blunk Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Cześć. Jest taka sprawa. Otóż u Krakmana na Taiwangun.com robiłem zakupy jakieś 5razy. Nie były one w dużych odstępach czasu i przy ostatnim zamówieniu, to było jakieś dwa tygodnie temu kurier powiedział, żeby tak często nie zamawiać takich rzeczy, na paczce jest napisane i chyba on wie od kogo odbiera, że to jest np. sprzęt taktyczny. Mianowicie powiedział tak, że wychodzi na to, że służby specjalne zainteresują się tym, że cały czas ktoś takie rzeczy zamawia i zrobią wjazd na chatę No i teraz nie wiem czy mam dalej zamawiać coś, nawet z innych stron, bo trochę się boję, że policja pomyśli, że coś kombinuję i wogóle. A kulek zaczyna brakować :icon_razz2: . Wypowie się ktoś? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
mareq Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Powiedz kurierowi, żeby nie snuł teorii spiskowych albo zabaw się i powiedz mu, że masz potwierdzone informacje, że ruscy szykują się do ataku na Polskę :). Link to post Share on other sites
Sanders Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Cześć. Jest taka sprawa. Otóż u Krakmana na Taiwangun.com robiłem zakupy jakieś 5razy. Nie były one w dużych odstępach czasu i przy ostatnim zamówieniu, to było jakieś dwa tygodnie temu kurier powiedział, żeby tak często nie zamawiać takich rzeczy, na paczce jest napisane i chyba on wie od kogo odbiera, że to jest np. sprzęt taktyczny. Mianowicie powiedział tak, że wychodzi na to, że służby specjalne zainteresują się tym, że cały czas ktoś takie rzeczy zamawia i zrobią wjazd na chatę No i teraz nie wiem czy mam dalej zamawiać coś, nawet z innych stron, bo trochę się boję, że policja pomyśli, że coś kombinuję i wogóle. A kulek zaczyna brakować :icon_razz2: . Wypowie się ktoś? Pozdrawiam Moim zdaniem jedź na grzyby i nie wracaj do domu. Wiem, jest zima i nie ma grzybów ale jedź. Z zaufanych zródeł z ul. Rakowieckiej dowiedzialem się, że jesteś na black liście ABW. Link to post Share on other sites
Tomciaz Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Tylko jeszcze spal łachy, a replikę wrzuć do rzeki. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Dokładnie, jedź na grzyby. Kurierowi się nudziło i po prostu pogadać chciał. Link to post Share on other sites
blunk Posted February 24, 2015 Author Report Share Posted February 24, 2015 Ok, do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 :teethh: Link to post Share on other sites
samael16 Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Głupota mnie poraża serio. Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 ASGeju! I Ty możesz być następnym Brunonem K.! :hahaha: Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Cześć. Jest taka sprawa. Otóż u Krakmana na Taiwangun.com robiłem zakupy jakieś 5razy. Nie były one w dużych odstępach czasu i przy ostatnim zamówieniu, to było jakieś dwa tygodnie temu kurier powiedział, żeby tak często nie zamawiać takich rzeczy, na paczce jest napisane i chyba on wie od kogo odbiera, że to jest np. sprzęt taktyczny. Mianowicie powiedział tak, że wychodzi na to, że służby specjalne zainteresują się tym, że cały czas ktoś takie rzeczy zamawia i zrobią wjazd na chatę No i teraz nie wiem czy mam dalej zamawiać coś, nawet z innych stron, bo trochę się boję, że policja pomyśli, że coś kombinuję i wogóle. A kulek zaczyna brakować :icon_razz2: . Wypowie się ktoś? Pozdrawiam Może pomyliłeś kuriera z dealerem? :icon_lol: Tak na logikę. Skoro nie robisz nic co jest zakazane, to skąd te przypuszczenia? Link to post Share on other sites
Mixon Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Następnym razem poproś w informacjach do zamówienia, żeby przysłali innego kuriera. Link to post Share on other sites
Okruch Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Albo żeby napisali na paczce "instrumenty pomiarowe", "narzędzia ogrodnicze" albo "wyroby precyzyjne". Legenda jest najważniejsza. Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Jak Ci powiem, żebyś nie kupował szynki to nie będziesz kupował? Link to post Share on other sites
Ru-D Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Już i tak odwiedzi cię seryjny samobójca Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Ru-D, nie męcz chłopaka - nie musi wiedzieć, że już wysłaliśmy człowieka od mokrej roboty. Link to post Share on other sites
fincher Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Nie żeby coś, ale w Rosji został zastrzelony główny działacz opozycji, Ty będziesz następny! Link to post Share on other sites
Vaco Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Niby śmieszne, a u mnie już byli i zabrali połowę szpeju i replik... Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Niby śmieszne, a u mnie już byli i zabrali połowę szpeju i replik... Z powodu? Link to post Share on other sites
Tomciaz Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Niby śmieszne, a u mnie już byli i zabrali połowę szpeju i replik... A drugą połowę pozostawili? Jakaś niekonsekwentna ta nasza władza wykonawcza... Link to post Share on other sites
Okruch Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Zostawili tą większą połowę czy mniejszą? ;) Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=C690aiDZg_w :teethh: Swoją drogą, osobiście czekam na feat. z Glockiem i M4 :icon_biggrin: Edited March 6, 2015 by Patryczek1 Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 @Patryczek1 - Jak będzie mi się chciało, to zrobię :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Recommended Posts