Switek69 Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 WOW!!!! Jestem pod niesamowitym wrażeniem... we wtorek zamówiłem jakieś tam drobiazgi i dzisiaj już dotarły, i to zwykłą pocztą. Gratulacje! Szybkości realizacji mogą pozazdrościć inne sklepy. Zamówienie na mundur (bluza i spodnie) poszło :). Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Nadal sklep pokazuje tylko Fina i Panterę jako dostępne warianty. BTW, uważam nazwę "Spodnie 1" i "Spodnie 2" za mało trafioną marketingowo. Poprzednie nazwyały się "Spodnie UP2007" - może po prostu nazwać je "Spodniami model 2007" i "spodniami model 2008"? Przydało by sie też wyraźniejsze zaznaczenie w opisie różnic pomiędzy modelami, bo moje niewprawne oko ich nie dostrzega :( TAK JEST ! ZROBIMY ! Niektóre zmiany nie są widoczne nawet dla wprawnego oka. np. Gumki w kieszeniach. ... ale za to jak fajnie, gdy się latarka w kieszeni nie obija o magazynek... Dla niewtajemniczonych podaję dodatkową informację, że chodzi o takie "gumki" w kieszeniach do mocowania noszonego w nich sprzętu np. latarki, magazynku itp., a nie o inne "gumki". :-P WOW!!!! Jestem pod niesamowitym wrażeniem... we wtorek zamówiłem jakieś tam drobiazgi i dzisiaj już dotarły, i to zwykłą pocztą. Gratulacje! Szybkości realizacji mogą pozazdrościć inne sklepy. Zamówienie na mundur (bluza i spodnie) poszło :). Do końca przyszłego tygodnia zamierzamy wymienić cały park maszynowy na nowy. Z moich wyliczeń wynika, że może dojść do sytuacji, gdy zamawiający siadając do komputera w celu złożenia zamówienia będzie musiał wstać by otworzyć drzwi kurierowi ze zrealizowanym zamówieniem. :-P Link to post Share on other sites
Switek69 Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Szkoda, tylko Pani Renato, że nie macie profesjonalnej strony w języku angielskim. Z moich doświadczeń tu i ówdzie, wiem, że moglibyście posprzedawać wiele rzeczy i to po całym świecie. Wasze mundury w kamuflażu fińskim (i nie tylko... bo i w M84) byłyby, moim zdaniem, szczególnie pożądane. Link to post Share on other sites
amper Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Pani Renato, a co stanie sie ze starym parkiem maszynowym? Link to post Share on other sites
Hajdi Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Mnie też ciekawi to pytanie :P co się stanie z tymi maszynami? Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 A co chcecie kupić taktyczne maszyny do szycia? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Wiele nowości w dziale z dodatkami do broni widzę :D Link to post Share on other sites
aciepk Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 A ja ponawiam swoje pytanie co do kolorów mundurów: -Czy planujecie szycie bluz i spodni z materiału w kolorze piaskowym? Link to post Share on other sites
Hajdi Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 A co chcecie kupić taktyczne maszyny do szycia? Nie taktyczne a jak się domyślam przemysłowe ;) Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Szkoda, tylko Pani Renato, że nie macie profesjonalnej strony w języku angielskim. Z moich doświadczeń tu i ówdzie, wiem, że moglibyście posprzedawać wiele rzeczy i to po całym świecie. Wasze mundury w kamuflażu fińskim (i nie tylko... bo i w M84) byłyby, moim zdaniem, szczególnie pożądane. Doskonale o tym wiemy. Nasz sklep internetowy jest podłączony do dwóch programów statystycznych. Z pierwszego z nich wiemy gdzie o nas gadają i co ważniejsze: co (w chwilach słabości możemy sobie poczytać).Drugi z nich (na amerykańskim serwerze) podaje, które miejsce wśród wszystkich stron internetowych świata ma nasz sklep internetowy. Zaczynaliśmy 2 miesiące temu od miejsca przeszło trzymilionowego . Obecnie zbliżamy się do dwumilionowego. Postęp ogromny. Ponadto prowadzimy rozmowy z kilkoma potencjalnymi amerykańskimi przedstawicielami bo chcemy mieć w Stanach swoją filię. Pani Renato, a co stanie sie ze starym parkiem maszynowym? Nowe krawcowe będą na nich zaczynały u nas kariery zawodowe. Dopiero jak nabędą doświadczenia to otrzymają nowe maszyny. "Stary park maszynowy" został sprawdzony w boju, dostosowany do naszej specyfiki szycia i pewnie nie nadaje się już do szycia niczego innego. Wiele nowości w dziale z dodatkami do broni widzę :D Mamy "nieaktywnych" przeszło 300 produktów. Stopniowo będziemy je aktywować. A ja ponawiam swoje pytanie co do kolorów mundurów: -Czy planujecie szycie bluz i spodni z materiału w kolorze piaskowym? cóż... nadal planujemy... Link to post Share on other sites
Switek69 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 ... Ponadto prowadzimy rozmowy z kilkoma potencjalnymi amerykańskimi przedstawicielami bo chcemy mieć w Stanach swoją filię. To bardzo ciekawa informacja. Zrobię recenzję, wraz ze zdjęciami, waszego munduru na militaryphotos :). Link to post Share on other sites
Mori Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Witam wszystkich. W związku z przerzuceniem sie na polski kamuflaż, biegam na razie we fleku, mam pytanko dotyczące kompasówki lub pokrowca/kieszeni na kompas. Mam kompas - Taki - po złożeniu 6*4*2,5 cm, i myślałem nad TYM. Czy ktoś z was ma kompas, taki lub podobny, ma na niego pokrowiec w panterze, ewentualnie w czym go nosi?? Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Ja osobiście nosze go w kieszeni na rękawie. A z oferty Miwo - myslę, że kieszeń na granat ręczny mogła by być odpowiednia, jakkolwiek do niej spokojnie dwa, jak nie trzy, takie kompasy się zmieszczą. Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Najlepsza będzie kieszeń na mini radio, sierżant Gadżet w niej nosi busolę. Link to post Share on other sites
Blad Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Witam, czy planowane jest wrzucenie do oferty materiału w kamo flecktarn? Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Witam, czy planowane jest wrzucenie do oferty materiału w kamo flecktarn? Jest planowane , ale kiedy nastąpi to jeszcze trudno powiedzieć. Link to post Share on other sites
TBM Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Paczka doszła, poskładałem szelki do kupy i poszedłem do lasu :P Jedyne co mogę powiedzieć (i podziękować) to że sprzęt jest naprawdę wysokiej klasy, wygodny i zarąbiście wyrterzymały. Czołganie się, ganianie przez rzekę, piasek na wydmach i deszcz nic nie robią temu oporządzeniu. Ciociu Reniu DZIĘKUJĘ :P Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) WZRUSZYŁAM SIĘ ! :lol: Łza mi się w oku zakręciła. Dziękuję za podziękowania. Staramy się. Właśnie trwają zdjęcia do nowego katalogu MIWO MILITARY Lubliniec na 2008/2009 rok. Edited August 4, 2008 by Renata Michalik Link to post Share on other sites
Minion Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Pani Renato, ależ z tymi guzikami nie twierdziłem że Wy je wszywacie, tylko takie propozycje tu na forum padały, więc wcisnąłem swoje 3 grosze. Opaski zaciskowe używam, ale sporadycznie, wygodnie sie je wyjmuje ze śluwki (na pasku się ślizgają), minus, że też łatwo wypadają przy delikatnym zachaczeniu, dlatego specjalistów pytam jak wygodniej i pewniej to nosić. Cieszę się, że z ceną trafiłem i nie usłyszałem "jak takiś mądry to sam sobie za 300zł uszyj, może Ci się uda". Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Paczka doszła, poskładałem szelki do kupy i poszedłem do lasu :P Jedyne co mogę powiedzieć (i podziękować) to że sprzęt jest naprawdę wysokiej klasy, wygodny i zarąbiście wyrterzymały. Czołganie się, ganianie przez rzekę, piasek na wydmach i deszcz nic nie robią temu oporządzeniu. Ciociu Reniu DZIĘKUJĘ :P Bez obrazy, ale o wytrzymalosci sprzetu mozna zaczac mowic dopiero po kilku miesiacach intensywnego uzytkowania a nie przy kilku razach przeczolgania sie po piasku czy lesnej trawce. Przy takich tekstach to nawet chinski syf bez problemu da rade i bedzie przecudny. A teraz pytanie do Miwo: w jednym z innych tematow Pani Renata pisala, zeby uwazac, bo pewna firma (badz co badz konkurencja) nie wystawi faktur. Czy wiec Miwo wystawia faktury jezeli klient o to poprosi? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Kiedyś dostałem fakturę za spodnie ;) Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Arafat ksiaze, nie pytam ciebie a Miwo...chyba ze zaszly jakies szatanskie zabiegi i stales sie czescia wielkiej rodziny MM-L Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Skoro ja dostałem, to pewnie wystawiają :P Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Umm... Dziś miałem problem - próbowałem dopasować szelki ucieczkowe koleżance. Nie bardzo się dało (w końcu, a wciski i dużą dozę dobrej woli, wyszło ledwo akceptowlanie)... z drugiej strony, domyślam się, że nikt nie przewidywał komandosa o wzroscie metr pięćdziesiąt, wliczjaąc w to buty i kapelusz ;) Rozmiar uniwersalny okazał się w każdym razie nie tak uniwersalny. Link to post Share on other sites
Catch22 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Szelki zrobiłem na goscia 180 cm wzrostu +/- 15 cm regulacji w każdą stronę. Trzeba się było spytać. Link to post Share on other sites
Recommended Posts