Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mini Komis i linkownia

Recommended Posts

Cześć, mam na zbycie dwa zgrabne kubeczki, koszerne m.in. do UK ale także klimatyczne na każdą inną armie lub cywilkę. Najprawdopodobniej stalowe, emaliowane, jeden brązowy a drugi szarawy z czarnym brzegiem, oba lekko obite ale nie zniszczone. Oba przeze mnie wyczyszczone i zakonserwowane w bezpieczny dla żywności sposób - rdza usunięta bezpiecznym nietoksycznym odrdzewiaczem EvapoRust + konserwacja miejsc gdzie stal była na wierzchu poprzez podgrzanie i wchłonięcie oleju mineralnego, który również jest bezpieczny dla żywności (a po za tym użyty w śladowej ilości ok. kilku ml). Pojemność obu taka sama - ok. 350 ml, waga jednego kubka 150 gramów.

Cena za biały 20 zł, za brązowy 30 zł - myślę dość promocyjna, bo kubki emaliowane oscylują w takich cenach, a brytyjskie to w ogóle chodzą po ~60 zł. Będę na Operation Plunder, a potem na różnych grach, więc zainteresowany mnie raczej złapie.

Foto:
obraz.thumb.png.2341e33452a6a96cf5ffea9ffaa6ff44.png

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

11 godzin temu, Basil napisał:

Cześć, mam na zbycie dwa zgrabne kubeczki, koszerne m.in. do UK ale także klimatyczne na każdą inną armie lub cywilkę. Najprawdopodobniej stalowe, emaliowane, jeden brązowy a drugi szarawy z czarnym brzegiem, oba lekko obite ale nie zniszczone. Oba przeze mnie wyczyszczone i zakonserwowane w bezpieczny dla żywności sposób - rdza usunięta bezpiecznym nietoksycznym odrdzewiaczem EvapoRust + konserwacja miejsc gdzie stal była na wierzchu poprzez podgrzanie i wchłonięcie oleju mineralnego, który również jest bezpieczny dla żywności (a po za tym użyty w śladowej ilości ok. kilku ml). Pojemność obu taka sama - ok. 350 ml, waga jednego kubka 150 gramów.

Cena za biały 20 zł, za brązowy 30 zł - myślę dość promocyjna, bo kubki emaliowane oscylują w takich cenach, a brytyjskie to w ogóle chodzą po ~60 zł. Będę na Operation Plunder, a potem na różnych grach, więc zainteresowany mnie raczej złapie.

Foto:
obraz.thumb.png.2341e33452a6a96cf5ffea9ffaa6ff44.png

Wezmę biały.

• 3 weeks later...

Sprzedaję oficerki polskie. Produkcja prawdopodobnie współczesna. Doskonały stan. podklejone cienką gumą. Prawidła.

Rozmiar 41-41,5 (ok 27 cm). Obwód wewnetrzny cholewy 34 cm.

Sprzedaję, bo dla mnie mają za ciasną cholewę.

cena 450 zł +koszt wysyłki, albo odbir na najbliższej grze.

https://drive.google.com/file/d/1dBswva3pD8oSWAPtavOqjvVuAmGbFjEY/view?usp=drive_link

Jakiś czas temu kupiłem od Kuby Józefka pełne wyposażenie piechociarza US. Kuba chciał sprzedać wszystko hurtem, nie było chętnych, więc ja to wziąłem. Teraz mogę to sprzedać w detalu. Zamieszczę tu listę, jak ktoś jest zainteresowany, to proszę o pytanie. Wyślę opis i zdjęcie. Wszystko jest mało używane. Ceny 2/3 tego samego z Nestofa. Można się targować, ale bez przesady, dzieci mi z głodu nie płaczą :-). Rozmiary ciuchów, to jak ktoś zna Kubę, to wie, jak jest zainteresowany, to moge sprawdzić, ew, zmierzyć.

pas pistol belt

ładownica do karabinu, na pistol belt x3

Ładownica do thompsona (torba)

plecak piechoty

worek na koc + kocyk

manierka

pokrowiec na manierkę x2

łopatka piechoty T-shovel

pokrowiec na łopatkę

hełm

ładownica do pistoletu

mapnik