Ari Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 G36K z różnymi zmianami kosmetycznymi jak widać w kolorze Dark Earth, a pod nią klameczka MEU SOC 1911 :) Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 MAR-CIRAS (Eagle)-ładownice EI(poza podwójną na granaty) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 Fajny sprzęt, szkoda tylko, że na jedynym zdjęciu na którym widać kamizelkę, a nie metki 3/4 zajmują rękawice :? Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 lepsza fotka Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Tutaj się chyba jeszcze nie chwaliłem :) A w drodze oryginalne AN-PEQ-2, więc za kilka dni będzie komplet :) Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Nie sprzęt, ale ciekawe. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 (edited) W poprzednim swoim poście w tym temacie chwaliłem się PVS-7 i wspominałem, że w drodze jest oryginalne AN/PEQ-2A. No i ta ostatnia zabawka dotarła wczoraj :) PS. Brak jednego z pokręteł regulacyjnych lasera jest już naprawiony - jest eleganckie pokrętełko i jego osłona :) Edited December 12, 2009 by javelin Quote Link to post Share on other sites
Krepel Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 http://img526.imageshack.us/gal.php?g=p1070014.jpg Tu galeria do hiszpańskiego woodlanda- w tej chwili hyba nie do dostania w Polsce, ale że mam szwagra hiszpana wojskowego no to zdobyłem. Pozdrawiam serdecznie, Krepel. Quote Link to post Share on other sites
Ezreal Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Oto mój RK 103 EVO G&G wraz z kolimatorem i granatnikiem Dbys M203 zamontowanym na szynach RIS, oraz elektryczny Glock 18c CYMA. Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) A ja chciałem pokazać ciekawą kaburę na Glocka 17 z lampą. Ostatnio na forum ktoś pokazywał już taką kaburę, ale to jakieś nieporozumienie było jak zdjęcia oglądałem. Tu jak widać pasuje G17 z M3 (ale i z TLR będzie pasować i SF też): A tu można przenosić broń bez latarki: Tu widać zapięcie Fobus i bungee: A tu kabura bez wkładu: Kaburę można przenosić na pasie lub na pallsach. Broń wchodzi i wychodzi niemal jak z kydeksu, kabura jest tłoczona (mam porównanie do Safara), wszystko uszyte bardzo ładnie na markowych materiałach (Cordura 1100 itp). Zapomniałem dodać, że dostępna jest też w Cordurze wz.93. Kabura Iwo-hest. Jeśli chodzi o tę taśmę, która zabezpiecza broń przed wypadnięciem, to z taśmą z gumy działa idealnie, jeśli chodzi o otwarcie, zamyka się odrobinę trudniej, ale w wielu kaburach wciąż stosowany jest ten patent. A jeśli chodzi Ci o taśmę stabilizującą kabłąk kiedy używamy klocka bez światła to jest on usztywniony, podwójna taśma i usztywnienie wewnątrz. [Wyedytowane, połączone, usunięte odwołania do skasowanych postów.] Edited January 6, 2010 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Igorek_SDS Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Chestrig LBT 1961G ("g" oznacza wersję split). Mieści 8 magów do m4 + 2 pistoletowe. Posiada w komplecie "kaburę" na pistolet (concealed holster) umieszczaną w jednej z dwóch kieszeni na radio. Dodatkowo dwie kieszenie utility, dwie kieszenie na granaty/baterie nvg lub podobne mało gabarytowe przedmioty. Dwie kieszeń na mapę/papiery. Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) Witam, To i ja chciałbym się pochwalić niecodziennym zakupem. A są to... Najnowsze rękawiczki kontraktowe firmy Ansell Hawkeye: Hawkeye ICW - Intermediate Cold, Wet Glove Coś na nasze warunki pogodowe akurat. :) I z repliką... Strona producenta: Ansell Hawkeye Edited January 18, 2010 by sisi Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) HSGI Denali stara wersja bez możliwości podczepienia pod plate carriery. Niejako symbol Force Reconu. LBT 1749B Recce Backpack. Plecak używany przez Force Recon i Navy Seals Edited January 18, 2010 by Catch22 Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 To ja też oldschool'owo: BHI 1QT Swimmers Canteen Pouch Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) To ja jeszcze trochę cofnę ramy czasowe... Koszerny Duck Hunter. Prezent dla mojej kobiety. ;) Randolphsy i takie tam dwie małe pierdoły. Prezent od kobiety dla mnie. :D I już mniej ciekawie, ale i tak się pochwalę: RS Type 56-1. Edited January 19, 2010 by HateMe Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Kabura udowa używana przez Formozę ( Glock + światło ) G17+TLR-1 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 IWO-Hest? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Tak, tyle że te MJDS są do 226 Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Niekoniecznie, kabury Ivo-Hestu dołączane do kamizelek zintegrowanych Janysportu byłu robione pod Glocka 17 z latarką. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Bo takie Paweł zamówił w I-H o ile pamiętam. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Zgadza się, zdaje się, że wtedy do sigów nie było. Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Tak Kabura przyszła do mnie z I-H. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Softshell w kamuflażu CCE (ponoć testowy dla armii francuskiej): Ściągacze mankietów (mankiety same są elastyczne): Wywietrzniki pod pachami: Dwie kieszonki na klacie (w tej ukośnej mała kieszeń wewnętrzna): A w dolnych kieszeniach - ściągacze: Quote Link to post Share on other sites
Wolv Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Piorun tudzież fajter. Cordura z której został wykonany w dziwny sposób "mechaci się". Przez rok posiadania używany był dość sporadycznie bo to gorący i niewygodny piekarnik, mimo to materiał miejscami wypuszcza włókna (w użytkowaniu nie przeszkadza, ale sam fakt drażni). Na zdjęciach oprócz kamizelki rzeczy z miwo praszka, miwo, specops, currahee i moratex (ładownice prują się na potęgę). Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 (edited) Dzięki pomocy Yuri`ego mam od dwóch dni coś takiego : Osłona przyciemniana. Z przezroczystą osłoną. Półprofil Wymienne osłony na maskę. MSA MILLENIUM Niestety dostałem bez filtrów tzn dostałem jeden ale zupełnie z innego typu maski i to cywilnej. Jakby ktoś wiedział gdzie można takowe zakupić poproszę o info na PRIV. PS cena z www.approvedgasmasks.com mnie zabiła za filtry :) Edited February 26, 2010 by raeone Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts