Moherek Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 (edited) Nie mogę edytować: Znalazłem jeszcze coś takiego, wydaje mi się chyba najlepszą opcją ze wszystkich olx.pl/i2/oferta/kamizelka-ciras-land-g-p-CID767-IDbPgN7.html Warte to swojej ceny? Martwi mnie ten rozmiar L :/ Na ile dałoby się kamizelkę dopasować jeszcze? Edited December 13, 2015 by Moherek Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Powtarzam sie, ale LOKI 2 od PSTG Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Dalej terminy są na święty nigdy, a na emaile odpowiedzi brak czy coś się poprawiło w tej materii? Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Nie wiem, swoją kupiłem ze 2 lata temu :) Zresztą rynek wtórny tez istnieje Quote Link to post Share on other sites
Moherek Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Z tego co się zorientowałem kamizalka b. trudno dostępna. Używki też słabo dostępne, gdzieś spotkałem się z informacją, że w ogóle przestali je produkować. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Nie przestali. Poszukaj na fejsie i napisz pm, da sie dogadac. Quote Link to post Share on other sites
HarrisonJones Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Ostatnio pisałem do PSTG i odpisał, co prawda po kilku dniach ale jednak. Mam zamiar kupić mini chesta i szelki, dostałem pozytywną odpowiedź więc rzeczy te są nadal szyte. Myślę że kamizelka też jest do kupienia, trzeba zapytać. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Muszę zatem i ja uderzyć, bo z około6094 Loki póki co najlepszy stosunek jakość/cena. Quote Link to post Share on other sites
Moherek Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Ciężko znaleźć jakieś szczegółowe informacje o tych kamizelkach. Orientujecie się może ile będzie kosztowało uszycie takiej kamizelki w rozmiarze M w RG z cordury z ładownicami na 8 magów do emki, 2 magi do klamki, cargo i torbą zrzutową? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 15, 2015 Author Report Share Posted December 15, 2015 Szczerze? ~800-1000zł Quote Link to post Share on other sites
Moherek Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 (edited) Będę musiał to przemyśleć. Powiedzcie mi jeszcze, gdybyście mieli wybierać, to którego Cirasa byście wzięli: g&p land czy od Flyye? Edited December 15, 2015 by Moherek Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 15, 2015 Author Report Share Posted December 15, 2015 Flyye. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Nie bierz Cirasa, jeśli nie robisz konkretnej stylizacji. W lecie można się ugotować w cirku. Quote Link to post Share on other sites
Moherek Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Hmmm... Kuszące są te oferty na allegro z używanymi Cirasami z kompletem oporządzenia za 500 zl :/ Strasznie biję się z myślami co tu kupić, bo szycie wyjdzie sporo drożej pewnie. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Moherek, zapytaj Guziec28PL czy byłby wstanie uszyć i jaka cena. :) Quote Link to post Share on other sites
HarrisonJones Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 (edited) A musi być koniecznie kamizelka? Nie rozważałeś innych rozwiązań? Ja też zaczynam szpej zbierać ale Panowie z forum wybili mi ten pomysł z głowy(kamizelki). Co prawda i tak kupisz co będziesz chciał ale może rozważysz zakup konfiguracji pas+szelki? Ja postanowiłem zacząć od pasa, kupiłem hip belta osprey + szelki yoke na początek. Na razie trzymam na nim ładownice na 3 magi, małe cargo i chlebak. Teraz planuje zakup 4 mid capów i do nich mini chest od PSTG z 4 shinglami, może też dodatkowo kupie lepsze szelki z systemem molle na plecach żeby w przyszłości dopiąć camelbaka. Tak sobie wymyśliłem/podpatrzyłem ten stopniowy system rozwoju szpeju, przede wszystkim nie chciałem od razy wydawać nie wiadomo jakich pieniędzy więc zdecydowałem się małymi kroczkami kompletować. Jak masz fundusze to faktycznie Loki wydaje się być niezłym pomysłem. Edited December 15, 2015 by HarrisonJones Quote Link to post Share on other sites
Moherek Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Sporo strzelam się w cqb, więc chciałem zacząć właśnie od kamizelki. Napisałem do Guźca, ceny są dość przystępne. Quote Link to post Share on other sites
soldium Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Co prawda nie do końca odpowiedni dział , ale nie chciałem bez sensu tematu zakładać. Orientuje się ktoś , czy może jakiś customer wykonuje plecaki / torby na zamówienie? Mam na oku dosyć nie typowy projekt , którego w sklepach (przynajmniej w Polsce) Na pewno nie znajdę. Z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 17, 2015 Author Report Share Posted December 17, 2015 Nightfox Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Panowie, jakie ładownice (nawet chińskie) na krótkie magi od MP7? Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Weź pistoletowe od RedRiver. Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Albo spytaj w Templars Gear. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Panowie, ale mi nie zależy na znaczku i buleniu za taki pizdryk 60-80 złotych. Mi nawet chińszczyzna przypasuje, bylebym wiedział które będą odpowiednie. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Jak pamiętam to pasowały pistoletowe cqb z gumą od miwo praszki. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Pizdryk, nie pizdryk, ale jak kupisz sobie raz to będziesz miał do kilku różnych typów magazynków! No i się nie rozlecą od patrzenia na nie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts