Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U mnie cioranie nie zdaje egzaminu. Nie wiem nawet czy to są wżery czy tylko powierzchniowe zaśniedzenie. Czy ktoś miał podobny problem? Może spróbuję jutro z sokiem z cytryny, ponoć nim czyści się mosiądz.

• 4 weeks later...
Posted

U mnie cioranie nie zdaje egzaminu. Nie wiem nawet czy to są wżery czy tylko powierzchniowe zaśniedzenie. Czy ktoś miał podobny problem? Może spróbuję jutro z sokiem z cytryny, ponoć nim czyści się mosiądz.

zalej to colą i niech parę dni odpocznie:)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Gumki Falcon to padlina;)

Noo, w temacie o VSR stwierdzono, że prawie dorównują najlepszemu do tej repliki km-headowi... Na dedykowaną do SWD A&K/ATOZ też nie było narzekania.

Cóż, może ze zwykłymi AEG jest inaczej :-F

Posted

Prawie dorównują bo z czym mają konkurować? Z KMH? Wolne żarty. Z betonowym nineballem? Czy z niedostępnymi od wieków Firefly?

Na dedykowaną do SWD nie marudzą bo jeśli ktoś jest w stanie nie marudzić na wyrób A&K to znaczy, że mu tak na prawdę obojętne z czego strzela :D.

• 4 weeks later...
Posted

Opierając się na informacjach z zagranicznych stron: EdGi oferuje precyzje wykonania na poziomie PDI, czyli wyraźnie lepiej niż Promyki czy KMH. Od PDI różnią się lufy EdGi materiałem wykonania (u EdGi chyba jakiś twardy mosiądz, u PDI kwasówka) oraz tym, że u EdGi Można zamawiać lufy całkowicie niestandardowe, dobierać sobie zewnętrzną jak i wewnętrzną średnicę (Bodajże 5.98-6.08mm). Poza tym na korzyść EdGi przemawia możliwość wykonania małych otworków przy końcu lufy, które mają poprawiać skupienie i podobno (informacje z zagranicznych stron od osób, które to testowały) dają nieznaczny, acz zauważalny efekt. Około roku temu, gdy kontaktowałem się z EdGi, dopłata za wykonanie zestawu otworków wynosiła 10 dolarów.

Pozdrawiam,

Lao

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś wie, gdzie aktualnie można dostać lufy KM HEAD 1950 363mm? Najbardziej by mnie interesowały sklepy w europie, z tego co wiem, nigdzie w Polsce ich nie ma.