MAJCHER Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Witam Malbym mala prosbe do osob posiadajacych modulowego chinczyka. Gdyby byli tak mili i zamiescili kilka fotek tego oporzadzenia na sobie, a jesli modulowy chinczyk bylby zalozony na PT-3 to juz w ogole byloby cudownie. Z gory dzieki za pomoc PS Jedyne fotki tego ukladu sa juz w tym temacie bodajze, ale pokazuja niewiele :(. Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Sa jakies szanse wynegocjowania z MIWO uszycia czegos w MarPacie badz w Coyote Brown? Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Sa jakies szanse wynegocjowania z MIWO uszycia czegos w MarPacie badz w Coyote Brown? Jak załatwisz materiał (a z tym będziesz miał duży problem, szczególnie jeśli chodzi o Corudrę w MARPAT'cie) i swoje odczekasz to może Ci uszyją. Ale z takim sprawami to kieruj się BEZPOŚREDNIO do firmy. Link to post Share on other sites
Holmes Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Sa jakies szanse wynegocjowania z MIWO uszycia czegos w MarPacie badz w Coyote Brown? Wal na priv Link to post Share on other sites
kali Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Mogę poprosic kumpla, żeby założył mój pas PT-2 i na to swojego Chińczyka, niestety, niemodułowego. Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Mogę poprosic kumpla, żeby założył mój pas PT-2 i na to swojego Chińczyka, niestety, niemodułowego. Popros go w moim imieniu i rzuc fotke na priv jesli mozesz Z gory dzieki. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Catch - jak tam kabury? Znana jest już przewidywana cena? No i co dla mnie najważniejsze - czy będą robione w wersji dla leworęcznych? Mowa o tej czarnej którą prezentował ktoś na forum PJS, ta zbliżona wyglądem do Iwo-hest Link to post Share on other sites
aikikai Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) A co z nowymi mundurami z najgrubszeg ripstopu, w polskim kamuflażu i w innych wymiarach niż najmniejszy i największy? Mam już odłożone pieniądze i nie ma towaru :( A miałem nadzieję, że do Dałowa już bedę miał.. :( Catch liczymy na Was :D Pozdrawiam Aikikai Edited April 27, 2007 by aikikai Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 C22 przez najbliższy tydzień będzie niedostępny. Takie pytania kierujcie na firmowego maila a nie na forum... Link to post Share on other sites
Holmes Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 A co z nowymi mundurami z najgrubszeg ripstopu, w polskim kamuflażu Polki ripstop z Fastów występuje w różnych gramaturach???? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Uzyskałem odpowiedzi drogą telefoniczną. Kabury będą za 2 tygodnie, cena 85zł, będą dla mańkutów również szyte Link to post Share on other sites
mwist Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Mam uda normalnej wielkości i 180 cm wzrostu. Sciągnąłem na maksa wszystkie paski w średnim panelu udowym z praszki... teraz mam go na kolanie a boczny pasek wogóle nie trzyma. Ten panel to na słonia chyba. Miał ktoś podobny problem? Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Dzisiaj doszedł do mnie mundur z Lublińca, oczywiście pixelek tak znienawidzony i wyszydzany :) Jednak, ja oczekiwałem czegoś innego, no i mam :F Moim zdaniem, majstersztyk szycia i kroju, kamuflaż też mnei się podoba, nie mam nic do niego :) Doszła jeszcze KSP-12, szycie solidne jak przystało na miwo, nie wiele moge o niej powiedzieć, to sam panel w sumie. Ktoś wspominał coś O LKT-1 SZturman, odkupiłem owego od kolegi, siatka zerwałą się w jednym miejscu, to chyba jedyny jej mankament, ogólnie świetna jest. Link to post Share on other sites
skoczek Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Czy Miwo w ofercie ma comfort pada kompatybilnego z LC-2. Na stronie i w cenniku sie nie doszukałem. Jesli ma to w jakiej cenie? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 A zadzwoń albo wyślij mejla może co? Link to post Share on other sites
skoczek Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Tak też zrobiłem (zanim tu zadałem pytanie) ale podejrzewam ze z uwagi na majówkę odpowiedź będzie za jakiś czas, a tutaj zawsze ktoś siedzi to i może będzie ktoś wiedział. Link to post Share on other sites
kali Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Wie ktoś, czy MIWO wykonuje takie ładownice w wersji na 3 magi do M16/4? Wysłałem już maila w tej sprawie, ale od czwartku nie dostałem odpowiedzi. Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Tj. pisałem, zadzwoń. Na mojego maila też nie odpisali. Link to post Share on other sites
inteligent Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 żeby nie robić bałaganu i nie zakładać nowego tematu napiszę tu. Mam zamiar kupić tą kamizelkę http://www.miwo-military.com/index.php?go=01_10 LKT Szturman-1 i moje pytanie brzmi po pierwsze co myślicie o tej kamizelce? po drugie czy jeśli zamówiłbym ją w kamuflażu DPM czy dobrze by to wyglądało i czy w ogóle ma to sens (mam już mundur DPM i pokrowiec na hełm w DPM) z góry dzięki za odpowiedź Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Miałem, ogólnie wrażenia ok, tyle, że brakowało mi "modułowości". Co do DPM to z tego co pamiętam gdzieś były zdjęcia... jak ci się chce poszukaj, choć nie gwarantuje, że były to fotki szturmana (możliwe, że jakieś innej LKT z gamy MIWO) Link to post Share on other sites
koonik Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Myślałem, że w kamizelce chodzi o funkcjonalność, nie o wygląd :roll: . Link to post Share on other sites
inteligent Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 koonik: oczywiście funkcjonalność jest na pierwszym miejscu, ale oprócz tego chciałbym też dobrze wyglądać (nie jak klaun w curku ;-) ) dlatego pytam również o wygląd Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Wie ktoś, czy MIWO wykonuje takie ładownice w wersji na 3 magi do M16/4? Wysłałem już maila w tej sprawie, ale od czwartku nie dostałem odpowiedzi. Może być taka??? Oczywiście nie jest to to samo lecz zawsze coś. PS: Koonik nie kłóć się z Nim bo jak On później pokaże się w "pozowanych fotkach" jak będzie brzydko wyglądał? :wink: Link to post Share on other sites
koonik Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Ja się z nikim nie kłócę, tylko stwierdzam fakty. Kaliemu pewnie chodzi o wersję plus. Myślę, że nie będzie problemu z taką ładownicą, musisz się tylko z nimi skontaktować i dogadać. Link to post Share on other sites
cryptonic Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Witam. Może mi ktoś powiedzie jak się zamawia na Miwo ? Maila sie wysyla czy co ? I ile mniej wiecej trzeba czekac na zamowiony towar ? Chodzi mi o ladownice ktore podal Majkel, lub ladownice na dwa magi. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts