StalkerPMC Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 (edited) Nie ja jestem autorem, to nie mój film. Wrzucam go tylko dlatego, że jest tak biedny, że chciałem sobie mikserem wydłubać oczy. Poważnie, śmiechłem. Edited October 18, 2012 by StalkerPMC Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Wytrzymałem jakieś 3 minuty, co wygrałem? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Dotarłem do 3:50 i dalej nie mogłem. Profesjonalna zmiana magazynka z klepnięciem w okno wyrzutnika łusek troszkę mnie rozłożyły :D. Na miejscu twórców (raczej tfurców) szybko bym to kasował, zanim przyjdą pozwy od EA/Dice za robienie czarnego PR marce Battlefield. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Trzeci! Ja bym to wysłał do EA/Dice. Ja jestem uber, wytrwałem do 5:40 (może dlatego że dalej sie nie załadowało). Najlepsze są te wąsy u Loczka, miały dodać powagi, a wyglądają jak dziewicze :D film na dobrą sprawe moglby sie skończyc po pierwszym wybuchu... oszczędziliby sobie kompromitacji. Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 W 4:52 panu kominiarkowemu łuski wypadają ze złej strony pitoleta maszynowego. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Kompromitacja sracja. Siadłem na 4 minucie, tak mnie tandeta zniechęciła. Język polski można tak akcentować, żeby można było zamieścić emocje. Bo tego się słucha z błaganiem o koniec. Normalnie szary papier do tyłka. Zresztą, tak jest w większości przypadków z polskim dubbingiem. Niektóre sceny powinny być przemyślane raz jeszcze (pierwszy kontakt, zmiana magazynka, akcja między samochodami). Fajno, że zechciało im się filmik zrobić. Niefajno, że jest więcej efektów niż rzetelnego aktorstwa i przygotowania scen. Nie mówiąc o nienaturalnych kwestiach mówionych. Niefajne jest też użycie marki Battlefield w celu promocji filmu. Lubię polskie produkty. Ale żądam jakości!! Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 ŁORANY! Wszyscy biegajo w trampkach, rzucają puszkami po farbie udającymi granaty, aktorstwo na poziomie symbiozy trudnych spraw z detektywami i psami. Dlaczego oni noszą słuchawki od komputera pod kaskiem?! Ci goście nawet nie ruszają ustami, gdy mówią... Teren słaby, w sumie efekty, wg. mnie bardzo dobre. Teksty w stylu "po chuj", komendy w stylu "wstawaj chuju" (i inne) też nie dodają klimatu, jak i włosy błyszczące od żelu. W sumie widziałem jakieś 4-5 minut skacząc po filmiku. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Nie każdy urodził się gwiazdą filmową ; ] Mnie bardziej kuje w oczy, że tak wesoło sobie biegają po parkingach i osiedlach w szpeju i z replikami. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 4:02 ufff a się zmęczyłem. Muszę do nich napisać jak zrobić flashbanga po puszcze od Coli ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Reżyserem był Uwe Boll? :D Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Reżyserem był Uwe Boll? :icon_biggrin: Nie sądziłem że kiedyś to napiszę,ale... Nie obrażaj Uwe Bolla :>. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 00:45 wymiękłem. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Najlepszy fragment od 6:00 do 6:30. Mistrzostwo gry aktorskiej. :D Dawno się tak nie uśmiałem. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Wytrzymałem niecałe 5 minut, taktyczne gacie komando wypaliły mi oczy. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Fakt dłużej niż kilka minut nie da się wytrzymać ale film nakręcony bardzo fajnie szkoda, że zabrakło ciekawszego scenariusza ale to problem chyba wszystkich filmów niskobudżetowych. Co do aktorów to no cóż... brawo za odwagę :D Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Co oni musieli potem w szkole mieć... Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Bez włączenia widzę brytyjskiego ospreja założonego tył na przód. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Cholera, właśnie nie wiedziałem co mi nie pasuje w tym ospreju. Teraz już wiem, dzięki! :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Crassus Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Aż do chwili rozmowy sierżanta o hiszpańsko brzmiącym nazwisku z "ukochaną" myślałem, że nic nie jest w stanie pobić patosu i żałosności duetu Anakina i Padme z "Zemsty Sithów". Myliłem się :D Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Wytrzymałem do 16:40. Najgorszą częścią tego filmu są dialogi i sztuczne modulowanie głosu. Nie widzę nic zabawnego w takim bluzganiu. Widać ,że kosztowało to ich trochę pracy ale poszli w złym kierunku. Efekty, montaż, ujęcia całkiem ok jak na film amatorski. A ta scena z dziewczyną... Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Fakt dłużej niż kilka minut nie da się wytrzymać ale film nakręcony bardzo fajnie szkoda, że zabrakło ciekawszego scenariusza ale to problem chyba wszystkich filmów niskobudżetowych. Co do aktorów to no cóż... brawo za odwagę :icon_biggrin: Niskobudżetowych?? Cytuję: "Produkcja warta ponad 500zł." Radzę się zastanowić dwa razy zanim napisze się coś takiego... Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Ponad 500zł, więc pewnie kupili kamerę. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Niskobudżetowych?? Cytuję: "Produkcja warta ponad 500zł." Radzę się zastanowić dwa razy zanim napisze się coś takiego... eeee... to znaczy co masz na myśli ? Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Ci, którzy wymiękli na 6 minucie niech żałują. W okolicach 11 minuty taktyczny plecak zrzucony z myśliwca rozwala wszystko. No i ta kolba od emki :) Quote Link to post Share on other sites
henno Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 W 27:28 min film emka bardzo przypomina mi repliki po 28 zł na znanym portalu normalnie krzywa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts