Mendi Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Mendi przyznaj, że się nie popsikałeś wtedy :icon_biggrin: No dokładnie, wtedy akurat nie, bo niby po co... Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Ja raz wysiadłem z auta na leśnym parkingu żeby się odlać. Może z minute byłem poza autem. Nawet nie wlazłem w krzaki tylko stanąłem pod jakimś drzewem i się odlałem. Godzine później wyciągałem kleszcza z brzucha. Quote Link to post Share on other sites
ShayBuS Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 (edited) Panowie taka mała sprawa, uważajcie na DEET bo mocniejsze dity mają tendencję do "rozpuszczania" plastiku, jak np. zegarek :icon_wink: Chodzi o preparaty 50+ DEET. Mówiąc rozpuszczanie mam na myśli barwienie skóry itp., myślę, że się rozumiemy :icon_smile: I nie wiadomo jak zachowają się chińskie mundury... bo kontrakty nic sobie z tego nie zrobią, no ale... :P Edited July 16, 2015 by ShayBuS Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Paaaanie, ultrathon to nie dość że ma deetu pod samą zakrętkę, to potrafi zmatowić całkowicie szybkę zegarka, oraz wspaniale usuwa farbę z replik. Quote Link to post Share on other sites
Kalmar Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Postanowiłem z powrotem po roku złożyć snajpę (RIP moje AWM Aresa :c). Nie chcę śmiecić w innych tematach bo ciężko było znaleźć adekwatny a mam w zasadzie tylko jedno pytanie. Choruję ostatnio na Steyra SSG69 i zastanawiam się czy ten szajs od ASG jest faktycznie kompatybilny z VSR której tuning mam już obcykany. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=9119&name=ASG_-_Steyr_SSG_69_P2_-_Sportline_-_15433 Boli fakt, że śliczne Maruzeny w wersji typowo militarnej z szczerbiną i muszką są nieosiągalne a jak już się trafią to po 2k... Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Iwan jak mam być szczery... to wolałbym już poszukać Bara od JG i byc pewnym że jest vsr kompatybilny na 99.9% Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Ja jakoś tak mam, że jak widzę hasło: sportline to od razu zamykam okno przeglądarki. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Jeśli dobrze pamiętam to SSG nie jest kompatybilne z VSR. Ale bierz to info z dużą dawką sceptyzmu, bo replika od kilku lat leży nieużywana i w częściach (to tu, to tam). Najłatwiej chyba spytać w sklepie. Właśnie, przy mocniejszej sprężynie strzeli ci łoże. :P Quote Link to post Share on other sites
Kalmar Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 (edited) Panowie, ale: Łoże pójdzie do wywalenia, komora zamkowa i lufa będą dorobione. Zostanie z niego w zasadzie magazynek i zamek. Po prostu zależy mi na wyglądzie Steyra SSG69 a Maruzeny są już nie osiągalne. No chyba, że ktoś ogarnięty wyfrezuje mi ładnie rączkę zamka i nasadkę pod cylinder do VSR i zrobię customa... Muszę to jeszcze przemyśleć. Edited August 25, 2015 by IvanAssassin Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 W związku z tym, snajper - jeśli w ogóle zostanie wpuszczony na teren walki cqb to ma bardzo jasne ograniczenia i do budynku z repliką snajperską NIE WEJDZIE. A jeśli to zignoruje to będzie jego ostatnia aktywność na spotkaniu. Jeśli chce uczestniczyć w walkach wewnątrz/na zewnątrz ale w bezpośredniej bliskości to PRZESTAJE BYĆ SNAJPEREM. Proste i jasne. Widzę u Mości Snajperów wielki ból dolnych rejonów ciała o to, że gdy biorą do ręki pistolet to już w tym momencie de facto snajperami nie są. No niestety, ale taka prawda. W danej chwili jesteście równi szturmowcowi. Pamiętajcie Mości Snajpery! Nie ważcie się chwycić pistoletu w dłoń, bo wówczas tracicie zaszczytny tytuł snajpera! :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 No to wygląda. :) Pozdrawiam, Lambert Swoją drogą, to gdzie nasz moderato-drapieżnik? Ostatnie zlodowacenie go przyłapało.?! Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Mendi złośniku cholerniku :D gdzie jesteś :D Powiem wam, że istny śmiech mnie ogarnął czytając te wywody z wątku o CQB :v Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Mnie także, wybacz, że nie wstawię stosownych ikonek. Istne urwanie głowy z tymi ludźmi. Same istne głupki po prostu! Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 :icon_lol: Loża Szy.. snajperów :D Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Jestem jestem, ale to panowie jest śmietnik i tu się za bardzo nie sprząta, bo trzeba by wszystko wziuuu... w kosmos wywalić. Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Za namową tatusia Lamberta :P Tak informacyjnie dla sniperóf jbc pisać na PW :) 27.09.2015 Bitwa Snajperów Labolatorium Bydgoszcz 8:30 - 17:00 Zapraszam wszystkich "snajperów" na manewry typu DM. Każdy na każdego. (Dozwolone max 2 osoby w zespole snajper + spotter.) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Fajnie, super, ino tylko daleko a remont mnie wycyckał... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 To czywiste, Mendi.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Indywidualista Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 A ja mam taką nowinę: - przez stare problemy z łokciami i nadgarstkami spowodowanymi agresywną jazdą rowerem (byłem zawodowym DownHillerem - stare dobre czasy) - i przez ciągle naciąganie M170 (nigdy nie brakowało siły, ale ścięgna widocznie cierpiały) Piszę to aby uczulić kolegów z mocniejszymi sprężynami do rozgrzewania mięśni=ścięgien rąk (nadgarstków) przed strzelankami. Ten problem też dotyczy tych, kto ciągle pracuje przy komputerze przy czym pozycje rąk na klawiaturze ma nie prawidłową. Jeżeli rehabilitacja nie pomoże - będę zbierać na MC... Kurrrka ... stary się robię... Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 A ja mam taką nowinę: - przez stare problemy z łokciami i nadgarstkami spowodowanymi agresywną jazdą rowerem (byłem zawodowym DownHillerem - stare dobre czasy) - i przez ciągle naciąganie M170 (nigdy nie brakowało siły, ale ścięgna widocznie cierpiały) Piszę to aby uczulić kolegów z mocniejszymi sprężynami do rozgrzewania mięśni=ścięgien rąk (nadgarstków) przed strzelankami. Ten problem też dotyczy tych, kto ciągle pracuje przy komputerze przy czym pozycje rąk na klawiaturze ma nie prawidłową. Jeżeli rehabilitacja nie pomoże - będę zbierać na MC... Kurrrka ... stary się robię... Mniej więcej z tych samych powodów przeszedłem na MC. A po 2 latach na MC i wygojeniu łokcia, nie chce wracać już do springa. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 A ja mam taką nowinę: - przez stare problemy z łokciami i nadgarstkami spowodowanymi agresywną jazdą rowerem (byłem zawodowym DownHillerem - stare dobre czasy) - i przez ciągle naciąganie M170 (nigdy nie brakowało siły, ale ścięgna widocznie cierpiały) Piszę to aby uczulić kolegów z mocniejszymi sprężynami do rozgrzewania mięśni=ścięgien rąk (nadgarstków) przed strzelankami. Ten problem też dotyczy tych, kto ciągle pracuje przy komputerze przy czym pozycje rąk na klawiaturze ma nie prawidłową. Jeżeli rehabilitacja nie pomoże - będę zbierać na MC... Kurrrka ... stary się robię... Rehabilitacja czy chlastanie nadgarstków/łokci nie rozwiązuje do końca problemu, chyba że robisz przerwy w robocie/strzelaniu żeby uskuteczniać gimnastykę prewencyjną. Ale nie ma się co okłamywać, prędzej czy później przestaniemy gimnastykować stawy, także zbieraj na gaz ;) Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 siemanejro :D słuchajcie zastanawiam się nad jedna rzeczą mianowicie: co zajebistego jest w tym kicie :v że kosztuje tyle hajsu :D http://novritsch.com/shop/vsr-10-tuning-kit/ :D Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 siemanejro :icon_biggrin: słuchajcie zastanawiam się nad jedna rzeczą mianowicie: co zajebistego jest w tym kicie :v że kosztuje tyle hajsu :icon_biggrin: http://novritsch.com...-10-tuning-kit/ :icon_biggrin: Używa go ten super-hiper-zajebisty niemczuch-snajper. Chyba nawet na swojej stronce to reklamuje i sprzedaje. Quote Link to post Share on other sites
Indywidualista Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 No, ten austiak fajne filmiki nagrywa. Gra też nie źle - nie pieprzy się snajperstwem tylko bardzo aktywnie marksmanuje. Jest skuteczny. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 Hitler też był Austriakiem i też fajne filmiki nagrywał... http://i1.kwejk.pl/k...14a15558114.jpg Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts