Gecko Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Witam, mam pytanie odnośnie cordury w kolorze 'army green' która do niedawna była jeszcze dostępna. Czy wycofali się Państwo z szycia w tym materiale, czy też jego brak w ofercie to tylko niedopatrzenie? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
xxNDxx Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Wraz z podwyżką cen pojawią się w naszej ofercie następne kamuflaże. Czy może pani zdradzic jakie to beda kamuflaże ? Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Czyli w kwietniu najwcześniej.;) Dziękuję za odpowiedź. Pytanie takie: Wiem że istnieje w Waszej firmie możliwość przeróbek krawieckich. Chodziłoby mi mniej więcej o którąś z siatkowych kamizelek serii Atek- czy jest możliwość: a. Zastosowania na prawym ramieniu, bądź obydwu materiału antypoślizgowego. Co to byłby za materiał? b. Zamieszczenie suwaków od wewnętrznych kieszeni na zewnątrz kamizelki- wzdłuż zamka głównego? To już nie ja podejmuję decyzje w takich sprawach (mam za dużo innej roboty). Proszę swoje zapytanie skierować do działu obsługi klienta na adres: biuro@miwomilitary.pl lub office@miwomilitary.pl. Osobiście nie zgodziłabym się na przeróbkę ad. b), ale dziewczyny mogą mieć lepsze serca niż ja :-P . Witam, mam pytanie odnośnie cordury w kolorze 'army green' która do niedawna była jeszcze dostępna. Czy wycofali się Państwo z szycia w tym materiale, czy też jego brak w ofercie to tylko niedopatrzenie? Pozdrawiam! Cordura się skończyła. Pozostało nam jej zaledwie kilkanaście metrów dla tych, którzy bardzo chcą sobie coś domówić, ale zamawiać trzeba mailowo lub telefonicznie. Czy może pani zdradzic jakie to beda kamuflaże ? Nie mogę bo sama nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 W mundurze Multicam są użyte stare fotki z waszego SUEZa a nie tego waszego nowego CP :] Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Kiedy w końcu pojawi się pokrowiec na MICHałka 2000 ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Z tego co pisała "Ciocia" pokrowce już są, ale nie mają czasu dodać na stronę. Zamów na wz.2005 a w komentarzu daj, że chcesz na MICHa. Ja tak zrobię jutro. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Przepraszam za chwilowe problemy z "nienadążaniem" na stronie internetowej ze zmianami. To z powodu bardzo dużej ilości zamówień. Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Pokrowiec na hełm MICH 2003: http://miwomilitary.pl/?p=img.pB.1416 http://miwomilitary.pl/?p=img.gB.3539 http://miwomilitary.pl/?p=img.gB.3540 Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Psst... To MICH2002. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Psst... To MICH2002. ;-) Sorki... już zmieniam. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Właściwie to nie mich, To MSA TC 3002, tak zwany stepcut. Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 W poniedziałek (8 marca) w naszej ofercie znajdzie się nowy rodzaj kamizelki (zaprojektowany do zeszłorocznego przetargu dla 1 Pułku Specjalnego Komandosów w Lublińcu): CHIŃCZYK PLUS. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Wiem!!! Chestrig dla kobiet!! ;) Ciekawe czy dużo ich w 1PSK. Quote Link to post Share on other sites
turntablized Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 W takim razie być może powinien nazywać się "Chińczyk push up" :D Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Hehehe zapewne chodzi o chest z plecami i mozliwoscia przenoszenia balistyki ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Hehehe zapewne chodzi o chest z plecami i mozliwoscia przenoszenia balistyki ;) O, to miło. Próbowałem czegoś poszukać na temat tego przetargu, niestety z miernym skutkiem :-F Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Widzę, że się panom dowcip wyostrzył ;-) . Tak, chodzi o chest rig z możliwością mocowania (wymiennie) płyty na plecach (bo na brzuszku w naszych chest rig'ach kieszeń na płytę jest od dawna). Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Mundury z rip stopu w kamuflażu MULTICAM: http://miwomilitary.pl/?p=img.gB.3546 http://miwomilitary.pl/?p=img.gB.3547 http://miwomilitary.pl/?p=img.pGB.2163 http://miwomilitary.pl/?p=img.pGB.2164 Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 A co się dzieje z nowym wzorem munduru? Bo my się starzejemy, a munduru nadal nie ma :-) Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 (edited) A co się dzieje z nowym wzorem munduru? Bo my się starzejemy, a munduru nadal nie ma :-) Jak tylko zrealizujemy zamówienia naszych i amerykańskich żołnierzy wyjeżdżających w marcu do Afganistanu to wprowadzimy do oferty nowy wzór munduru. Bardzo przepraszam za opóźnienie, ale w najpiękniejszych snach nie przewidywałam, że otrzymamy takie ilości zamówień od klientów indywidualnych jak obecnie. Na dodatek większość zamawia oporządzenie w najpiękniejszym na świecie (to moja subiektywna ocena) kamuflażu MULTICAM. Na drugim miejscu łącznie są cordury coyote brown i pantera leśna wz. 93. Mamy też cordurę w polskiej panterze pustynnej wz. 93 (chyba niewiele firm taką ma). Wszystkie nasze tkaniny pt. cordura są oryginalne, na licencji DuPont, z IRR. Aciepk, byli wczoraj u nas w firmie chłopaki z Delta Force (tego prawdziwego :-P ), bo akurat zawitali w nasze lublinieckie strony. Zamówili spodnie w multicamie i - choć oglądali wszystkie rodzaje spodni jakie produkujemy - to wybrali te nasze klasyczne, szerokie, z zaszewkami na kolankach. Osobiście nie mam pozytywnego podejścia do nowego wzoru munduru :wink: . Wiem, że jest taki ślicznie "lansierski", a chłopaki wyglądają w nich jak "ciacha" (tak stwierdziły dziewczyny z firmy), doskonały do rwania lasek, ale ja całe życie wolałam brudnych i przepoconych żołnierzy od wyperfumowanych "ciasteczek" (taki atawizm ;-). Rozumiem jednak męską potrzebę posiadania tak ślicznego munduru, aby wszystkie laski na ulicy się za Wami oglądały i dlatego - zaraz jak skończymy zaopatrywanie żołnierzy wyjeżdżających do Afganistanu - to wrzucimy do oferty nowy mundur. Swoja drogą czy ktoś mógłby mu jakąś fajną nazwę wymyślić? O... już mi dziewczyny zza pleców krzyczą: "MULTICIACHO !!!!". Edited March 4, 2010 by Renata Michalik Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Mała poprawka jeżeli można - nazwa firmy to DuPont a co więcej, z tego co pamiętam, to obecnie marka Cordura podlega już pod Inviste (ale 100% pewności nie mam co do tego ostatniego). Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Czy ktoś mógłby u khthulhu złożyć zamówienie, bo chyba chłopak nie ma roboty? Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Przepraszam, że chciałem doprecyzować błąd, który mógłby ewentualnie później wystąpić na stronie, a co za tym idzie wprowadzić pewne zamieszanie wśród klientów. Obiecuję więcej nie wtrącać się do Waszej firmy. Życzę kolejnych sukcesów zarówno na polu naszego kraju jak i amerykańskich jednostek specjalnych. Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Przepraszam, że chciałem doprecyzować błąd, który mógłby ewentualnie później wystąpić na stronie, a co za tym idzie wprowadzić pewne zamieszanie wśród klientów. Obiecuję więcej nie wtrącać się do Waszej firmy. Życzę kolejnych sukcesów zarówno na polu naszego kraju jak i amerykańskich jednostek specjalnych. Skoro MiwoL zdecydowanie poleca konkurencje to ja z chęcią skorzystam bo mam blisko, bo wiem że dobrze szyje, bo wspieram patriotyzm regionalny 8-) Kthulu łap PW, bo u nich jak widać nie ma co liczyć na realizacje czegokolwiek bo "OMFG Delta is coming! ":D:D:D Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Serdecznie dziękuję za zrozumienie i szybką odpowiedź na mój apel :-P . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts