Gogin Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Robiłem już zamówienia w kilku sklepach, ale żaden nie umywa się do obsługi klienta i samego sklepu SpecShop. Zawsze odpowiadają na czas na każde moje głupie pytanie :-P . Gdy poprosiłem dorzucili "ciekawy" gratis do mojej przesyłki :uśmiech: , bez żadnego niezadowolenia czy niechęci. Towar przyszedł jak na sklep przystało szczelnie zapakowany pod kartonem i warstwami folii. Szczerze polecam ten sklep, jak dla mnie jest najlepszy :twisted: . Ogromniasty + dla Panów ze SpecShopa :twisted: . Quote Link to post Share on other sites
kubsiu Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 1 zamówienie : Wszystko OK. Sprawnie i szybko. Zamówienie było na około 400 zł i chyba zapomnieli o gratisie :lol: 2 zamówienie : I tu sie troszkę zawiodłem. Zamawiałem Czarny kombinezon taktyczny Premium. W zamówieniu zaznaczyłem rozmiar "L" rzekomo na 178-186 ( ja mam 183 wiec powinien być mniej więcej w sam raz ). Cały happy otwieram paczkę patrzę na kombinezon który wygląda dosłownie jak czarny worek na trupy. Rozmiar niby sie zgadza na metce "L" przymierzam i okazuje się ze krok mam w kolanach :wink: a obok zmieści sie mój kolega. Gdy zgłosiłem sprawę załodze SpecShopu okazało się że wymiana będzie na mój koszt. Moim skromnym zdaniem jest to wprowadzanie klienta w błąd. Proponuje żeby Panowie z SP przyjrzeli sie dokładnie rozmiarom i może zrobili jakaś tabelkę z dokładnymi wymiarami. Będzie łatwiej . Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mig Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Zbiorowe zamówienie dla ekipy na około 400 zł, wszystko bezpiecznie zapakowane, kurier uwinął się szybko. Polecam ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
MONKeyman Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Ja dodam od siebie, że w ciągu ostatnich trzech tygodni wysyłałem im praktycznie po mailu co tydzień i wciąż żadnej odpowiedzi... Cóż, pewnie nie chcą na mnie zarobić. Na zasadzie do trzech razy sztuka - napisałem maila gdzie indziej :roll: Quote Link to post Share on other sites
Lodolamacz Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 ja mialem maly problem zamowilem ladowarke z batką a tu przyszla sama ładowarka zadzownilem do nich oni odrazu ją wyslali najszybszym kurierem UPS jaki jest oczywiscie kurier na ich konto byl ale bardzo mila obsluga i dostalem 10 wizytoweczek Quote Link to post Share on other sites
MONKeyman Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Jako, ze "edytuj" gdzieś znikło, zmuszony jestem napisać nowy post. Otóż zwracam honor - zmieniłem skrzynkę pocztową i oczywiście znów odpowiedzi zaczęły sie pojawiać. Mea culpa. Posty raczej do wywalenia. Jedyne co mogę dodać, to że chłopaki ze specshopu na bieżąco obserwują ten wątek (dość szybka reakcja na PW), co można im zaliczyć na plus. :] Quote Link to post Share on other sites
misha Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Kupilem dzisiaj u nich czesc gearboxa, na pytanie czy mi zamontuja powiedzieli ze nie prowadza latem serwisu :killer: Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Oddałem do serwisy MP5, żeby naprawili. Wymienili mi cześć za 50zł, a karabinek znów się popsuł po jakiś 30 kulkach :/ Ale jestem zadowolony. Czasem obsługa tak jakby... ospała. Za dużo pracują :P Pozdrawiam, niedługo złożę im wizytę. Quote Link to post Share on other sites
JackN Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Kolejne zakupy , tym razem oporządzenia :) Jak zawsze wzorowy kontakt z klientem :) Szybko i sprawnie ! POLECAM TEN SKLEP ! Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 (edited) Sklep jak zawsze w porządku. Przeczesując ich oferty jak zapewne już niejeden zauważył błędy w opisach, literówki itd. itp. Najbardziej, który mnie rozbawił jest ten opis a jakże "świetnych" kulek. Z opisu cytuję: "Kulki Niebieskie do replik ASG o wadze 0,11g przeznaczone do strzelania słabszymi modelami ASG o energii ok. 4-5 J." :wink: (Jak widać jeden przecinek naprawdę może wiele zmienić :twisted: ) Oczywiście do sklepu nic nie mam bo nieraz już zamawiałem u nich i dalej zamierzam. Ale nic nie jest doskonałe :lol: . PZDR PS: Link do owych kulek :mrgreen: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=547 Edited August 3, 2007 by gogin1 Quote Link to post Share on other sites
8Cypher8 Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Kolejny pomyślny zakup :uśmiech: Zamówiłem w poniedziałek Beretke TM i przez USP doszło na wtorek. Keep up the good job soldiers :-F Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Słół kilka w drodze na wakacje... Do sklepu mam kawałek i wpadam tam czasem zobaczyć co i jak - zakup kulek czy magazynka to normalka - czasem chłopaki szukają towaru lub nie są zoriętowani jaka cena lub gdzie towar jest ale... chwila rozmowy i/lub sprawdzenia w komputerku i już jest. Z wiedzą o sprzecie też czasem kiepsko ale w końcu nie można od każdego wymagać wiedzy pełnego zakresu z danej dziedziny 8-) Moim głównym jednak powodem wpisu tutaj jest ocena serwisu i tuningu sprzętu dostarczonego do nich. Wpierw oddałem pierwszą replikę M15 SPC -problem z podawaniem kulek - wymiana popychacza a przy okazji przegląd repliki, smarowanie - gumka - niby nic - ale zadowolenie, druga replika M15 SPC mojej żony - precka, gumka, uszczelnienie i sprężyna - trochę więcej kasy i dodatkowy wydatek na popychacz który nie został uwzględniony przed rozpoczęciem tuningu - podejscie do tematu całkiem dobre i sprawa została dla mnie rozwiązana pozytywnie. Niestety wada wewnętrzna jednego drobiazgu bo kilkunastu dniach sprawiła gorsze działanie repliki ale chwila w serwisie - mimo że oficjalnie nie był czynny - załatwiła problem. Repliki śmigają i mam nadzieje że ułatwi to wam decyzję na pozostawienie sprzetu do serwisu czy też tuningu. Moja kolejne replika już czeka.... ale to po wakacjach ;-) Quote Link to post Share on other sites
Oniryczny Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Wszystko w jak najlepszym porządku :) Zamówiłem Magnumy Stealth, następnego dnia już pukał do mnie kurier. Po prostu zero powodów do marudzenia. Można u nich robić zakupy bez żadnego zawahania. Widać, że maja tam solidną i prężną ekipę ;) Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Zamówiona prec lufa oraz gumka systemy przyszła na drugi dzień kurierem. Porządnie zabezpieczona, dobry towar za dobrą cenę. POLECAM !!! Quote Link to post Share on other sites
Sadafag Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Zamówiłem Socoma, 2 dni temu kurierem, a nadal go nie widzę. Czy sprzedają osobom niepełnoletnim [mam 16 lat] Bo wpisałem wiek podczas rejestracji. Quote Link to post Share on other sites
bono49 Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Skuszony tyloma pozytywnymi opiniami, zdecydowałem się na zakupy w SpecShopie. Myślałem że będę mógł trochę ponarzekać. Dziś przyszedł mój H&K USP od TM i panowie ze sklepu zupełnie mnie rozczarowali... Będzie kolejny nudny post :wink: Wszystko bardziej niż OK. Świetny kontakt mailowy i telefoniczny, szybka dostawa i "na oko" na razie stan techniczny sprzętu dobry. Polecam sklep w zupełności. Quote Link to post Share on other sites
Sadafag Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 No przesyłka już dotarła[3.5 godz temu] 3 dni jak na kuriera to trochę dużo. Ponadto zamiast kulek 0.2g Blaster Japan dali mi 0.25g. Sklep polecam, ale nie żeby jakaś rewelacja[repliki troszeczkę droższe niż u konkurencji] Quote Link to post Share on other sites
johnyTS Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Wszystko sprawne i szybko. Zamawiałem FTK JBU m100 do AK i okulary UVEX I-vo + futerał, paczka dotarła na drugi dzień. Polecam Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 No i znów mnóstwo kasy u nich zostawiłem :strach: . Ceny trochę wysokie ale za to ciekawy asortyment. Zamówienie złożyłem o 12:32 a paczka została nadana tego samego dnia o 13:30 (kwitek z ups). Już drugi plus z mojej strony (za nadanie paczki w ciągu godziny :D) Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 (edited) Zacznijmy może od tego. "Historia Zamówienia 11-09-2007 Przyjęte 11-09-2007 Zrealizowane zamówienie zrealizowane, wysyłka w dniu jutrzeszym" Do dziś nie widzę paczki z kulkami, a jutro nie będę mógł jej odebrać od kuriera UPS, co za zbieg okolicznosci.. :lol: , aż się smiać chce. Jakoś zawsze dochodziła na drugi dzień a co teraz. Nie ma i nie będzie w tym tygodniu. Mam nadzieję, że będzie się to zdarzać jak najrzadziej... Wielkie rozczarowanie i minus z mojej strony... No i nici ze strzelanki w weekend :!: Edited September 13, 2007 by gogin1 Quote Link to post Share on other sites
miloslupsk Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 WIELKI + dla Specshopu.. Zdecydowanie jeden z najlepszych sklepów w Polsce.. Moja historia zamówień oscyluje gdzieś w granicach 5000 złotych i nigdy mnie nie zawiedli a paczka była jak za każdym razem dnia następnego od momentu złożenia zamówienia.. Tak trzymać Panowie. Quote Link to post Share on other sites
wojaktomek Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Ja także podpisuję się pod pozytywnymi opiniami. Zostawiłem w SpecSop`ie kawałek grosza i zawsze byłem zadowolony z kontaktu z sprzedawcami, oraz szybkością reakcji na zamówienia. Warto takze dodać, iż miło jest ze strony załogi SpecShop`u, iż potrafią docenić stałych klientów małymi gratisami. (niby nic a cieszy :uśmiech: ) Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Zacznijmy może od tego. "Historia Zamówienia 11-09-2007 Przyjęte 11-09-2007 Zrealizowane zamówienie zrealizowane, wysyłka w dniu jutrzeszym" Do dziś nie widzę paczki z kulkami, a jutro nie będę mógł jej odebrać od kuriera UPS, co za zbieg okolicznosci.. :lol: , aż się smiać chce. Jakoś zawsze dochodziła na drugi dzień a co teraz. Nie ma i nie będzie w tym tygodniu. Mam nadzieję, że będzie się to zdarzać jak najrzadziej... Wielkie rozczarowanie i minus z mojej strony... No i nici ze strzelanki w weekend :!: A nie przyszło Tobie do głowy poprosić numer przewozowy i sprawdzić czy to czasem nie wina kuriera ?? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Naal Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 wczoraj około 15:00 złożyłem u nich telefoniczne zamówienie i poprosiłem o wysyłkę za pobraniem kurierem. Dziś rano o 10:40 do moich drzwi zapukał kurier ;] Paczka szła do Łodzi i myślę że całkiem sprawnie sie z tym uwineli Quote Link to post Share on other sites
Mr.045 Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 (edited) Kupowałem wiele razy w tym sklepie i zawsze było ok, ale tym razem mnie poprostu zawiedli i nie będę kupował już u nich. Kupiłem nóż Gerbera około 2 miechy temu, pękła śruba trzymająca ostrze i nóż nie jest zdatny do użytku. Zgłosiłem się do nich raz przez @ i nic dopiero pózniej była odpowiedź o tym że nie mają możliwości ściągnięcia śruby i nie biorą tego na gwarancję. Potem ojciec był w delegacji w Poznaniu to podjechał do nich z nożem, koleś coś kręcił że oni tego nie będą sprowadzać i już. Nawet nie mogli wziąć noża na przetrzymanie i powiedzieć że się nie udało nic zrobić tylko odrazu szybko że nic nie zrobią i basta. Za taką obsługę dzięki wielkie ale ..uja. Edited September 28, 2007 by Mr.045 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts