AnR Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 A co na to Viamortis? Nie czuje się zdradzony? :> Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Ale macie problemy :-P. Quote Link to post Share on other sites
dude1 Posted December 9, 2009 Author Report Share Posted December 9, 2009 Napisałem dość wyraźnie do czego służy ten temat : ) Więc nie OTujcie. Moderatora proszę o posprzątanie, włącznie z tym postem. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Nicola Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 A ja wam powiem że gość zwany Poldeck nie dość że szybko zareagował na mojego posta to jeszcze naprawił mi że tak powiem ONLINE repliczke :) dobry kontakt i znajomość tematu pozwoliła mu szybko stwierdzić co i jak jest nie tak w zasadzie to nawet po dzwięku bo kamere mam do kitu hehe potem szybka lekcja jak naprawić i gotowe :] Polecam ;] Quote Link to post Share on other sites
bober7 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Kolega Poldeck bardzo mile mnie zaskoczył, replikę którą pierwszy raz miał w rękach (tak, tak zdarzyło się to ;) ) rozkminił w 5 min. Na prawde polecam! Quote Link to post Share on other sites
krzesiwko Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Poldek wyleczył moją połamaną replikę po ucieczce przed SKOT-em wiec naprawdę chłopak zna się na rzeczy. Nic dodać nic ująć :) Quote Link to post Share on other sites
afkurczak Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 A ja polecam AnR, po pierwsze mam blisko, po drugie potrafi pomóc nawet przez gg, a jak już się nie da zdalnie to repliczkę pięknie poskłada, uszczelni, naprawi. Pomoże również w wyborze nowej zabawki. Wielka znajomość sprzętu każdego rodzaju. Quote Link to post Share on other sites
Krychu90 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Niedawno Poldeck upgreadował moją emke na 500+ i jest pięknie. Cztery dni i po krzyku a replika śmiga jak ta lala ;D Polecić trzeba. Quote Link to post Share on other sites
Rewolwerowiec Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Ok polecam użytkownika gogin, Miałem przyjemność wysłać mu replikę ca870 bo niestety nie udało mi się ją skręcić a chciałem mieć wszystko na błysk, I tak się stało, Repliczka zrobiona na błysk, Expresowa przesyłka i bardzo tanio . Profesjonalne podejście do tuningu, Naprawdę polecam bo gość ma pojęcie na temat spraw z replikami :) . Quote Link to post Share on other sites
Flybrother Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 ja polecam Poldeck'a. Elegancko zrobił mi kałaszka na 500FPS+, a do tego udzielił wiele porad. Fajne podejście do "kontrahenta". Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Niedawno poldeck zrobił mi z kosiarki strzelbę a ANR ze strzelby kosiarkę, jestem w pytę zadowolony, po mimo kosztów, warto było. P.S. Skończcie te wywody proszę. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Zazdrościsz, że o Tobie nie piszą? :> Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Tak! Quote Link to post Share on other sites
Monster Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 (edited) AnR niedawno robił mi replikę i polecam skorzystanie z jego usług (bo czasem lepiej dać komuś kto się na tym zna niż przekombinować coś samemu), świetnie odpicował i odnowił moją replikę, chłop zna się na swojej robocie, słowny, rzeczowy i bardzo uczciwy. Edited January 14, 2010 by Monster Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 (edited) Tak uczciwy że wręcz naiwny. Prawie codziennie mu to powtarzam przez co nazywa mnie świnią (czasem nawet podwójną) ;-) Edited January 15, 2010 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 ...(bo czasem lepiej dać komuś kto się na tym zna niż przekombinować coś samemu)... Święte słowa, bo później dostajemy takie kosmosy że płakać się chce ;) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 I jesteśmy za biedni by kupować podróbki ;) Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Poldeck jeszcze raz. :D Zrobione super, wiele porad, sprawna komunikacja w razie problemów. PS. Polecam go także jako sprzedawcę replik. ;) Quote Link to post Share on other sites
lenczek Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Czy jest ktoś z serwisantów z województwa Warmińsko-Mazurskiego ?? Jak tak to bardzo proszę o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 To ja będę oryginalny i napiszę że polecam wszystkim usługi użytkownika Marcinek83. Szybko, tanio, profesjonalnie. Quote Link to post Share on other sites
adamskiGSP Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 (edited) Poldeck'iego polecam. Kupiłem od niego już dwie repliki i obie działają bez zarzutu po dziś dzień. Walcie do niego drzwiami i oknami. I zapomniałem pochwalić słowności i uczciwości AnRa, którymi to wykaraskał się od niewątpliwej buby. ;] Edited January 16, 2010 by adamskiGSP Quote Link to post Share on other sites
Dziobak95 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Witam Polecacie kogoś w okolicach Sochaczewa/Warszawy? Chodzi generalnie o podkładkowanie i sprawdzenie z czego mi dym leci w replice. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Dym?! Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Witam Polecacie kogoś w okolicach Sochaczewa/Warszawy? Chodzi generalnie o podkładkowanie i sprawdzenie z czego mi dym leci w replice. Aj, ludzie. Naprawdę co poniektórzy wierzą, że ktoś się może połasić na replikę wartą maks parę kafli? Troszkę więcej zaufania dla siebie, przecież gdyby któryś serwisant zrobił jakiegoś "wała" to dym na forum byłby w ciągu pewnie kilku godzin. No chyba, że sam Dziobaku masz replikę z platynowym body, a selektory i przyrządy celownicze z czarnych diamentów ;-), wtedy to rozumiem wsio. Poza wywodami moralnymi to nie wiem czy ktoś sensowny jest w okolicach Wawy, a może się ukrywa, bo troszkę osób serwisowało u mnie z Wawy, choć może gdzieś się tam jakiś serwisant ukrywa, w końcu gęstość maniaków w stolicy jest dość spora. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Ludzie tak naprawdę żydzą na przesyłce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts