Foka Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 oj czepiacie sie :P ;) Quote Link to post Share on other sites
Giwer Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Maja nowa strone, nowe oferty i promocje 8) Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 musieli - po przebranżowieniu sie na handel tylko nożami....:D Quote Link to post Share on other sites
Termos Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 To ja także się wypowiem: Moi koledzy i ja (razem 3 ludzi) zakupiliśmy w tym sklepie 3 sprężynki. Dostaliśmy je 1 dzień od zamówienia. (Co jest dzwine bo troszke daleko mieszkamy:)) Nasze zamówienie zostało wypełnione w 100%. Zamówiliśmy też kulki CG i są spoko! (kuliste, bez skazy i tak dalej .Więc nie rozumiem tych wszystkich postów że są złe :twisted: ) Tak więc reasumując daje im duży+. Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 Od nas koleś zamówił kulki, gaz i maskę, tą z siatką ma się rozumieć. Wszystko by było w porządku, gdyby nie to że zamiast maski z siatką, dostał tarczę strzelniczą z siatką z tyłu. :lol: Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 Serwis w military to jedna wielka pomylka. W ramach naprawy gwarancyjnej zepsute czesci wymienili na mocno zuzyte od innego aega. Efekt taki ze po miesiacu usterka sie powtorzyla. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
wojt-as Posted November 24, 2004 Report Share Posted November 24, 2004 po trzech miesiącach serwisu wymieniłem colta na inny sprzęt, trzeba rozmawiać z szefostwem. Quote Link to post Share on other sites
Rumi Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 To co zrobił ten sklep to jest granda!! Moj kolega kupił UZI CG dni 20.01.2004 rozpakwał je przy mnie i po naciagnieciu gun nie strzelił. Poradziłem koledze aby wysłał guna do naprawy tak tez zrobił dnia 17.02.2004. Po wielu telefonach do military gun przyszedł z powrotem dzisiaj!!! 8O Military serwisowało guna 10 miesiecy!! Sklepy nie polecam i nic u nich nie kupie. Maja klijenta gdzies po zakupie.Panowie liczy sie tez serwis!! Wielki minus !!!!!!! Nie polecam!!!! Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Ja tam żadnych "przebojów" z military.pl nie miałem, wszytkie dotychczasowe transakcje odbyły się pomyślnie. pozdr Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 http://www.military.pl/s/m/popup.html?t=ne...6&p=content_big - :lol: Pierwsze towary dostępne już jótro! edit.niestety błąd ort.panów z military.pl w powyższym linku został juz przez nich poprawiony Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 też mi news :P w military.pl podobno mają byc dostępne RAMy w połowie roku, po dość mocno przystępnej cenie :) oczywiscie jak na RAM Quote Link to post Share on other sites
reniek Posted December 24, 2004 Report Share Posted December 24, 2004 Ze sklepu jestem zadowolony. Robiłem w nim zakupy już dwa razy, i ogólnie jestem zadowolony. Jedyny incydent, jaki znam był wtedy, kiedy qmplowi nie dochodziła przez tydzień paczka. Po jakimś czasie dostał mejla z wiadomością, że dostali paczkę z powrotem, bo adres był nieznany czy coś takiego. Po sprawdzeniu danych okazało się, że mieli poprawny adres, więc wysłali paczkę jeszcze raz. Tym razem doszła. Może to coś na poczcie się pogmatchwało, ale jednak myślę, że warto tu o tym opowiedzieć. :) Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Apam Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Taki duży plus i malutki minusik. Najpierw plus : Wczoraj zamówiłem telefonicznie moją pierwsza w zyciu wlasna sprezyne H&K MK23 Socom TM. Telefonicznie poniewaz chciałem do niego dodatkowy magazynek, ktorego na stronie nie ma. Wszystkio ladnie pieknie zamowienei przyjete sprawnie i profesjonalnie. Od 14 wczorajszego dnia gun byl juz w moich chciwych rekach o 10 dzisiejszego dnia wiec 20 godzin bardzo sprawnei dostarczona. A teraz minus : Kurier zadzwnil do mnie do domu o 7 RANO i zbudzil mnie, a pozniej o 10 mi przyniosl. wiec ten minusik moze okazac sie smiesznym ale dla mnie to dosc istotnoe bo lubie sobie pospac:D Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Z ty mminusem to chyba adres pomylisles. Sklep wywiazal sie w 100% z tego co powienien. A pretensje mozesz miec jedynie do firmy kurierskiej. Quote Link to post Share on other sites
Sharpek Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 A teraz minus : Kurier zadzwnil do mnie do domu o 7 RANO i zbudzil mnie, a pozniej o 10 mi przyniosl. wiec ten minusik moze okazac sie smiesznym ale dla mnie to dosc istotnoe bo lubie sobie pospac:D o firmach kurierskich jest osobny temat :P Quote Link to post Share on other sites
Apam Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 nie ale myslalem ze przyjdzie troche a poznie a tu mila niespodzianka Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Nie ma to Cybul ja sie przyczepić nieistonego szczegółu, czyż nie? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Nie ma to Cybul ja sie przyczepić nieistonego szczegółu, czyż nie? Cos nie pasi ? Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Jeżeli chodzi o mnie wszystko co zamawiam dochodzi za 2 dni.Solidny sklepik internetowy.Polecam.pozdro :P Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Ja osobiście bardzo chwalę sobie sklep military.pl(bo narazie nie miałem przyjemności serwsowania u nich zakupionego sprzętu 8) ). Niedawno chciałem kupić olej silikonowy, ale się spóźniłem o pół godziny, lecz panowie otworzyli sklep i mi go (olej slikonowy) sprzedali. Duży plus dla sklepu+ Quote Link to post Share on other sites
Waco Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Witam. Niedawno zamówiłem na military 2 pary nieśmiertelników (złote i srebrne) i dodatkowe gumki (wyciszacze) do tych nieśmiertelników. Muszę wytłumaczyć że nieśmietelniki zamawia się dośc nietypowo, nie dodaje się ich do koszyka tylko po wypełnienu formularza(dane do wybicia i adres przesyłki) zamówinie jest od razu wysyłane do military, więc nie można zamówić niczego więcej poza nieśmietelnikami w jednym zamówieniu.Złożyłem wiec 3 osobne zamówienia: nieśmiertelniki złote, nieśmietelniki srebrne, gumki do nieśmiertelników.Po złożeniu tym zamówień napisałem do militay maila z prośbą o przesłanie wszystkiego w jednej paczce(wiadomo: tańsza przesyłka).Niestety po kilku dniach przyszła do mnie paczka z samymi gumkami :roll: No wiec zadzwoniłem do nich, "konsultant" powiedział mi że zamówienia nieśmiertelników są realizowane w innym miejscu niż reszta zamówien i dlatego składa się zamówienie w inny sposób, konsultant poinformował mnie również że doszło do nich tylko zamówienie na srebrne nieśmiertelniki, zaproponawał więc żebym podesłał mu na maila dane do wybicia na złotych nieśmiertelnikch, tak też zrobiłem. 2 dni po naszej rozmowie doszły do mnie nieśmietelniki z przesyłką za FRIKO i to kurierem 8O (tzn.przesyłka za friko nie nieśmietelniki,normalnie przesyłka kosztuje chyba 19zł), nie wiem czy to dlatego że poczuli się odpowiedzialni za to że nie wysłali mi tego w jednej paczce tak jak o to prosiłem?, może zawsze wysłyłają nieśmietleniki na swój koszt gdy zamawia się więcej rzeczy w tym samym czasie? a może była to zwykła pomyłka z ich strony????wszystkie to odpowiedzi wydają mi się nieprawdopodobne, wiec niech każdy sam to oceni.Niezależnie od tego jaka była przyczyna tej sytuacji chcaiłem pochwalić military bo pomimo tego iż nie dostałem wszystkiego w jednej paczce to zapłaciłelm jakbym właśnie w taki sposób otrzymał te wszystkie rzeczy. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Alkoholik Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Wlasnie czasem na military daja jakies prezenty jesli sa jakies nieporozumienia :wink: to milo z ich strony i moim zdaniem swiadczy to o tym ze (nie zawsze) nie maja klienta w ciemnym zaulku... Akurat w twoim przypadku byla to darmowa przesylka :) Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Akurat w twoim przypadku byla to darmowa przesylka Czyzby skonczyly sie im zapalniczki? :wink: Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Wczoraj zamowilem gwizdek i naszywke, nastepnie zadzwonilem do shopu i chcialem sie dowiedziec za ile dojdzie przesylka. Koles powiedzial ze bedzie w poniedzialek. Dzis slysze dzwonek, ide do dzwi a tam......... listonosz 8O SZOK. Sklep polecam, przesylka bardzo szybko, mila obsluga telefoniczna (szkoda tylko ze trza dlugo czekac na odp. na maila :( ) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Wczoraj zamowilem gwizdek i naszywke... polecam military.pl i podziwiam jednoczesnie za cierpliwosc .... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts