Guest Mati13k Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Yyy, tak jak wcześniej? Np. SEALs przeciwko talibom (tak było wcześniej dla przykładu), Alfa może być przeciwko Delcie itp. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Potyczki w multi pewnie Arcade będzie jak w CoD4- Specnaz vs. SAS i saddamki przeciw marginesom. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Mi się poprzednia część straszliwie podobała. Przede wszystkim ze względu na udźwiękowienie. Bardzo dyskretna muzyka i potężne dźwięki wystrzałów. Jak rąbię z karabinu to ma brzmieć jak karabin. Jak wali artyleria to domownicy mają uciekać albo mnie wypędzać z domu. i broń ma mieć sens w danych "realiach". Dla przykładu taki BlackOps miał dźwięki tak badziewne, ze nasze repliki brzmią mocniej niż kałach w tej grze, że o realizmie broni z BlackOpsa nie wspomnę. AKS74U z granatnikiem od AK74 i kolimatorem na górnym RISie. Panowie od Medala przynajmniej starają się nadać temu pozory realizmu. Poza tym ile można walczyć z ruskimi w tych Call of Duty czy innych podobnych? Nie twierdzę, ze to złe gry (poza BlackOps, która jest idiotyczna do bólu) ale jakaś miła odmiana w końcu. Troszkę inne podejście twórców. Dla mnie klimat tworzy właśnie dźwięk, wartka akcja i fabuła. Widziałem ponad dwie dekady rozwoju gier komputerowych, od kilkunastu pikseli wielkości grochu, udających postać po gry, których by momentami od filmu nie odróżnił. Nie tylko o grafikę przecież chodzi... A jak widzę grę, która jest konkretnie osadzona w jakimś środowisku i realiach a ma rażące odstępstwa od nich, które nie wynikają z fabuły tylko z niedbalstwa twórców to mnie skręca. Znów wrócę tu do tego BlackOpsa, który był bodaj najgorzej wydaną przeze mnie na grę kasą w życiu. Specnaz atakuje nas Skorpionami, Rakami, AK74 z kolimatorami. Na ścianie w tajnej skrytce obok G2000 wisi SWD z celownikiem termowizyjnym. Walimy z L85, L86, miliona sztuk AK74 w tym z miotaczem ognia pod rurą, walimy z czegoś co wygląda jak m4 z kolimatorem, rąbiemy i podpalamy za pomocą SPASa 12. A to wszystko w latach sześćdziesiatych. Już nawet nie wspomnę o MINIGANIE W WORKUCIE! A nie, właśnie wspomniałem... Quote Link to post Share on other sites
fifibezon Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Gameplay z bety na multiplayerze: Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 (edited) Gameplay z bety na multiplayerze: http://www.youtube.com/watch?v=SvuInQWwtJs&feature=g-all-u Nawet nawet,napewno kupuję ta gre.A wiadomo kiedy będzie dostępna w sklpeach? Edited July 16, 2012 by otix96 Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Zamów sobie preorder na originie. Dostaniesz jeszcze jakieś tam bajery. Chyba 130 zł kosztuje. Quote Link to post Share on other sites
Rower Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Mam mieszanie uczucia co do grafiki, niby animacje i tekstury oraz wybuchy świetne, ale te smugi od pocisku nie raz wygladają jakby się na blastery naparzali i te chmurki krwi wyglądają jak na grach sprzed 10 lat ;-) Quote Link to post Share on other sites
Shihan Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Oby nie było tak jak z Battlefield 3, że potem wyjdzie ileś tam DLC. Jeśli tak, lepiej poczekać i kupić cały pakiet taniej. Quote Link to post Share on other sites
mg79 Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 A ja czytałem jakiś czas temu w CD ACTION, o tej gierce, a właściwie o procesie jej powstawania. Grom pojawia się tam tylko dlatego, ze amerykanscy komandosi powiedzieli, iż jeśli już mają cokolwiek dać od siebie- twórcy gry muszą umieścić polski Grom w grze. Polacy zrobili foty każdego żołnierza w pełnym oporzadzeniu w zależności od specjalności, ponadto jeden z operatorow Gromu pojechał do USA, gdzie był konsultantem w sprawach wojskowych przy tworzeniu gry. Na koniec dodam jeszcze, że w artykule bylo, iż właśnie na podstawie zdjęć przywiezionych z Polski, twórcy wzorowali w głównej mierze wygląd postaci. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Co za głupoty. A czy "amerykańscy komandosi" powiedzieli, że jeśli już mają cokolwiek dać od siebie, to twórcy gry muszą umieścić tam SAS, SASR, JTF2, Alfę czy inne takie? Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Na każdym rynku sprzedażowym pewnie pojawia się podobna bajeczka żeby podjarać gawiedź że gdyby nie ich odziały specjalne to by nie było fundamentu pod produkcję gry. Ot takie podłechtanie ego gracza-patrioty. Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Na pewno. Tak samo było np. w grze Empire Total War. Kraje miały różne okładki, właściwie to takie same, tylko mundur żołnierza w innym kolorze i flaga inna. To są popularne chwyty. Jakaś gra na konsole miała całkowicie zmieniony tytuł na coś w stylu "Polskie Siły Specjalne", mimo tego, że nie było w tej grze nikogo takiego. Zwykły chwyt marketingowy. Quote Link to post Share on other sites
Udineze Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Co do multi. To będzie Battlefield 3 tylko, że z game play'em od call of duty. Ot co cała filozofia. Co do MoH'a z 2010 roku. Multik moim zdaniem był fajny, w każdym razie mi się podobał a i sama kampania miejscami była dość ciekawa. Chyba fabuła była najlepsza. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 To są popularne chwyty. Jakaś gra na konsole miała całkowicie zmieniony tytuł na coś w stylu "Polskie Siły Specjalne", mimo tego, że nie było w tej grze nikogo takiego. Zwykły chwyt marketingowy. Socom: polskie siły specjalne na PS3 z fatalnym dubbingiem gen. Polko ;). Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Na trailerze widać nie ograniczoną liczbę ammo w pistolecie, trochę lipa. Quote Link to post Share on other sites
mg79 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Co za głupoty. A czy "amerykańscy komandosi" powiedzieli, że jeśli już mają cokolwiek dać od siebie, to twórcy gry muszą umieścić tam SAS, SASR, JTF2, Alfę czy inne takie? Głupoty albo i nie, w każdym razie takie informacje były podane, w którymś numerze CD Action, gdzie był obszerny artykuł o tej grze. Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 gameplay zapowiada sie smakowicie Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Czekać tylko, aż takie mechaniczne przyrządy celownicze zadomowią się w airsofcie :) Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Czekać tylko, aż takie mechaniczne przyrządy celownicze zadomowią się w airsofcie :icon_smile: http://gunfire.pl/product-pol-1152196792-Skosne-przyrzady-celownicze-OP93.html Już się zadomowiły. ;) Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Mogliby tylko poprawić animacje przykładnia spluwy do barku i celowania, bo robi to w ułamku sekundy :P Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 To elyta elyt oni robią to z prędkością światła ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Co za głupoty. A czy "amerykańscy komandosi" powiedzieli, że jeśli już mają cokolwiek dać od siebie, to twórcy gry muszą umieścić tam SAS, SASR, JTF2, Alfę czy inne takie? Nie, nie - amerykanie chcieli (podobno) JWG w jednej z misji kampanii. Reszta zdaje się występuje w MP :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Jeszcze nawiązując do postu wyżej - pojawił się filmik z trybu single player, jak widać są i nasi ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Jeszcze nawiązując do postu wyżej - pojawił się filmik z trybu single player, jak widać są i nasi :icon_wink: To ATACS,czy może Pantera leśna? :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts