przemek10 Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Nie mam 100% pewności że to ze speca było ale raczej tak , miałem w rękach P90 gdzie dodawany był tłumik i nie było to ACM ani TM , front plastik ,ogólnie inne plastiki , komora hopka czarna , zasięg spokojnie 5 m więcej niż stokowy ACM . Jutro pogadam z właścicielem i dowiem się więcej . No byłem , pogadałem , okazało się że faktycznie ze speca ale CA , swoją drogą daje rade replika . Quote Link to post Share on other sites
filon_swaj Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Biorę jednak Petkę od Krakmanów, cena trochę opadła więc jest git. Pisałem do nich i jakoś diametralnie cena się nie powinna zmienić, a dostawa będzie ok. 10 czerwca, czyli na przyszły tydzień z kilkoma lowami. Jak dojdzie to rozbiorę i wyczyszczę lufe i HU z tej chińskiej mazi, postaram też się sypnąć jakąś recke o P. Mam silnik Boyi, jeśli włożę go do P, ROF będzie większy niż na stocku ? Opłaca się ? Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Zmień kable, da więcej niż silnik z Boja. Albo się mylę, albo recek już jest skolko ugodno ;-). Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 http://www.taiwangun.com/shop,show,1502 Szkarada :o : http://www.taiwangun.com/shop,show,1503 Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Eee tam z tłumokiem wcale nie jest tak źle. Mój teraz wygląda TAK i nie uważam, żeby był jakiś szczególnie tragiczny ;-). Zresztą banan na twarzy Kolegi też o tym świadczy ;-). Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Ja tego z tłumikiem dźwięku nie krytykuje, lecz tego z tą długą lufą :| ... Tragedia. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Aaa dobra, nie dojrzałem z rana dwukropka ;-). Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 ubersniperd3lt4 :F Dajesz lunetę i jedziesz ;-) Zaraz będzie promocja -50% bo nikt tego nie kupi. Jaka gumka tu najlepiej pasuje? Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Flybrother Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 hej, panowie jest gdziekolwiek do dostania komora hop-up do p90? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_id=4498 http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=276 Classic Army jeszcze robi. Zobacz na zagranicy. Tam pewno coś będzie. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Flybrother Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 chciałem zamawiac komorę, jednak będe musiał kupić tłok: w stockowym wywaliło zęby ;/ Nie mam pojęcia dlaczego. Quote Link to post Share on other sites
Harier Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Panowie czy takie tłumik dźwięku http://www.taiwangun.com/shop,show,649 był by dobry do P90 ? Czy może jakiś dłuższy był by lepszy ? Czy warto w ogóle kupić u krakmanów tłumiki ? Quote Link to post Share on other sites
Flybrother Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 poszukaj raczej czegos na http://www.silesia-factory.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Od silesi wolałem TEN DOKŁADNIE tłumi świetnie, a jak go kupowałem to kosztował koło 90 zeta z przesyłką. Zresztą napis mi się podoba :lol:. Quote Link to post Share on other sites
Slavoo Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Witam, Panowie pomóżcie. Co będzie lepszym wyborem: P90 TR czy G36 Przeczytałem ten temat ze 3 razy i dalej się waham :???: P90 jest nietypową repliką, posiada niestandardowe magi, wszystko jest w niej inne. Tak patrze na dział serwis II klasa i nie widzę żadnych tematów o P90, o G36 bardzo rzadko. Doradźcie coś sensownego... Z góry dzięki i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Witam, Panowie pomóżcie. Co będzie lepszym wyborem: P90 TR czy G36 Przeczytałem ten temat ze 3 razy i dalej się waham :???: P90 jest nietypową repliką, posiada niestandardowe magi, wszystko jest w niej inne. Tak patrze na dział serwis II klasa i nie widzę żadnych tematów o P90, o G36 bardzo rzadko. Doradźcie coś sensownego... Z góry dzięki i pozdrawiam. Co Ci się podoba ;) . To chyba najważniejsze. A część odpowiedzi zawarłeś w pytaniu ;) . Do G36 masz więcej części, magazynków, ładownic do magazynków. Więcej bajerów i części jest łatwo dostępna oraz w niższych cenach ;) . Jeśli grasz w terenie zabudowanym lepsze będzie P90. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Oj do lasu też rewelacyjne jest, leżąc płasko na glebie da się celować bez odrywania od ziemi zbytniego. Znam takiego jednego co się z Bety z JG przesiada na P90 i strasznie mu się wczoraj micha cieszyła po dniu latania z paskuda po lesie. Quote Link to post Share on other sites
Slavoo Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 I jeszcze jedno, posiadam taka baterię, pozostałość po emce. Czy da rade jakoś ja upchać w P90? Czy odrazu wystawić ją na sprzedaż? Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Zapomnij, chyba że ładownice na nią sobie na kolbę zrobisz i wywleczesz kable na zewnątrz, choć akurat w przypadku P takie rozwiązanie będzie strasznie głupio wyglądać. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Przesadzasz Tuksiak. Widziałem patent typu opaska ze splotu guma-materiał na kolbie, bateria pod tą opaską no i kabelki na zewnątrz. Jak zrobisz to schludnie i baterie ułożysz po stronie wewnętrznej będzie to wyglądało jak najbardziej normalnie i dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Znaczy się nie dokładnie o to mi chodziło. Kiepsko będzie wyglądać jak zrobi sobie coś co przypomina ładownicę na maga, bo ten mag od petki to taki lekko długi, a po co komu ładownica na np. maga od emki przy p? Nie dokładnie się wyraziłem. pewnie, że jak sobie zrobi coś małego skromnego, od wewnętrznej strony, to i tak nie będzie widać ;-), więc bez różnicy czy będzie miał czy nie. Tylko juz myślałem kategoriami "lansu i bansu" ładownice jakiś digital i te sprawy ;-). Edited June 22, 2009 by Tuksiak Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Digital M4 Lans&Bans przy i tak już kosmicznym wyglądzie pana P będzie faktycznie nie trafiony :) Quote Link to post Share on other sites
Slavoo Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ja na ten sport patrze pod kątem skuteczności, dlatego mój wybór padł na P90. No nic, jak dojdzie od krakmana, to popatrzę co się da zrobić. W przeciwnym razie mam na sprzedaż powyższą batkę :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Te chińskie hajkapy działają jakoś? Quote Link to post Share on other sites
Bociano Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Dwa egzemplarze, które ja widziałem podawały co najwyżej w kratkę. Żeby było fajniej to w jakiś magiczny sposób powodują, że giwera ma rozsiew taki, że w słonia z 20 metrów nie trafisz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts