yakuz Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Druciana maska (pomijając już co trzeba z całą głową i szyją zrobić...) pięknie ślizga sie po każdej plastikowej/metalowej/drewnianej kolbie jak po lodowisku i o czymkolwiek przypominającym postawę strzelecką (czyli postawę stabilną) można zapomnieć. A już miałem zamawiać tą maskę. Dobrze, że przeczytałem Twój post. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Lubię zaglądać do nich: http://www.x-fire.org/tm_l96/tapered_barrel_fl/short/e.tapered_barrel_fl_sh.html :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 (edited) no w przeliczeniu koszci ok 120pln +wysyłka/podatki no a to jest baaardzo mało, jakbym przez przypadek coś tam brał to bym wziął zobaczyć jak kule nosi. Dex a jakie masz doświadczenia z komorą HU pdi do vsrki? Edited February 1, 2013 by Wojdatuz Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Żadne, wymiana komory w VSR to zbrodnia karana chłostą i kastracją. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 A czy Ty, dex jesteś pewien, że to o czym piszesz to była lufa PDI? Może jakiś, za przeproszeniem.. madbull? Też, czarny.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Lambert, a czy Ty jesteś pewien, że ktokolwiek na calutkim globie jest w stanie pomylić lufę MB z PDI Raven? Zaryzykuję stwierdzenie, że jestem w stanie rozróżnić dowolne ilości MB od PDI samym tylko dotykiem :P. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) No raczej! Tak się zastanwaiam tylko, bo biorąc pod uwagę imprezy z Twojego profilu, to mogło się zdarzyć, że tego ravena na którymś ze zlotów testowałeś.. ;) Pozdrawiam, Lambert Edited February 4, 2013 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Nieee, nie mieszam kulek z piwem, to nie jest zdrowe :D. Quote Link to post Share on other sites
mlody96 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 A ja mam pytanie, jakiego karabinu snajperskiego jest repliką ta replika z tego zdj(są tylko 2 takie same, więc chyba problemu nie będzie)? http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/71853_10151700903013047_16156415_n.jpg Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Blaser_R93_Tactical Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Ooo tłumiczki KA z włókna węglowego? Mrrr? Quote Link to post Share on other sites
mlody96 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Dzięki, a co do tłumików to : "Carbon Fiber Silencers video are coming soon" :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Ta replika co jakiś czas zwraca moją uwagę, hmm.. A z inne beczki, zobaczcie jak niektórzy próbują połączyć snajpe z.. no żeby ładna była :) - elementy oczyszczone z farby fabrycznej przed malowaniem ( czarna i zielona anoda została ) - efekt po malowaniu farbą ceramiczną + jej zapieczenie Pozdrawiam, LAmbert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Zapieczenie farbki na gównolitowym body spowoduje jego roztopienie :D. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Korpus JP i front Madbulla, ale tylko seria JP są aluminiowe! Mało tego, korpus jest naprawdę wyfrezowany z jednego bloku aluminiom - co przekładało się na jego cene. Później już poniechali tą technike i robią odlewy znalowe jedynie podfrezowane. A farbe można stosować nawet do tworzyw sztucznych. Jedyna różnica to inna temperatura i czas "suszenia-zapiekania". Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Ojć wiem, że są różne technologie, tak se tylko jaja robię. Od tego je HP. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) Aha.. Tej Dex, napraw mi w końcu tego maga od Mk.23, co..? ;) Pozdrawiam, Lambert Edited February 5, 2013 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Którego? Przypomnij mi w ogole sprawę :D. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Aha.. Tej Dex, napraw mi w końcu tego maga od Mk.23, co..? :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert jakby co, to wala mi się gdzieś taki w kawałkach, nie ma bodajże zaworu i szczęk.. jakby cos było potrzeba z niego, to piszta PW Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Ja do swojego mam chyba 5 magów... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 @dex: No, tego którego miałem wysłać do Ciebie na serwis.. Ehmm ;) @Mendi: O, widzisz - nie wyrzucaj, proszę. Być może będę w potrzebie.. Dzięki! Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Aaa, "miałeś". Nastraszyłeś mnie, że jakies zaległe naprawy mam czy coś :D. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Gdyby kogoś interesowało jak prezentyje się pomalowana konwersja JP-Rifle wstępnie złożona w giwere to proszę: Teraz wyraźniej widać kolory w kontekście FDE Magpula oraz w jaki sposób farba zachowuje się pod wpływek ostrego światła, czyli błysku lampy. Jest zupełnie matowa. Nawet mardzo matowy w porównaniu z innymi polimerami Magpul nieco "odbłysnął". Farba jest naprawdę fajna. Wyraźnie porowata w dotyku a do tego tworzy bardzo trwałą powłokę. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 A jaka to farba? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 (edited) http://www.cerakoteguncoatings.com/finishes/C-226Q/ Nazwa koloru taka-sobie.. ;) A tu dizajnerskie zdjęcie na ostrej: http://farm8.staticflickr.com/7174/6639009545_aea89e99c6_b.jpg Edited February 7, 2013 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts