zureekk01 Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Zamówiłem u nich swoją pierwszą replikę , tego samego dnia po południu dostałem mail'a , że przesyłka została wysłana i już na drugi dzień mogłem cieszyć się repliką, szybka obsługa, paczka pancernie zapakowana, na pewno będę kupował coś częściej u nich, w 100% polecam :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Homer96 Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Niestety serwis coś nie tego. Nie chcę psuć opinii ale kolega kupił m4 i coś się rypnęło i odesłał do serwisu, przysłali sklejoną klejem na gorąco (to kolega mógł sam zrobić w domu) w dodatku niestrzelającą, kulki wypadały z lufy. Odesłał po raz kolejny i przysłali sprawną, ale teraz się dziwnie wydaje że replika pochłania całą batkę na 1 mag :icon_razz: Następnym razem niech "kolega" się wypowie na ten temat. Szmeru Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Małe pojedyncze zamówienie - jednego dnia zamówione, drugiego już u mnie. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
cymek999 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Miałem przyjemność skorzystać z internetowego sklepu Zbrojownia. Zamówienie złożone w niedzielę, w poniedziałek potwierdzenie, we wtorek o południu paczka już u mnie. Wszystko ładnie zabezpieczone, karton, taśma, elegancko. Tylko do jednej rzeczy mógłbym się przyczepić. Mianowicie jednym z przedmiotów, które zamówiłem, była gumka HU. Najwyraźniej była ona przygnieciona całą podróż przez coś innego i teraz jest trochę spłaszczona. Nic to raczej nie zmienia, bo po założeniu na lufę i tak powinno być już jak należy. Poza tym jestem bardzo zadowolony i na pewno w przyszłości skorzystam jeszcze z tego sklepu :). Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Kolejne zamówienie i pełna satysfakcja. Tak btw Panowie ze zbrojowni obiecali że w następnej dostawie z flyye bedzie multicam i aor1 Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Do tej pory realizowałem trzy zamówienia w tym sklepie - ocena? - celująca z plusem. Szybkość, gładki kontakt, profesjonalizm, starannie zapakowane przesyłki i szybkość wysyłki. No co tu dużo gadać, jeden z lepszych jak i nie "NAJ" w Polsce. Dziś posłałem replikę na serwis w ramach gwarancji, ciekaw jestem jak z tego się wywiążą :icon_wink: Jak wróci z serwisu zdam opinię. Przepraszam za post pod postem. Miałem zdać relację, gdy replika wróci z serwisu. Po krótce. W poniedziałek wysłałem, tydzień później była u mnie. Zostałem powiadomiony mailem - co jest nie tak, zaproponowani mi instalację Mosfetu, żeby uniknąć problemów w przyszłości (problemy ze stykami). Replika śmiga aż miło, brak jakichkolwiek zastrzeżeń. W tej chwili jest to mój najbardziej zaufany sklep w Polsce. Quote Link to post Share on other sites
Fredzio Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 2 Grudzień 13:30 - Przyjęto zamowienie -- W trakcie realizacji 3 Grudzień 13:00- Wysłane 4 Grudzień 11:00 Dostarczone. Bardzo polecam, do tego tani kurier i ciągłe promocje :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Koxeusz Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Witam, wysłałem replikę na tuning w sobotę, a we wtorek dostałem potwierdzenie.Niestety wybrana przeze mnie część nie była kompatybilna(łożyska 6mm[tak doradził mi admin z tego forum] zamiast 7mm).Po wymianie okazało się, że przerywacz był przetarty i serwis zaproponował mi wymianę na nowy. W poniedziałek replika dotarła do mnie w nienagannym stanie, a nawet poprawili kilka usterek, o które ich nie prosiłem np.poprawa mocowania regulacji gumki HU i mocowania lufy zewnętrznej nie mówiąc o podkładowaniu i smarowaniu. Ogólnie bardzo polecam i super szybki kontakt z klientem w sprawie tuningu, zobaczymy tylko ile pociągnie... Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Paczka doszła bardzo szybko. Minusem jest TRAGICZNA strona internetowa, która ładuje się wieki. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Wczoraj zamówienie - dziś dostawa! BRAWO!!! :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Newmaster Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Mozna polecic choc sa tez minusy.Paczke zamowilem w piatek przyszla w poniedzialek,super.Zapakowana w tandetny krazowy papier ktory podarl sie juz w transporcie.Replika w pelni sprawna choc prosilem o sprawdzenie stanu technicznego,prawdopodobnie za ta prosba podokrecali na chama wszystkie sruby(wyciagajac caly gwint w komorze hop up.Oglnie polecam sklep gdyz nie ma problemow z kontaktem. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Nigdy nie miałem problemów ze ZBROJOWNIĄ. Widocznie Ciebie nie polubili za Twoją pisownię... :icon_evil: Quote Link to post Share on other sites
boberczus Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Moje pierwsze zamówienie związane z ASG poszło do nich. Wtorek, godzina 17 złożone zamówienie, pieniądze przelane o 22. Środa godzina 11 potwierdzenie przelewu, godzina 12 paczka wysłana. Czwartek, godzina 16, paczka u mnie. Bez zarzutu. Kontakt świetny, wymieniłem z gościem 5 maili w ciągu godziny. Dwie rzeczy, które ewentualnie mogliby zmienić to: dorzucić folię bąbelkową wokół kartonu, dla poprawy bezpieczeństwa, no i stronę poprawić. 10/10. Cheers Bob Quote Link to post Share on other sites
mariannowak Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Ze swojej strony również polecam sklep :) Wysyłka bardzo szybka i kontakt również w porządku. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Zamówiłem 2 kolby po 2 dniach od zamowienia były u mnie w domku wszystko zgodnie z opsiem. Szybka wysyłka, dobrze paczka zapakowana ogólnie wszystko okej. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
CptRobson Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Zamówiłem tłok Jbu aluminiowy. Moj serwisant zamontował go do repliki asg/kwa w zestawieniu ze springiem m130. Tłok rozwalił sie po kilku strzałach testowych urwał się ząb oraz zaczep tłoka. Oczywiście sklep nie przyjmie reklamacji bo powołuje sie na to iż gwarancji udziela tylko przt montażu u nich. Co jest bez sensu bo musiałbym ponieść koszt montażu oraz wysyłki całej repliki.. Niestety dla mnie tłok był wadliwy bo niemozliwe zeby przy takiej sprężynie padł tak pancerny tłok. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Sklep nie będzie miał pewności co z tym tłokiem robiłeś. Tak to już jest z częściami do GB ;). Quote Link to post Share on other sites
CptRobson Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 No tak z takiego założenia wychodzi sklep chodz dla mnie to to samo co na umowach samochodow "zapoznalem sie ze stanem..." i wciskaniem szitu. Rownie dobrze moglem dostac wadliwa czesc bo nie montuje w ich serwisie.. nie przyjecie reklamacji w tym wypadku nie jest ok. Moge wyslac cala replike i sobie dokladnie sprawdza.. generalnie lipa czlowiek jest fer placi 80zl z mala czesc ktora nie spelnia swojej opisanej roli nawet w czesci.. wczesniej mialem duzo tanszy tlok core i chodzil 1.5 roku na tej samej konfig repliki Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Zrobiłem u Nich zamówienie i nie bulo żadnego problemu :) polecam Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 10.06.2015 póżny wieczór opłata zam. 12.06.2015 dostarczenie paczki. Hit! Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Polecam zdecydowanie. W środę 15.07 około godziny 14 zrobiłem zamówienie na ich produkt sztandarowy - emkę od EA. Dziś - przed chwilą - dotarła do mnie pancernie zapakowana przesyłka z repliką. To tylko dwa dni, a zdążyli jeszcze wymienić okablowanie i zainstalować mosfet. Kontakt mailowy też był sprawny i szybki. Pozdrawiam. Kolejny zakup i kolejna pochwała z mojej strony - zamówienie we wtorek, paczka u mnie w pracy w czwartek. Do tego cena produktu niższa o 10 zł niż u konkurencji. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Zamówienie w poniedziałek, dzisiaj paczka u mnie. Przedłużyło się, bo kurier we wtorek nie odebrał, ale nic nie szkodzi. Zdecydowany plus dla sklepu i szybkiej obsługi mailowej. Paczka oczywiście w stanie nie naruszonym. Quote Link to post Share on other sites
KubaL17 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 (edited) Zakupione dwie repliki + drobne modyfikacje w nich typu wymiana kabli i wtyczek itp, wszystko wykonane perfekcyjnie. Dzwoniono nawet z pytaniem, czy aby replika na pewno ma strzelać na ~330fps (stockowo 410) po wymianie sprężyny oraz czy dolutować tconnecta do stockowej baterii. Niby pierdółki, ale fajnie, że dzwonią - widać, że dbają o wysoki poziom obsługi. No i paczka wysłana w czwartek dotarła w piątek koło południa. No i kontakt mailowy szybki i konkretny. Polecam, 3/3 gwiazdki "miszlę" :D Edited May 21, 2016 by KubaL17 Quote Link to post Share on other sites
logis Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Witam Mam pytanie czy ktoś kupował w sklepie odzież termoaktywna? Generalnie wizualnie wygląda super ale czy spełnia swoją funkcję ? Czy jest dobrej jakości i rzeczywiście odprowadza wilgoć w bardzo dobrym stopniu ? pozdro Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Gdyby kolega zadał pytanie o konkretny produkt, to może i by dostał odpowiedź nie denerwując "sprzątaczy" tego działu... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts