ci wejdą łożyska i stracisz blokadę spustu. Musiałbyś dokupić ten czarny dzyndzelek co blokuje spust z deep fire. Poza tym jest super, bo cały zabudowany, gruby i z dobrego materiału. Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Właśnie dzisiaj u krakmanów zniknęło PJ4 R.I.S .. gdzie jeszcze można kupić ... bo przejrzałem całą listę sklepów ze strony głównej WM i nic ;( Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 P&J chyba tylko krakman sprzedaje. Tak to a&k zostaje. Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 pisałem do nich i nie wiedzą kiedy będzie dostawa tych replik Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 używał ktoś czegoś takiego http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3682 ?? Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 PJ4 CQB SD od Krakmanów, dzisiaj rozłożyłem GB. Zero smaru, jakiś niedorobiony tłok z kilkoma śmiesznymi zadziorami (pilniczek i 2 minuty i kłopot z głowy) no i niestety beznadziejne kable, które aż proszą o wymianę. Tak to reszta ok, nie ma do czego się przyczepić. Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 na zdjęciach u krakmana widać jakie są kable Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Jak ogólnie sprawują się zębatki. Zakupiłem sobie takie do swojej emki Boyi, a tam pracuje M130 i kupę innych lepszych rzeczy. Katuje ktoś emkę sprężyną M130{guarder, systema, ogólnie firmowe)? Quote Link to post Share on other sites
MaLuTkI Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 A ja potrzebuję namiarów na magi low-cap do PJ m4 CQB. Przeleciałem cały ten temat, niektórzy pisali o piłowaniu, inni znowu, że nie trzeba... ehhh już sam nie wiem. Dlatego prosiłbym jakiegoś dobrego człowieka o podanie mi linku do low-capów które będą pasować do tej PJotki, bez jakichkolwiek modyfikacji. Najlepiej metalowe i nie droższe jak 35zł. Szukałem na Allegro: Magi formy BOYI http://www.allegro.pl/item941924576_magazy..._do_m16_m4.html Fajna cena, fajnie metalowe, ale czy będą działać ? Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 ale w mid capie zmieści się więcej Quote Link to post Share on other sites
MaLuTkI Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Lubie utrudniać sobie życie, chociaż i tak low-cap to nic w porównaniu z real-capami. Więc jest ktoś kto opowie mi na to pytanie ? Czy te magazynki BOYI podejdą do M4 PJ? Quote Link to post Share on other sites
Psycho_Mantis Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Podejdą - polecam. ;) Quote Link to post Share on other sites
MaLuTkI Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Dzięki, ale mam jeszcze jedno do Ciebie pytanko mianowicie czy piłowałeś coś może w body albo na magach ? Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Mam 6 takich low-capów, i wszystkie ładnie podchodziły, nic nie piłowałem... Quote Link to post Share on other sites
Wint Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Mam pj4a1. Potrzebuję dostać się do lufy i komory hopka. Jak Otworzyć body ? Z jednej strony odkręcam imbusem śrubki ... czy te piny z drugiej strony muszę wybić ? Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Tak, wybij je i rozsuń górne i dolne body w przeciwne strony... Quote Link to post Share on other sites
Wint Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Odkręcam imbusiki, wybijam piny. Wszystko cacy ale do momentu kiedy chce rozsunąć body. Coś jakby się blokowało ... Wie ktoś co to może być ? Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Odsuwając pociągnij delikatnie za cocking handle (to czym przeładowujesz) na góże w GB jest mały ząbek i to go blokuje. Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 aaaaaaaaa miało być"górze" jak by można było poprawić i usunąć tego posta, bo edytować nie mogę :( Quote Link to post Share on other sites
Psycho_Mantis Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Dzięki, ale mam jeszcze jedno do Ciebie pytanko mianowicie czy piłowałeś coś może w body albo na magach ? Nie, nic nie piłowałem też. Lekko się chyboczą na boki, ale podają i siedzą w porządku. Quote Link to post Share on other sites
Varn Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Po wielkanocy ykhym... Wielkanocy zamierzam sobie kupić PJ4 CQB (PJ4 CQB) nie oglądałem całego tematu bo nie mam teraz czasu "zna" już ktoś tą replikę. Jeżeli już było to czy możecie mnie na nią nakierować , jeżeli nie to poproszę Was o recenzję, ROF , jaka najlepsza batka itp. Dzięki. :killer: Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 To trzeba przeczytać po prostu temat. Wiem, że dużo tego ale przynajmniej będziesz znał odp na swoje pytania. Bo były one wałkowane nie raz. Quote Link to post Share on other sites
rynek Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 witajcie xD ja mam problem jak ściągnąć chwyt przedni (górną część ) ?? z góry dzięki za odpowiedz :) Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Wcisnąć pierścień między chwytem a body i pociągnąć chwyt do góry, ale bardziej od strony tego pierścienia... Quote Link to post Share on other sites
Grosio Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Mała recka :P PJ 4 CQB: Replika ma wymienioną sprężynę na guardera m120, reszta stock'owa ( nie starczyło na gumę :P ) Efpeesy jest jakieś 405. Mam tą replikę od kilku dni i jak na razie nie wiem co o niej sądzić. Gdy wziąłem replikę w ręce od razu zauważyłem: -chyboczącą się kolbę ( normal) - Latający bolt catch ( też normalka) - Mag lata w gnieździe ( normal) - Za krótki dolny ris - w konsekwencji - przesuwający się do przodu i do tyłu ( co było zdziwieniem dla mnie). Reszta w miarę ok. Ale z osiągami już jest troche kiepsko . Jak na razie ( po przeczyszczeniu lufy i zrobieniu teflon fixa ( wiem wiem, zrobie jeszcze raz jak wymienię gumkę ) zasięg oscyluje w granicach 40 metrów. Celność też kiepska. Myślę, że wymiana gumki, a potem lufy i komory załatwi sprawę. Jak na razie replika jest do dopieszczenia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts