Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] WARRIOR I (L96) [Well]

Recommended Posts

Ze zdjęć wygląda na kopię komory ASPRO bez dodatkowych uszczelek.

Pewnie będzie dobrą opcją dla kogoś kto chce włożyć preckę ale nadal będzie za słabe dla snajperów. Sami wskazują właśnie tylko ten atut - da się zamontować standard gumkę i lufę.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dam dam :D Chrono mam. Teraz wyciska moja w stocku około 475 fps zobaczymy jak po wymianie. Tylko że lufy żadnej porządnej nie mam będzie jakaś stockowa z CYMY jak na razie ale pomału do celu ;) To jest i tak na testy więc zobaczymy. Z reszta stockowa lufa w elce ma zielony nalot :D taki jak na miedzi. Leżała sobie spokojnie przez 2,5 roku w kartonie i wyszło jak wyszło. Jutro powinna być komora i gumka systemy ale z UPS mam takie doświadczenia że ...

Cześć, mógł by mi ktoś pomóc - potrzebuję zdjęcia tylnej części tłoka (tak gdzie zahacza ząb ze spustu) z zestawu tuningowego do mb-01 (ten za 80zł). Pytam, bo niedawno przyszedł mi owy zestaw, ale w omówionym miejscu na tłoku nie ma kąta prostego tylko taki bardziej stożkowaty kształt. Nie wiem czy jest to pojedynczy przypadek, czy jest to w każdym takim zestawie.

Pozdrawiam

Kocur :icon_wink:

Edited by Across321

Komora doszła i powiem tyle. Szkoda kasy i czasu bo po prostu nie działa.

Mianowicie chodzi o to że dysza stockowa nie wchodzi wgłąb komory. Zatrzymuje się na dziurce przed gumką która jest za mała. Nie wiem jak inne po za stockową dyszą bo nie posiadam. I tyle z mojego :icon_smile:. Komora leci na oddanie do sklepu bo nie mam zamiaru się bawić w rozwiercanie. Odłożę to na później i kupię komorę PDI.

Jakość wykonania ogólnie 5+

Drobne opiłki pod oring-ami i w środku komory.

Lepiej wygląda niż działa.

W środku dużo miejsca na gumkę. Wejdzie nawet jakaś gruba jak przebijemy oring-a

Kłopotem jeszcze jest regulacja docisku dystansera. O ile w stockowej mamy sprężynkę i nam wypycha to tutaj nie ma nic i cały ten pierścień lata więc regulacja jakaś idealna nie będzie .

No i teraz tylko dlatego że sklep nie sprawdził towaru idę w tany jedynie jakieś 60zł (wysyłka + gumka której nie potrzebuje ;) )

Link do fotek jak by się nie wgrały: https://picasaweb.go...PSChamberForL96

100_3887.JPG

100_3886.JPG

Inne fotki:

100_3871.JPG

100_3872.JPG

100_3874.JPG

100_3875.JPG

100_3876.JPG

100_3878.JPG

100_3880.JPG

Edited by Brzuski

Kłóć się o zwrot kasy za przesyłkę - towar nie działa nie z twojej winy. Wysłali niesprawną komorę więc z jakiej paki masz pokrywać koszty przesyłki? Nie wiem jak specshop ale na Taiwangun w podobnej sytuacji to sklep pokrywał koszty przesyłki za co bardzo im dziękuję:D.

Skoro stockowa dysza nie wchodzi to na 100% promyk też nie wejdzie.... btw. niezły bubel jeśli to wina całej partii...możesz zawsze dyszę pojechać papierem ściernym jeśli to kwestia dosłownie paru setnych mm.

Można można tak samo możne wszystko zrobić :icon_smile: tylko nie po to człowiek kupuje aby potem odsyłać co nie :icon_wink: bo nie działa w ogóle :icon_biggrin:. Z resztą jak już nie działa to się okaże że w ogóle nie działa jak się przebiję dyszą :/. Napisałem do nich czekam na meila zwrotnego. Jedna wielka niewiadoma z tym.

Dokładnie 0,55mm ;)

Edited by Brzuski

Rozwierciłem komorę :icon_biggrin: wiertłem 6,5 i wchodzi po złożeniu bez dystansera i teflonfixa 403 fps ^^ stałe. Teraz będę robił tak na cacy ją :icon_biggrin: zobaczymy co wyjdzie z tego

Edyta:

Po dobrym teflonie i dystanserze który podwija 0,30 w miarę dobrze na zero podkręconym hopku mam 456 fps 0,20g lecą do góry więc wywalam dystanser i robię full teflon i testuje.

Może mniej fps ale za to kula leci pewniej i tor lotu lepszy. Lufa to stock od ak cymy :D wiec szału nie ma.

Edited by Brzuski

Wiciok dobre ale czemu to jest w częściach na VSR ?

Hmm kusi mnie :icon_biggrin:

Dobra ochłonąłem i powiem że gumka dobra dla niedzielnych graczy. Gumka i tak pasuje na stockowe lufy w wątpię że ktoś będzie przerabiał lufę pod gumkę za 300zł... z resztą szło by gumkę przerobić ale czy zda egzamin ?

Edited by Brzuski