Side Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 ASG Shop to ASG shop... Tuning lvl I przeprowadzony - wszystko sprawnie. 2 Tygodnie i replikę miałem z powrotem. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Wszystko super, mimo moich wielu tych samych kil krotnych e-mal'i, a i głupich pytań nie zabrakło, na które dostałem rzeczowe odpowiedzi. Cód, miód, a orzeszki gratis ;) PZDR Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Tylko oni maja jeszcze do mnie cierpliwosc :-)! Udalem sie na wycieczke osobista celem zakupienia RISow. Jako ze czesc poznikala po remanencie, a co do czesci sie nie dogadalismy majlowo (nie spelnialy moich oczekiwan - nie pasowaly do mojej konfiguracji) - okazalo sie ze RISow dla mnie nie ma :-(. Poczulem sie nieswojo, bo specjalnie bralem urlop (chlopakom sobota nie pasowala), zeby co nieco poogladac i wybrac to co mi odpowiada. Jak zwykle - sprawa rozwiazana na korzysc klienta ^_^. W dobrej cenie zostalem zaopatrzony w RISy Guardera (w swietnym stanie!) uzywane przez znana i lubiana Celine ^_^! Nie omieszkalem sie rzecz jasna dodatkowo odwdzieczyc, bo od momentu uslyszenia ze RISow NIE MA do momentu zobaczenia porzadnego zestawu Guardera na mojej eMce minelo zaledwie 15 minut, a ja juz niemalze klaskalem wtedy uszami ;-)... Krotko - ponownie OGROMNY PLUS! Nadal zakupy robie TYLKO TUTAJ! [...oczywiscie tak dlugo, jak dlugo jeszcze beda mieli do mnie cierpliwosc xD!] Quote Link to post Share on other sites
djbury Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 mam pytanko czy to jest Sklep Stacjonarny ?? Quote Link to post Share on other sites
kerth Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 djbury: leniuszek ;) http://www.asgshop.pl/kontakt.php Quote Link to post Share on other sites
Dezerter Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 (edited) W 100% polecam asgshop. Odpowiedź na maile otrzymuje się tego samego dnia. Mam od nich M15, wszystko super. Miałem drobne problemy z hop-upem odrazu wzieli replike na serwis ponieważ sprawy nie dało rozwiązać się telefonicznie lub mailowo Edited January 11, 2008 by Dezerter Quote Link to post Share on other sites
werewolfina Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 do do odp. mejlowych to faktycznie o kazdej porze dnie i nocy i w miare mozliwosci szybko odpisuja. wlasnie wrócilem z akcji gdzie mocno przetestowalem g&p usmc i powiem krotko MASA!!! bron smiga az milo! polecam sklepik Quote Link to post Share on other sites
Gumal Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Niech bozia w piwach wynagrodzi! Medal wielkości koła od traktora się należy! Nic tu nowego nie napiszę. Robota odwalona w DWA dni dosłownie. Tuning aega TM. O wszystkim solidnie informują (mailowo i telefonicznie). Autentycznie w życiu tak zadowolony z niczego jeszcze nie byłem :P Panowie zdobyliście następnego, stałego klienta! Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 100% polecam! błyskawiczna wysyłka, towar zapakowany ze czołgiem nie rozwalisz! Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Ehhh... zbyt wiele nowego do tematu nie dodam ;) Kilka zamówień, z czego wiele na zmieniany adres... żadnych problemów. Paczki szybko wysyłane i solidnie zapakowane. Krótko mówiąc - polecam. Quote Link to post Share on other sites
sasza Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Jak już łańcuszek życzeń to i ja się dopiszę ;) Tym razem nie jeden, a dwa wielkie plusy muszę wystawić. Fachowość i podejście do klienta są po prostu wzorowe! Wysyłka w ciągu 2? 3?h od zamówienia... Poraża... Do zobaczenia wkrótce :) Quote Link to post Share on other sites
Ucho Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 + dla tego sklepu. Przesyłka dociera najszybciej jak może, miła obsługa, wszystko zgadza się z opisem, polecam! Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 To i ja się wypowiem. Jak replike przywiozłem w piątek o ~ 17 na tuning to we wtorek już była gotowa. Jedyne co to zamiast zwykłej prowadnicy spr. dostałem z łożyskowaniem. No cóz ciężko rozczytać moje bazgroły ;) Sklep polecam z czystym sumieniem. Quote Link to post Share on other sites
exist Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 I ja również mogę polecić ASG Shop innym osobom. Przesyłka błyskawiczna, paczka zapakowana solidnie oraz wszystko zgodne z opisem na stronie internetowej ! Quote Link to post Share on other sites
Szafek Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Nie pozostaje mi nic innego jak tylko gorąco polecić ten sklep. Ostatnio kupiliśmy z kumplem 2 repliki i troche gratów. Spedziliśmy w sklepie z godzine, serwisant cierpliwie odpowiadał na każde pytanie :) Świetna obsługa, baaaardzo szybki czas realizacji ( 2 guny + tuning w dwa dni ), świetny kontakt, ostatnio odpisali mi na maila w niedziele o 22.30. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Co do kontaktu oto "cytat" z mojej skrzynki odbiorczej: Od Temat Data "Asg Shop - Info" Re: Okablowanie do M4 niedziela, 00:07 Jakieś pytania? :-F Ja tam aż spadłem z fotela jak to zobaczyłem ;-) Na serio- jestem szalenie zadowolony z tego sklepu. Robiłem już w nim kilka razy zakupy. Nie było żadnych problemów z modyfikacją danego zamówienia przez telefon. W razie jakiś wątpliwości co do produktu zostawałem utwierdzony, że ten albo inny mógł by być lepszy. I zazwyczaj słuchałem się Panów/Pań z ASGshop'u i nie żałuję. No i paczki oczywiście na drugi dzień leżały u mnie w domu. Z całego serca polecam! Quote Link to post Share on other sites
marwid Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Szybkość realizacji zamówienia godna podziwu. Duży plus. Pozdrawiam i polecam ;-) M. Quote Link to post Share on other sites
Szerszen01 Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Wczoraj o 11 złożyłem zamówienie, a dzisiaj około 10:30 paczka z magazynkami leżała u mnie w domu. Swietny sklep, polecam !! Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Zamówiłem u nich wczoraj gumkę hopsiupa. Dzisiaj przez dobre 40 min wyjaśniali mi przez telefon co takiego spaprałem przy składaniu mojego rifla. Trzeba mieć rzeczywieście dużą cierpliwość do takich klientów - za to i błyskawiczną wysyłkę dwa wielkie plusy :D Quote Link to post Share on other sites
łosiu Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Kolejny plusik do kolekcji. Zamówienie dotarło na następny dzień po wysłaniu. Po otwarciu paczki musiałem odkurzyć cały pokój(zabawa z rozrywaniem pudła przestaje być fajna, gdy po rozerwaniu, ku mojemu przerażniu, tona papierowych skrawków wysypała się na podłoge ;) ). Bateria dotarła więc bezpieczna, opatulona w folie i skrawki papierków(po sam brzeg ;]). Quote Link to post Share on other sites
Moonred Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Z rok temu kupiłem tam Socoma Mk23 i paczkę otrzymałem bodajże w ciagu dwóch dni, jak dla mnie sklep b.dobry (zresztą moi znajomi także go polecają) Quote Link to post Share on other sites
Szerszen01 Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Kolejne zamówienie i kolejna profeska :) Wczoraj złożyłem zamówienie, a dzisiaj paczuszka była u mnie w domu. POLECAM !! Quote Link to post Share on other sites
Matt the Hutt Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Kolejna usługa serwisowa - jak zwykle szybko, profesjonalnie i co najważniejsze miła obsługa. Krótko mówiąc polecam każdemu :) Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ponowne zamówienie i znów udane... Kurier jechał 2dni (znośnie :P) Polecam Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Wspaniały sklep :uśmiech: Zamowienie Broni wraz z tuningiem we wtorek koło 18 nastepnego dnia telefon że niema takiej baterii jak zamiawiałem. Odrazu Dostałem propozycje prawie identycznej bateri (przy czym obsluga bardzo miła, sympatyczna) i nastepnego dnia o 11 rano Replika już w domu :) A gdy czegoś niewiem tylko tel. i wszystko jasne POLECAM !! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts