Benrey Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 L ale uniwersalny, regulowany do XL Quote Link to post Share on other sites
cycylio Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Hey mam małe pytanko na temat rozmiaru, mniej więcej ile ma na maxa w klatce piersiowej, i czy przy 189 człowiek sie w nią zmieści?? Quote Link to post Share on other sites
Samuraj Jack Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 :roll: To moze Ty podaj ile masz w klacie. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 To teraz w drugą stronę, jakiemu najmniejszemu z naszych braci będzie wygodnie w CIRAS'ie?, chodzi mi o wysokość i szerokość (klata, pas). Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Ladownica G&P do CIRASa na 6 magazynkow do M16 w Coyote Brown w zestawieniu z Marpatem w roznym typie oswietlenia. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 A ma ktoś fotki wersji oliwkowej? Quote Link to post Share on other sites
cycylio Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 dokładnie obw.115cm Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Jakby ktoś wycinał te wkłady z szablonów przesłanych przez Wukasza, to do eLki od G&P pasują dobrze wkłady w rozmiarze M. Ja wyciąłem z gąbki o grubości 3 cm, ale jeszcze potrzebuję zrobić do tego jakiś pokrowiec, bo jak ta gąbka nasiąknie na deszczu... :) Edited June 18, 2007 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 FOTKI POPROSIMY GRZECZNIE! :P Sorry za CAPSa ale chyba niedowidzicie panowie :lol: Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Chęci są. Aparatu nie ma. Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Othar odpowiedz mi na PW :) Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Czy ten "Coyote" nie jest podobny troszkę do Eagle'owego khaki? ma ktoś porównać jak to wygląda na Woodlandzie? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Dobra. Fotki Cirasa G&P w wersji oliwkowej. Nie za dużo, żeby się wam w głowach nie poprzewracało. Oświetlenie naturalne. Mundur - wiadomo jaki. http://i82.photobucket.com/albums/j245/Pro.../Photo_0238.jpg http://i82.photobucket.com/albums/j245/Pro.../Photo_0237.jpg http://i82.photobucket.com/albums/j245/Pro.../Photo_0236.jpg Quote Link to post Share on other sites
brok Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Ohtar ile masz wzrostu i jaki masz obwód w klacie jeśli można wiedzieć? I czy po wyregulowaniu przez ciebie kamizelki został jeszcze jakiś zapas? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ohtar ile masz wzrostu i jaki masz obwód w klacie jeśli można wiedzieć? I czy po wyregulowaniu przez ciebie kamizelki został jeszcze jakiś zapas? 180 wzrostu, a w klacie to nawet nie bede sie chwalił (coś koło 95 :P) Zapasu jest jeszcze od cholery, ja zapinam ramiona na siódmą dziurkę, a resztę na 8. Quote Link to post Share on other sites
truehunter Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 A tak w ogole to za dwa tygodnie w asgshopie ma byc dostepny Ciras Guardera ale cena bedzie wysoko , bo sugerowana cena sprzedazy to 350 dolcow. Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 Nie sugeruj sie terminami podawanymi przez sklepy na Capri i w Specshopie, pisali mi, ze CIRASy G&P beda w czerwcu. a mamy juz druga polowe lipca. Ciagle przekladaja dostawy, wiec sam widzisz... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 a mamy juz druga polowe lipcaTa, w ogóle to wrzesień się już kończy. Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Bo jemu chodzi o drugą połowę licząc od tyłu ;). Ronin Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 A tak w ogole to za dwa tygodnie w asgshopie ma byc dostepny Ciras Guardera ale cena bedzie wysoko , bo sugerowana cena sprzedazy to 350 dolcow. LOL?? No to ja już wole $100 dołożyć i za około $450 mieć orginalnego Eagle'a :roll: Quote Link to post Share on other sites
Benrey Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ale może ten Guardera będzie juz z ładownicami... Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 A czy to temat o Ciras'ie G&P czy guarderze ? :???: Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Przepraszam, pomylilem sie co do daty, ale w dalszym ciagu nie usprawiedliwia, to sklepow, ktore podaja zmyslone daty dostaw (taki maly offtopic) Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Cena Guardera to cena juz z kompletem ladownic dla szturmowca. Wersja w Woodlandzie juz jedzie do ASGShopu, dzis otrzymalem taka informacje. Wracajac do tematu - dzis otrzymalem maila od Capriego ze moj CIRAS zostal wyslany - faktycznie, byla dostawa. Przyjedzie to wleca fotki w zestawieniu z MARPATem jak i gole (+ kilka ladownic). Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted July 14, 2007 Author Report Share Posted July 14, 2007 Powiadasz, ze zostala wyslana... a na stronce nie ma nic o tym, ze CIRAS pojawil sie znowu. Czyzby byli rowni i rowniejsi ? Zaraz napisze do nich maila Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts