aciepk Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Od zamierzchłych czasów czyli do premiery w marcu, niedzielne zerowanie statsów to norma, więc nie ma czemu się dziwić. Późne lato i wczesna jesień było to notoryczne, teraz trafia mi sie raz na dwa miesiące. Polecam grać do 14-15, a potem po 22 wtedy takich problemów jakoś nie ma. Mi pierwszy raz przytrafiło się to dopiero wczoraj, a gram na PC. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Gra ktos w vietnam? Quote Link to post Share on other sites
Shagg Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) 40 zł.. mh... no nie wiem, boję się tego miotacza ognia, bo już widzę tą armię ludzi z nim... a poza tym muszę procka zmienić, bo mi umiera przy niektórych momentach. W ogóle, to polecam grę na głośnikach 5:1 albo 7:1. Serce staje :} Edited December 21, 2010 by Shagg Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Miotacz wcale nie jest taki dobry, zasięg bardzo ograniczony, a "amunicji" chyba nie można odnowić po wejściu na paczkę z ammo. A sam Vietnam...MIÓD :) szczególnie mapka Wzgórze 137 rządzi. W sumie gram za krótko, żeby coś o dodatku napisać, ale zdenerwowało mnie jedno, po pierwszym włączeniu dodatku miałem już WSZYSTKO odblokowane :/ liczyłem, że sam będę wszystko zdobywał, dzięki czemu bardziej poznam broń(a swoją drogą, wydaje się mocniejsza niż w zwykłym BC2). Quote Link to post Share on other sites
migeron Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Warto wiedzieć . Muszę mieć VIETNAM :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 A widział ktoś w sklepach pudełkową wersję BFBC2: Vietnam? Byłem w paru empikach, saturnie i gamesworldzie a tam nima. Tak wiem, że to sam klucz w pudełku, ale skoro mam w takiej samej cenie jak w sklepie EA dostać pudełko to czemu nie :-) Quote Link to post Share on other sites
migeron Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 VIETNAM już 24,50 rozsądna cena , trochę mało tych map pojazdów i broni Quote Link to post Share on other sites
Patrick Bateman Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 DLC wyśmienite i piekielnie grywalne, ale moim zdaniem wyłącznie w trybie normalnym a nie hc. Mapy są świetne. Oprawa graficzna i dźwiękowa jest na wysokim poziomie (naloty powalają). Niestety balans broni jest do kitu. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Osobiście mi się Vietnam nie podoba... znacznie fajniejsza jest podstawowa wersja. Pozdrawiam i do zobaczenia na polu walki :) Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 (edited) Kupiłem Vietnam i jestem rozczarowany... mało map i jakieś takie ciasne... mało broni , gdzie SVT40 , Mosin , M1Garand , DP28 ?! Miotacz ognia jest totalnie beznadziejny... zasięg 5 metrów i obrażenia też pozostawiają dużo do życzenia, na prawde słabo im to wyszło... Edited December 27, 2010 by Nanteris Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 28, 2010 Author Report Share Posted December 28, 2010 Kupiłem Vietnam i jestem rozczarowany... mało map i jakieś takie ciasne... mało broni , gdzie SVT40 , Mosin , M1Garand , DP28 ?! Miotacz ognia jest totalnie beznadziejny... zasięg 5 metrów i obrażenia też pozostawiają dużo do życzenia, na prawde słabo im to wyszło... Garand jest przecież. Zestrzeliłem już nim kilka śmigłowców :P. Rzeczywiście brakuje dwóch snajperek dla Wietkongu - zamiast SWD powinni dać SWT, a Mosina jako odpowiednik M40. DP28 jako odpowiednik M60 byłby dobry. Mapy w rushu są kiepsko przemyślane. Szczególnie Vantage Point (bodajże), który potrafi się na pierwszych skrzyniach zamienić w rzeź - atakujący zostają przyciśnięci w wąskim przejściu przez ogień z granatników i granaty ręczne. Przydałby się tam czołg. Druga mapa ze świątynią, gdzie na ostatnich skrzyniach można zrobić taką samą sytuację jak powyżej. A miotacz... no cóż, to jest współczesna gra online. Jakiś balans musi być, zwłaszcza, że umiejętnie używany na bliskim zasięgu miotacz pozwala ukrywać się za chmurą płomieni strzelcowi. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Garand jest chyba tylko jako bonusowa broń dla ludzi mających BF1943 , ja w zwykłym BFBC2 też nie mam garanda. Quote Link to post Share on other sites
migeron Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 bardzo łatwo jest odblokować garanda BFBC2 wystarcy zagrać w BF HEROS Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 30, 2010 Author Report Share Posted December 30, 2010 Garand jest dla weteranów. Trzeba zagrać w dwie gry z serii battlefield i udowodnić to na odpowiedniej stronie. :) BC2, które już mamy + darmowe BF heroes jak kolega powyżej wspomniał i mamy garanda. Quote Link to post Share on other sites
Verdin Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Niby tak, ale wielu osobom automatycznie tych BF heroes nie zalicza do grona posiadanych. Wtedy trzeba wybrać się na live chat EA, żeby oni dodali ją do systemu "ręczenie". Quote Link to post Share on other sites
Shagg Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Niekoniecznie na live chat, wystarczy im napisać. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Mapy w rushu są kiepsko przemyślane. Szczególnie Vantage Point (bodajże), który potrafi się na pierwszych skrzyniach zamienić w rzeź - atakujący zostają przyciśnięci w wąskim przejściu przez ogień z granatników i granaty ręczne. Przydałby się tam czołg. Druga mapa ze świątynią, gdzie na ostatnich skrzyniach można zrobić taką samą sytuację jak powyżej. A miotacz... no cóż, to jest współczesna gra online. Jakiś balans musi być, zwłaszcza, że umiejętnie używany na bliskim zasięgu miotacz pozwala ukrywać się za chmurą płomieni strzelcowi. Pierwsze dwie radiostacje na mapie Vantage Point są rzeczywiście strasznie upierdliwe, ale ludzie już chyba rozpracowali to miejsce. Zauważyłem, że jak się na radiostacje rzuci z 4-5 ogarniętych gości z miotaczami ognia to obrońcy nie mają najmniejszych szans. Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Zauważyłem, że jak się na radiostacje rzuci z 4-5 ogarniętych gości z miotaczami ognia to obrońcy nie mają najmniejszych szans. Po coś właśnie dali te miotacze ognia. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Tylko, że na PS3 ciężko trafić w jednej drużynie na 4-5 ogarniętych gości. :( Chyba tylko, kiedy gramy zorganizowaną ekipą. :P Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Zmien platforme na Pc ;P Quote Link to post Share on other sites
migeron Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ja gram na PC i nie jestem zadowolony, dobiłem 41 stopień bez żadnych problemów. Po ostatniej aktualizacji grać nie idzie ping po 300 - 400 laggi i nie wiem co mam robić :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ja gram na PC i nie jestem zadowolony, dobiłem 41 stopień bez żadnych problemów. Po ostatniej aktualizacji grać nie idzie ping po 300 - 400 laggi i nie wiem co mam robić :bialaflaga: Zmień operatora internetu :) I weź pod uwagę że jest okres świąteczny i masa ludzi gra i zapycha łącza. Osobiście nie mam problemu z pingami choć przez ostatnie kilka dni zdarzyło mi się ze dwa razy dostać disconnecta Quote Link to post Share on other sites
Shagg Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Ja też jestem ostatnio zlagowany, chociaż inne gry śmigają bez problemu. No ale cóż, jakoś daję radę... Quote Link to post Share on other sites
migeron Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 W MW2 gram normalnie bez laggów a w BFBC2 już mi nerwy siadają . Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Ale weź uwagę na to że mapy w MW2 to popierdółki w porównaniu do tych z BC2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts