samael16 Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 Seterus twoja dziewczyna jak rozumiem lubi takie pomysły? Yahalom podeślij replikę do dexa może ogarnie problem. Quote Link to post Share on other sites
x Shaggy x Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 ja również mam problem z moim glockiem, mianowicie po zaciągnięciu zamka oddaję strzał i gaz pluje mi po ręce plus nie następuje przeładowanie, wie ktoś w czym problem? Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Odkręcony BB unit? Quote Link to post Share on other sites
PYZIO Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Mam problem: zamek nie zostaje po ostatniej kulce w tylnym położeniu. Stwierdziłem też co jest przyczyną, mianowicie przycisk zrzutu zamka działa prawidłowo, mechanizm jest czysty i chodzi płynnie, jednak sprężyna zciągająca ten przycisk w dół jest mocniejsza od sprężyny wypychającej znacznik ostatniej kulki na magazynku. Czy ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
AndyWu Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Jakie krótkie magazynki innych firm śmiało pasują do we g18 (gen3) ? Wszędzie są dostępne tylko długie od WE, a krótkich nigdzie nie znalazłem :-( Quote Link to post Share on other sites
Kurt_von_Lope Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Właśnie, ktoś wie gdzie zdobyć magi do G17 o standardowej pojemności kulek ? Bo pouciekały z kilku sklepów i nie mogę znaleźć, jakieś kompatybilne też by się nadały. Właśnie, ktoś wie gdzie zdobyć magi do G17 o standardowej pojemności kulek ? Bo pouciekały z kilku sklepów i nie mogę znaleźć, jakieś kompatybilne też by się nadały. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Chłopy pytanie bo nie mogę wątku o g19 WE znaleźć, podejdzie pod ów model recoil spring and rod do 19tki KSC/KWA? Quote Link to post Share on other sites
leander Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Szybkie pytanie, czy do Glocka 17 od WE pasuje korpus Guardera? Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Viader Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Pytanie odnośnie tego http://www.taiwangun.com/gazowe-3/g-18-c-gen-4-black-we - opłaca się to to? Jak sobie radzi tryb auto? Ktoś z Was tego używał / używa - jak awaryjność? Dzięki z góry za pomoc, bo rozważam zakup tej klamki. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Panowie. Magazynki od Taiwan-SA pasują do tych klocków? Chciałbym się zaopatrzyć w długiego maga. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 A tak nie prościej? http://shop.ehobbyasia.com/we-50rd-long-magazine-for-g17-g18c-gbb-pistol.html Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Gdyby jeszcze były dostępne... Quote Link to post Share on other sites
damianboss Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Witam. Jakich gumek używacie do Glockow WE ? Które polecacie ? Quote Link to post Share on other sites
lvyairsoft Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 (edited) Gumki są zgodne z standardem marui vsr ,w G18C od WE mam gumkę kingarmsa czerwoną i działa genialnie w tej replice. Co do magazynków ,magi od Army pasują do We i wicewersa . Pozdrawiam Edited January 28, 2017 by lvyairsoft Quote Link to post Share on other sites
Tinkertrain Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Panowie pytanie, magi od g17 będą pasowały do g34 i odwrotnie? Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Ktoś wie o co kaman z tymi Glockami WE na alledrogo za 260zł? :icon_razz: Można brać w ciemno czy to jakiś podstęp? Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Ktoś wie o co kaman z tymi Glockami WE na alledrogo za 260zł? :icon_razz: Można brać w ciemno czy to jakiś podstęp? Kuszą mnie te aukcje. Jednak trochę się obawiam. Coś za tanio. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Na pierwszy rzut oka - brak gwarancji, zakup od osoby prywatnej + aukcje są grzecznościowe, więc repliki mogą pochodzić z jakiejś likwidacji sklepu/wyprzedaży nadmiaru magazynowego. Quote Link to post Share on other sites
lvyairsoft Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 repliki pochodzą z likwidacji sklepu ;) Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 (edited) Witam. Czy jest tu może jakiś fachowiec w składaniu tych glocków? Mam problem ze złożeniem jednej części i męczę się już od paru dobych godzin. Mianowicie chodzi o : https://scontent-waw...ced&oe=58C87455 . Nie potrafię dopasować tego młotka względem całej konstrukcji. W sumie to nie mam pojęcia jak powinno wyglądać ułożenie sprężynki w obudowie. Oglądałem filmy jakie znalazłem ale niestety żaden nie pokazuje konkretu. Za odpowiedź z góry dziękuję. część : http://www.milspecsolutions.co.uk/image/data/WE_G18C_Hammer_Assembly.jpg Edited March 12, 2017 by PlanB Quote Link to post Share on other sites
MisiekS Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Panowie jaki green gas najlepiej sprawdza się w tym modelu ? Który gas możecie polecić. Myślałem o kupnie tego: https://gunfire.pl/product-pol-1152209238-Brut-Sniper-Gas-300g.html ale napisane jest w opisie że "stosowanie gazu Brut Sniper do zasilania replik pistoletów może zwiększyć obciążenie mechaniczne części wewnętrznych i zewnętrznych repliki" i teraz sam nie wiem czy się tym sugerować czy nie. Quote Link to post Share on other sites
zbojcerz_hegemon Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 W moim przypadku po kilkuset strzałach na suchym Abbey-u rozerwało stockowy cylinder. Quote Link to post Share on other sites
MisiekS Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 (edited) W takim razie jaki gaz jest najlepszy do tego klocka ? Edited March 15, 2017 by MisiekS Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Propan. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 (edited) Może ten Brut Sniper jest suchy ale jest słaby. Do wszystkich replik używam Protecha i nie narzekam. Nawet w snajpie i repliki nie ociekają mi olejkiem. Mam jeszcze 3 puchy, jak się skończą to przechodzę na propan. W pistolecie raczej nie ma się co bać suchego gazu. Z klamki i tak mało się strzela, więc smarowanie kilka dni przed strzelanką spokojnie musi wystarczyć. Edited March 15, 2017 by mareq Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts