wojtex19 Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Jeszcze raz pisze że poczta Polska nie jest na wysokim poziomie. Natomiast usługi świadczone przez GLS(np) są o niebo lepsze, a chyba warto mieć ARMATE :wink: po 30h czy nawet 40h niz jak to z poczta bywa 7dniach :) A no i jeszcze coś, czasem ludzie z poczty potrafia sobie przesyłki przywłaszczać :] ale żeby kurier tak robil nie słyszałem :) a 10zl to naprawde nie robi różnicy przynajmniej jest 99% że wszytsko idzie ok. Pozdrawiam :) :twisted: :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 kolejny zakup gas+kulki+silikon :D wszystko bez najmniejszych przeszkód ;) jak narazie mam drugą range... (>>) i nadal nie widze żadnych rabatów czy czegokolwiek.. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Kupiłem metal body do ak, kulki i komore hop-up. Przesyłka w 2 dni od złożenia zamówienia towar jak najbardziej OK. POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 na stronie taiwangun.com pojawił się konkurs ;D trochę sprzętu do wygrania :) fajnie. poza tym, mam już drugą rangę a jak narazie rabatów żadnych Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Sprzedaż ratalna. Wszystko bez wychodzenia z domu. Świetnie! PLUS GIGANT! Quote Link to post Share on other sites
zelocik Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Olbrzymie pochwały za pakowanie paczek (mała paczka, a w wszystko w niej sie mieści :roll: ). 10 min. po zamówieniu telefon z potwierdzeniem i jasno odpowidają na każde pytanie. Zamówiłem w piątek doszło zaraz po świętach. :wink: Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 paczki etc wszysko ok, ale.. zepsuł sie mi ak-74 na gwarancji, wysłałem do Pana krakmana, i dostałem taką odpowiedź: "witam rozpatrzyliśmy panska reklamacje i wyniosło to pana 10zł za czesci które uległy zużyciu z kolei musi pan ponieść kozta przesłki wiec prosze dać znać jaka forme platności pan wybiera czy poprzez wpłate na konto . pozdr" Dlaczego mam płacic 10zł za czesci, które sie zuzyły po 2-3 hicapach? ;| bez przesady, co bede go odsyłał co 3 strzelanki do krakmana? bez jaj, po 2 chyba takie sprawy obejmuje gwarancja. Pytanie 2- z tego co myślałem przesyłke zwrotną opłaca ten co przyjmował towar, ja płace tylko w jedną strone? jesli sie myle nawróccie mnie, a jesli nie wiecie zaraz poszperam po paragrafach. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 @men3L, w gwarancji masz napisane ze, za przesylke w jedna i druga strone placi nabywca (jesli podpisales gwarancje, to sie na to zgodziles) Chyba ze wysylasz w ramach Ustawy o szczegolnych warunkach sprzedazy konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu Cywilnego z dnia 27 lipca 2002 r. (Dz.U. z 2002 r. Nr 141, poz.1176, z 2004 r. Nr 96, poz 959) Ale jak mniemam wyslales na podstawie umowy gwarancyjnej wiec musisz zaplacic za przesylke, natomiast jesli chodzi o zuzyte czesci, to fakt ze musisz 10 zl zaplacic to sa juz jakies naciagniecia. PS. Cos mi sie winda zwalila i nie mam polskich liter. Jesli chcesz wiecej wiedziec na temat ustawy to napisz do mnie na mejla. Quote Link to post Share on other sites
Verdin Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Po kilku mniejszych zakupach, postanowiłem kupić pierwszego AEG'a. Zamównie złożone 1 stycznia około 20, 2 stycznia po 8 rano zamina statusu zamówienie na zrealizowane, 3 stycznia po 13 paczka jest już u mnie (na drugim końcu polski). Ujmując w dwóch słowach DUŻY PLUS. Quote Link to post Share on other sites
Ziolko Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Men3L czym odesłałeś swojego 74? Pocztą czy kurierem (jeśli tak to jakim), ile czekałeś i ile zapłaciłeś?? Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 poczta polska, niestety nie bylem osobiscie i paczka poszła jako ekonomiczna i szła ponad 2 tyg, za zjarane styki zapłacilem do swietego spokoju dyche+przesyłke, krakman naprawil to chyba w 2dni. Quote Link to post Share on other sites
borek Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Wielki plus dla sklepu. Najpierw kontakt telefoniczny potem wymiana e-mail. Od momentu złożenia zamówienia do odbioru paczki ( kurier GLS) 25h. Szybko miło i fachowo. Polecam P.S Paczka zbrojona nieźle się namęczyłem żeby otworzyć. Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 hehe no to prawda :P paczki są nieźle zabezpieczone ;D czasem musze się męczyć ładne 10min, żeby wszystko zerwać ;) + Quote Link to post Share on other sites
PjoterKrk69 Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Kilka razy laczylem zakupy z aukcjami allegro krakmana. Zero problemow, szybka wysylka, towar b.dobrze zapakowany. To samo mozna powiedziec o kontakcie - odp. na maile dostawalem ZAWSZE w tym samym dniu. POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Troglo Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Zamówiłem Ak-74 doszło wszystko ładnie. Podoba mi się tabela gdzie napisano ile i jakie baterię trzeba ładować. Bardzo się to przyda. Wcześniej zamawiałem USP P8 i musiałem magazynek odesłać (standardowa wada tych pistoletów) a tak przesyłka wsystko wporządku, no i jescze błyskawicznie odpowiadają na maile. Zdecydowanie plus. :ok: Podrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Hasassin Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Chyba normalka ze ogromny plus ;d zamówienie złozyłem w niedziele tego samego dnia otrzymalem odpowiedz na pytanie (nie pamietam jakie ale o cos sie tam pytalem ;d) w poniedziałek o 8.01 telefon od krakmana ze gumka hop up ( chcialem silikonową ;p) nie pasuje i ze jak chce ta gumke to trzeba nowa komore hop up i lufe no wiec zrezygnowalem ;d z ten gumki ;p o 8.04 mail ze paczka wysłana ;d nastepnego dnia kolo 10 dzwoni kurier gls czy ktos bedzie w domu kolo 10.30 paczka w domu gun wporządku wszytsko ok ;d (zamówiłem mp5a4 cymy ;p) oczywiscie paczka solidnie zapakowana ;d jak najbardziej polecam ;d Quote Link to post Share on other sites
skorek Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Dzis bylem w sklepie zeby kupic AK-74 Cyma. Mili sprzedawcy, karabin zostal przestrzelany, dodatkowo kupilem 4000 kulek 0,25g :D Niestety nie mieli rozladowywarki :( Sklep polecam, nalezy sie 10/10 :D Ps. Od sprzedawncy mam cynk, ze nowe P&J beda mialy 350fps :wink: Beda na przelomie lutego i marca :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest MaszlinkoF Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Witam Zamawiając M14 rzuciłem się na tunning do niej, czyli spręzyna m110, stalowe łożyska CA, gumka hop-up silikonowa jako, że instalacja jest za free to postanowiłem nie bawic sie samemu tylko zlecić sewisantom tą przyjemność instalacji. Tutaj moje pytanie: :wink: Czy moge być pewnym, że Krakman mnie nie oszuka i nie skasuje kasy np. za stalowe łożyska, a w środku nie zostawi starych :?: Quote Link to post Share on other sites
Kakaroth Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Właśnie dostałem wygranego Glocka 18c :D ale fajna sprawa, bo akurat rozglądałem się za boczną jakąś:D:D:D i normalnie bardziej się ucieszyłem z Glocka niż gdybym wygrał M14 :D A charakterystyczne, czarne paczki, zapakowane pancernie to już chyba wizytówka tego sklepu :) zamawiałem tam już przynajmniej 20 razy, guny, dodatki, kulki, wszystko... zawsze idealnie, bez problemu, usługi na najwyższym poziomie i przede wszystkim fantastyczny kontakt z obsługą. To się chwali!!! Pozdrowienia dla Krzyśka i całej ekipy! Kakaroth! Quote Link to post Share on other sites
orso24 Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Ja także dorzucam się do pochwał, wczoraj dostałem wygranego Glocka 18C i już jutro zabieram go na spacer do lasu. Jestem klientem sklepu od dłuższego czasu i mogę polecić go z czystym sumieniem wszystkim, świetny kontakt z obsługą, szybka wysyłka, absolutnie żadnych problemów. Pozdrawiam całą ekipę !!! Quote Link to post Share on other sites
PeCeT Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Witam Zamawiając M14 rzuciłem się na tunning do niej, czyli spręzyna m110, stalowe łożyska CA, gumka hop-up silikonowa jako, że instalacja jest za free to postanowiłem nie bawic sie samemu tylko zlecić sewisantom tą przyjemność instalacji. Tutaj moje pytanie: :wink: Czy moge być pewnym, że Krakman mnie nie oszuka i nie skasuje kasy np. za stalowe łożyska, a w środku nie zostawi starych :?: Dokładnie takie samo mam pytanie. Czy jeśli wyśle im M14 na tuning to czy wróci ono naprawdę po tuningu :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
JimBO Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Witam Także dostałem paczkę z wygraną :), co prawda to nie M15 CA a SAM7, ale jestem BARDZO zadowolony :) Gratulacje za inicjatywę i pomysł, oby tak dalej, zdobyliście całą żeszę klientów ;) Pozdrawiam JimBO Quote Link to post Share on other sites
marcinsmolinski Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Oświadczam ,iż umieszczając w dniu 21 stycznia 2007r. o godzinie 04:13 na niniejszym forum opinię na temat sklepu internetowego www.taiwangun.com podałem w niej nieprawdziwe informacje, w szczególności posługując sie sformułowaniem "to są oszuści" oraz twierdząc , że "ten sklep wmawią mi wine wszystko obraca przeciwko mnie", przez co naruszyłem cześć i dobre imię Piotra Kiepury i Krzysztofa Michalika, prowadzących firmę "Krakman" spólka cywilna Krzysztof Michalik , Piotr Kiepura w Krakowie współwłaścicieli sklepu internetowego www.taiwangun.com. W związku z powyższym pragnę przeprosić Panów Piotra Kiepure i Krzysztofa Michalika, prowadzących firmę "Krakman" spółka cywilna Krzysztof Michalik, Piotr Kiepura w Krakowie za naruszenie czci i dobrego imienia wyzej wymienionych oraz dobrego imienia Ich firmy.Ponadto oświadczam , iż zaniecham w przyszłości naruszania w jakikolwiek sposób dóbr osobistych Panów Piotra Kiepury i Krzysztofa Michalika, prowadzących firmę "Krakman" społka cywilna Krzysztof Michalik,Piotr Kiepura w Krakowie Marcin Smoliński P.S. Są to oficjalne przeprosiny dla Panow Piotra Kiepury i Krzysztofa Michalika,za post napisany w dniu 21 stycznia tego roku.W tym dniu napisałem swoją opinie uzywając ostrych słow czego zaluje. PROSZE O NIEUSUWANIE TEGO POSTA Dziękuje Quote Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 [Posty usunięte] Proszę bez OT. Pisać tylko fakty związane ze sklepem. Resztę proszę na PW. Quote Link to post Share on other sites
ryuzok Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 mam pytanie,bo dokłądnie nei wiem gdzie je zamieścić, jeżeli chce kupic w ów sklepie Mp5 Cymy, i przy przeglądzie zerowym wymienić płytke selektora ognia, to czy trzeba sie z nimi kontaktować dodatkowo czy wystarczy wpisać przy składaniu zamówienia w komentarzach/uwagach zeby zamontowali tap lytke?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts