Renata Michalik Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Od tamtego czasu zmieniliśmy rodzaj używanych nici i kupiliśmy nową guzikarkę (maszyna do przyszywania guzików) więc może teraz jest już z tym lepiej. Z dodawaniem zapasowych guzików ma Pan rację. Będziemy dodawać. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Pani Renato, dziękuję więc za radę. W takim razie by nie zaśmiecać forum, postaram się jeszcze dzisiaj w takim wypadku przeskoczyć na kontakt mailowy. Pisać pod adres biuro@miwo-... czy inny? Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Każdy będzie dobry :icon_biggrin: . Panel do przenoszenia sprzętu: http://www.miwo-military.pl/?p=img.gB.3839 http://www.miwo-military.pl/?p=img.pB.1555 http://www.miwo-military.pl/?p=img.gB.3840 http://www.miwo-military.pl/?p=img.pGB.2446 Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Czy to ostatnie to jest Jetpack?? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Składana drabina :P Quote Link to post Share on other sites
kelo Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Poproszę o podanie jaki jest obwód plate carriera a-16 dokładnie tego z linku. http://miwomilitary.pl/?p=8.383.PLATE-CARRIER.A-16.MIWO-MILITARY . Gdyż lubię mieć wszystko opięte mocno wokół ciała. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Poproszę o podanie jaki jest obwód plate carriera a-16 dokładnie tego z linku. http://miwomilitary.pl/?p=8.383.PLATE-CARRIER.A-16.MIWO-MILITARY . Gdyż lubię mieć wszystko opięte mocno wokół ciała. No to gorset lepiej weź Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Nowość!: T-shirt termoaktywny w kamuflażu pantera leśna wz. 93: http://www.miwo-military.pl/?p=img.pB.1556 http://www.miwo-military.pl/?p=img.gB.3841 Minimalny obwód plate carriera A-16: 101cm (strona zewnętrzna)- 93cm (strona wewnętrzna) Dla szczuplejszych możemy uszyć węższy, dla niższych - krótszy, dla grubszych- szerszy, dla wyższych - większy. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) Przepiękna. Nie sądziłem, że aż tak ładnie to wyjdzie. Czy istnieje możliwość uszycia kalesonów termoaktywnych, również w wz93? Edited August 2, 2011 by Azur Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 OK, a co to za tajemniczy materiał termoaktywny? Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Czy istnieje możliwość uszycia kalesonów termoaktywnych, również w wz93? Tak, ale tylko w większych ilościach więc może Pan zamówić dożywotni zapas. Robimy co w naszej mocy aby wyjść na przeciw zapotrzebowaniom naszych ukochanych Klientów. OK, a co to za tajemniczy materiał termoaktywny? :icon_biggrin: A gdzie tam tajemniczy...? Normalnie, tkały go wróżki przy pełni księżyca na leśnej polanie (stąd ten kamuflaż). Myślałam, że o tym wszyscy wiedzą i wszyscy od nich kupują. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Szkoda, marzył mi się zestaw bielizny termoaktywnej w wz.93. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 :icon_biggrin: A gdzie tam tajemniczy...? Normalnie, tkały go wróżki przy pełni księżyca na leśnej polanie (stąd ten kamuflaż). Myślałam, że o tym wszyscy wiedzą i wszyscy od nich kupują. :wink: A gorsety to na pewno sprawka krasnoludków... Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Nie rozumiem troche tej wymijajacej odpowiedzi na pytanie o material koszulki. Jest to normalne i uwazam ze bardzo wazne pytanie bo co z tego ze jest sobe grafika kamuflazu jesli material jest jakis lipny lub komus nieodpowiadajacy Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Multikanałowe mikrowłókna poliestrowe. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Takiej informacji udziela również STOOR przy swoich ciuchach z dzianiny AthleNET. Czy w MM-L używacie tego samego materiału? Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Wygląda to z boku jak zabawa w kotka i myszkę... Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Nie wiem czy używamy tej samej dzianiny co firma wymieniona przez Szaszłyka. Skład materiału został podany. Dane producenta dzianiny to nasza tajemnica handlowa. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Nie żebym był złośliwy, ale dla mnie stwierdzenie w stylu "Dane producenta dzianiny to nasza tajemnica handlowa" to synonim wyrażenia "nie ma się czym chwalić". ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 E tam - sam kojarzę kilka sytuacji gdzie jedna firma na naszym rynku podwaliła pomysł drugiej :) Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Nie żebym był złośliwy, ale dla mnie stwierdzenie w stylu "Dane producenta dzianiny to nasza tajemnica handlowa" to synonim wyrażenia "nie ma się czym chwalić". ;) W takim razie Pana sposób myślenia w tym przypadku jest niewłaściwy. Kiedyś nawet mnie bawiło, ale teraz to już tylko pozostawia głęboki niesmak, gdy konkurencja pisze maile, dzwoni a nawet osobiście odwiedza firmy, które z nami współpracują (dostawców nietypowych materiałów, podwykonawców itp). Nie chodzi nawet o to, że martwimy się o ich lojalność. Po prostu głupio nam, gdy nasi przyjaciele opowiadają historie w stylu: "Zadzwonił pan X z firmy Y. To chyba wasza konkurencja? Dużo nam naobiecywał i zażyczył sobie wyłączność na to co dla was produkujemy. Jakoś niezręcznie było nam powiedzieć do niego "spadaj na drzewo" więc odpowiedzieliśmy, że nie jesteśmy zainteresowani. Wtedy Pan X z firmy Y bardzo się na nas zdenerwował i powiedział pod naszym adresem o kilka słów za dużo. Czy ta wasza konkurencja nie mogłaby sobie wymyślić czegoś swojego zamiast zachowywać się jak ostatni ...?" I co ja mam im wtedy odpowiadać? Bardzo was przepraszam, kochani przyjaciele, postaram się zabrać z sobą do grobu kto i co dla MIWO Lubliniec produkuje aby nie narażać was na niemiłe rozmowy, co niniejszym czynię. Dzianinę termoaktywną wg. wskazówek MIWO Lubliniec wyprodukowali: "krewni i znajomi Michalików", kamuflaż nanieśli "krewni i znajomi Michalików", we wszystkim pośredniczyli "krewni i znajomi Michalików". Ciągle poznajemy nowych ludzi, z którymi zaprzyjaźniamy się od pierwszej rozmowy, spotkania a nawet wpisu na forum internetowym. Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Pani Renato, ja mam pytanie dotyczące Kabury na P-83, Walther P-38. Na stronie Państwa sklepu widnieje takie oto zdanie: "Nowością jest praktyczny system regulacji taśmy zabezpieczającej pistolet przed wypadnięciem." Chciałbym zapytać gdzie ta nowość? Bo ja taki system, a w zasadzie to lepszy, widziałem już parę lat temu, chyba że chodzi o nowość w Waszej ofercie. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 A ile z tych kabur z lepszym systemem widziałeś dedykowanych do P-83? Poza standardową skórzaną kaburą do P-83 to jest jeszcze produkt IVO-HEST'u do P-83 z panelem, którego posiadam i szczerze powiedziawszy potrafi się rozpiąć na napach w czasie użytkowania. Poza tym jeszcze HOLSTER na zamówienie robił mi kiedyś kaburę do P-83, ale szybko ją odsprzedałem - po prostu kolorystyka mi nie leżała, ale jakiegoś specjalnego systemu zabezpieczenia tam nie było - prostota, która działała. Jeżeli chodzi o kaburę przeznaczoną do P-83 do produkt MM-L jest na pewno jakimś przełomem. Szkoda, że nie pojawił się wcześniej bo na pewno bym go nabył zamiast wspomnianej kabury I-H. Jak dla mnie rozwiązanie MM-L się sprawdza - mam porównanie z GADŻET'em od nich. Jednak również jestem ciekaw odpowiedzi Pani Renaty! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 A to kabura o której mowa :> Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 A co to wnosi do tematu? Każdy kto będzie chciał zobaczyć jak ona wygląda to znajdzie ją na stronie Miwo Military Lubliniec. Co innego gdybyś dał kilka szczegółowych fotek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts