bart990924 Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Witam, zamawiał ktoś tam umundurowanie ? Jeżeli tak podzieliłby się opinią, czy warto ? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Eee? W tak chamski sposób nabijacie sobie licznik wyświetleń strony o biżuterii? Wstydzilibyście się. Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Raczej art-fox.pl jak coś. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 (edited) Osobiście zamordowałbym projektanta tej strony- trzeba się strasznie naklikać ,żeby ten marny asortyment pooglądać...Śmierdzi kryptoreklamą...Jeśli to nie jest nieudolna próba reklamy sklepu ,to polecam Ci kolego sprawdzony i bardzo dobry sklep armyworld.pl Edited August 12, 2013 by Garnek Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Przypominam że temat ten nie służy ocenianiu walorów estetycznych sklepu. Oceniamy i wypowiadamy się o obsłudze po zakupach. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Zamawiałem. Dostajesz to, za co płacisz, Art Fox jest sprzedawcą z doświadczeniem - zaczynał parę lat temu na Allegro i był jednym z lepszych źródeł brytyjskiego umundurowania i wyposażenia. Możesz spokojnie od niego brać - oczekuj sprawnej obsługi na sensownym poziomie. Taki dobry standard, bez problemów, ale i bez jakichś nadzwyczajnych rewelacji. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Zamawiałem UBACS'a i spodnie w DDPM - nowe i w korzystnej cenie. Przesyłka była praktycznie na drugi dzień od zrobienia przelewu, więc polecam :D. Quote Link to post Share on other sites
pinoczet Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Swego czasu też sporo tam zamawiałem, zawsze można się dogadać ze sprzedawcą przez GG - dowiedzieć się jaki jest stan rzeczy itp. Wysyłka szybka i sprawna :D no przynajmniej ja nigdy nie narzekałem ;) Quote Link to post Share on other sites
bart990924 Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 (edited) Jest tam strasznie tanio, więc trochę się zdziwiłem i chciałbym tam kupic coś sensownego za (wiadomo) jak najmniejszą kaskę. Edited August 12, 2013 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Zamawiam tam od 2006 i nie miałem problemów. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Polecam - zamówiłem komplet DPM Lightweight w stanie lepszym. Wysyłka: błyskawiczna, wielki plus za możliwość wysyłki Paczkomatem InPost (genialne rozwiązanie) Towar: Mundur w ogóle niesprany, jedynie bluza jednego guzika niema ale wystarczy przeszyć zapasowy Same pozytywne wrażenia ;) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Ja już na pazzegro laurkę wystawiłem, ale tutaj też skrobnę kilka słów: towar pierwsza klasa, fachowe doradztwo, zero problemów z wymianą na większy. Fachowo, polecam! Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Kolejne zakupy i po raz kolejny jestem zadowolony. Towar pierwsza klasa ino trochę magazynem wojskowym wali ale pranie załatwi sprawę. Towar zamówiłem i zapłaciłem wczoraj po południu (tj. 04-09-2014; czwartek), przesyłka standardowo by Poczta Polska. Dzisiaj (tj. 05-09-2014 godz. 17.30) kurier PP dostarcza mi przesyłkę :) Polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Kupiłem tam ostatnio używane spodnie MTP PCS. Szybka wysyłka. Spodnie kupiłem używane, ale nie znalazłem żadnego śladu użytkowania. Na zapach magazynu - pranie i po sprawie. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Kolejne zakupy i ponownie jestem zadowolony. Warto napisać na GG, tak jak ja bo okazało się, że towar jednak jest (na stronie pisze niedostępny). B. Dobry kontakt, szybka wysyłka i towar na następny dzień u mnie (swoją drogą PP działa nad wyraz szybko) :D Tak więc POLECAM :) Quote Link to post Share on other sites
Deathu Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 (edited) Świetny kontakt, paczka dotarła w 2 dni. Lekkie odbarwienie i przetarcie w praktycznie niezauważalnym miejscu. Poza tym zero problemów. Gorąco polecam :icon_wink: Edited September 25, 2014 by Deathu Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 I ja mogę polecić sklep. Skontaktowałem się ze sklepem w sprawie SLINGA do L85 i okazało się, że jeszcze jedną sztukę mają na stanie. Dogadane jak ma być, przesłałem dowód wpłaty aby mieć potwierdzenie, że owy pas jest tylko mój i jakie zdziwienie, że po 2 godzinkach sklep mi już wysłał pas paczkomatem. Wielki plus i nie omieszkam tam jeszcze coś zakupić. Quote Link to post Share on other sites
Kirk Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Robiłem już trochę zakupów na art-fox i naprawdę polecam. Towar jest zawsze dobry i zgodny z opisem, ceny też zachęcają do zakupów, a kontakt ze sprzedwcą najlepszy z jakim się spotkałem. Na każde pytanie dostaje się szybką i wyczerpującą odpowiedź, ostatnio nawet zdążyłem w ciągu dnia złożyć zamówienie, zapłacić, następnie zmodyfikować je, dopłacić i dostać wszystko, co zamówiłem zaraz na drugi dzień. Quote Link to post Share on other sites
JustPL Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Kupiłem mundur MTP w danym rozmiarze, okazało się, że nie było go na stanie. Ale sprzedawca zadzwonił, poinformował, zaproponował i doradził. Mimo problemów przesyłka nie opóźniła się, doszła na drugi dzień. Mundur, mimo, że w stanie "lepszy" wygląda jak nowy (i nie śmierdział magazynem! :) ) Bluza okazała się za mała, ale z wymianą także nie było problemów. W poniedziałek wysłałem a w czwartek odebrałem większy rozmiar (Tutaj mogę potwierdzić - Poczta Polska wzięła się do roboty). Bardzo dobry kontakt i towar oraz zainteresowanie klientem. Polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts