Domin007 Posted May 8, 2020 Author Report Share Posted May 8, 2020 Orajt, Po zaksięgowaniu wpłat od razu zaznaczam to na liście, także spokojna głowa. Artur - już Ci odpisałem. I - po raz kolejny - prośba do zgłaszających się. Przysyłajcie zgłoszenie zgodnie ze wzorem z pierwszego postu. Muszę wiedzieć do jakiego oddziału chcecie przydział i w której części gry weźmiecie udział. To są informacje bezwzględnie potrzebne do zaplanowania rozgrywki, która może w treści może będzie radosnym wygrzewem, ale w formie ma wyglądać na poważne manewry. ;) Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 22, 2020 Author Report Share Posted May 22, 2020 Komunikat HQ 1. Mamy już ponad 50% niezbędnego kworum. 2. W oddziale amerykańskiej piechoty zostały jeszcze 2-3 miejsca. 3. Gdzie Herbaciarze i Niemcy ja się pytam? Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 2 godziny temu, Domin007 napisał: Komunikat HQ 1. Mamy już ponad 50% niezbędnego kworum. 2. W oddziale amerykańskiej piechoty zostały jeszcze 2-3 miejsca. 3. Gdzie Herbaciarze i Niemcy ja się pytam? 1. [...] 2. wiadomo... : ) 3. Brytole jak zwykle flegmatycznie podchodzą do sprawy / Niemcy przespali lądowanie i teraz zbierają siły na Ardeny... Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 22, 2020 Author Report Share Posted May 22, 2020 Godzinę temu, Matt Baker napisał: (...) (...) Niemcy przespali lądowanie i teraz zbierają siły na Ardeny... "Ardeny" już zrobiłem i do tematu nie zamierzam wracać. Chyba, że ktoś inny coś robi, planuje, organizuje..? Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 18 minut temu, Domin007 napisał: "Ardeny" już zrobiłem i do tematu nie zamierzam wracać. Chyba, że ktoś inny coś robi, planuje, organizuje..? Nie nie, to było luźne nawiązanie do historii... ;D Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 22, 2020 Author Report Share Posted May 22, 2020 A i jeszcze jedno - niech sobie amerykańska infanterka zorganizuje funkcyjnych, bo poza radiooperatorem nie ma nikogo. Jeżeli ochotnicy się nie znajdą to ja wyznaczę dowódcę (choć po cichu liczę na Vendera), sanitariusza i sapera i nie będzie odwołania od tej decyzji. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 Dominik: ja się oczywiście zgłoszę. Oficjalnie pójdzie to po wypłacie, bo ruszyłem z jednym grubym projektem, który na razie pochłania mi wszystkie wolne fundusze i w tej chwili jestem spłukany :) . Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 25, 2020 Author Report Share Posted May 25, 2020 47 minut temu, mareq napisał: Dominik: ja się oczywiście zgłoszę. Oficjalnie pójdzie to po wypłacie, bo ruszyłem z jednym grubym projektem, który na razie pochłania mi wszystkie wolne fundusze i w tej chwili jestem spłukany :) . Przyjąłem. Nie ma problemu. W tej chwili mamy 26 zgłoszeń i 13 wpłat. Czekam z niecierpliwością na stronę niemiecką, bo tam wakatów mamy multum. Quote Link to post Share on other sites
suckerpunch Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 [...], USA, 101st. airborne/ US infantry, bez funkcji, zagram w części dziennej . Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 27, 2020 Author Report Share Posted May 27, 2020 14 godzin temu, suckerpunch napisał: [...], USA, 101st. airborne/ US infantry, bez funkcji, zagram w części dziennej . Nie prowadzimy listy na forum. Zgłoszenia przyjmuję wyłącznie na zasadach opisanych w pierwszym poście. Quote Link to post Share on other sites
Młody_brt Posted May 27, 2020 Report Share Posted May 27, 2020 Przelew poszedł Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 28, 2020 Author Report Share Posted May 28, 2020 21 godzin temu, Młody_brt napisał: Przelew poszedł Przelew doszedł, ale nie mam Twojego zgłoszenia. Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted May 28, 2020 Report Share Posted May 28, 2020 :( Domin Wstrzeliłeś się w jedyny termin we wrześniu kiedy nie mogę pojechać- Mam egzamin na patent żeglarski 26 września.... przesunięty przez koronawirusa z maja.... Szkoda :( Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 28, 2020 Author Report Share Posted May 28, 2020 53 minuty temu, ratman1809 napisał: :( Domin Wstrzeliłeś się w jedyny termin we wrześniu kiedy nie mogę pojechać- Mam egzamin na patent żeglarski 26 września.... przesunięty przez koronawirusa z maja.... Szkoda :( No co zrobisz jak nic nie zrobisz? Terminu już niestety nie przesunę... Quote Link to post Share on other sites
Młody_brt Posted May 28, 2020 Report Share Posted May 28, 2020 10 godzin temu, Domin007 napisał: Przelew doszedł, ale nie mam Twojego zgłoszenia. A wysyłałem już w zeszłym tygodniu i tak się nieco dziwiłem, że nie odpowiadasz :) . Poszło ponownie. Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted May 28, 2020 Report Share Posted May 28, 2020 6 godzin temu, Domin007 napisał: No co zrobisz jak nic nie zrobisz? Terminu już niestety nie przesunę... No wiem Tylko mi strasznie szkoda..... Miałem fajny pomysł na stylizacje na fieldjagerkorps w dodatku ma motorku.... a tu (miejsce gdzie plecy swą szlachetna nazwę tracą) Głupie wirusisko namąciło. Quote Link to post Share on other sites
krkmf Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 No to znowu się melduję jak poprzednio. zgłoszenie jakoś prześlę niebawem. Jak się nic do września nie wydarzy to będę. Dam znać jeszcze znajomym to może kogoś jeszcze przytargam. Wstępnie oprócz mnie może jeszcze jeden US i jeden Niemiec. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted June 1, 2020 Author Report Share Posted June 1, 2020 W dniu 29.05.2020 o 18:51, krkmf napisał: No to znowu się melduję jak poprzednio. zgłoszenie jakoś prześlę niebawem. Jak się nic do września nie wydarzy to będę. Dam znać jeszcze znajomym to może kogoś jeszcze przytargam. Wstępnie oprócz mnie może jeszcze jeden US i jeden Niemiec. Przyjąłem, czekam na zgłoszenie. Zostały tylko 2 miejsca w 82 DPD, zapisy do amerykańskiej 1 DP (max. 2 osoby) wyłącznie na listę rezerwową. Potrzebujemy więcej Niemców. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted June 3, 2020 Author Report Share Posted June 3, 2020 Komunikat HQ Z uwagi na zbyt dużą dysproporcję sił zapisy do oddziałów amerykańskich tylko na listę rezerwową. Proszę o zgłaszanie się do objęcia funkcji: 1) w 1 DP - dowódcy, sanitariusza, sapera 2) w 82 DPD - dowódcy, radiooperatora, sanitariusza Jeżeli chętni się nie znajdą, ja ich znajdę i nie będzie od tej decyzji odwołania do wyższej instancji. Dziękuję za uwagę. Quote Link to post Share on other sites
Mekar Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Jak wygląda liczebność Niemców na dzisiaj? Czy jest opcja (albo czy będzie) opcja zmiany oddziału po zgłoszeniu? U Amerykanów na bank nie, ale czy pomiędzy oddziałami Niemieckimi? Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted June 4, 2020 Author Report Share Posted June 4, 2020 16 godzin temu, Mekar napisał: Jak wygląda liczebność Niemców na dzisiaj? (...) Zusammen wszystkiego, na dzisiaj jest tylko 8 Niemców. Liczebności poszczególnych oddziałów Wam jednak nie podam - to tajna informacja. 16 godzin temu, Mekar napisał: (...) Czy jest opcja (albo czy będzie) opcja zmiany oddziału po zgłoszeniu? U Amerykanów na bank nie, ale czy pomiędzy oddziałami Niemieckimi? Zasadniczo nie przewiduję takiej opcji. Przydziały zależą od munduru jakim ktoś dysponuje. Jeżeli jednak będą zbyt duże wakaty w którymś z oddziałów to zastrzegam sobie prawo do fuzji bądź zmiany przydziałów - pisałem o tym w pierwszym poście. Quote Link to post Share on other sites
Loczekk96 Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 Dominik, a czy jest możliwość zmiany jednostki? Np. Część nocna Dpd, a dzienna w piechocie a żebym mógł atakować z plaży? Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted June 5, 2020 Author Report Share Posted June 5, 2020 W nocy wszystkie oddziały alianckie grają jako spadochroniarze, nawet piechota. Natomiast za dnia z plaży atakuje tylko piechota. Być może - z powodu małej liczby herbaciarzy - zrobimy tylko jeden oddział brytyjski i za dnia będzie on atakował z morza. Np. Hubert zmienia mundur ze spadaka na piechociarza po to by walczyć na plaży. Quote Link to post Share on other sites
Loczekk96 Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 No o tym samym pomyślałem co Hubert, żeby powalczyć z plaży za dnia Quote Link to post Share on other sites
Urban47 Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 Poszedł mail! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts