Johan_JK Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Witam Mam jako 2 w PL :D Dostępne w SPECSHOP ale tylko telefonicznie +48 61 852 13 76 Albowiem jest to Chińska Masada :D Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 No to czekamy na wrażenia- ew możliwość pomacania np w sobotę ;-) Quote Link to post Share on other sites
reggie Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 (edited) @Johan_JK a w jakiej cenie i czy dostępne od ręki? Miałeś możliwość przetestowania jej i sprawdzenia mocy?? Jak plastiki? Edited March 5, 2009 by reggie Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 A co mi tam, pójdę jutro - pomacam :D Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Jaki GB? Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Witam, No to trochę opowiem o replice. Miałem ją około 10minut w rękach. Ale pierwsze wrażenia już są: - niezłe wykonanie - spasowanie części - lufa QD - kolba mocno trzyma się zawiasu ( zero chybotania ) - górna szyna jest jednym elementem z korpusem - troszkę pracy trzeba włożyć w opiłowanie repliki - na miejsach łączenia form lekkie wypływki - selektor trochę wadzi przy trzymaniu repliki - selektor po obu stronach repliki - działający - NIESTANDARDOWA KOMORA HU - NIESTANDARDOWA DYSZA ( baaardzo długa ) - przyrządy mechaniczne wykonane przyzwoicie, nawet elementy wymalowane - magazynek wchodzi do gniazda płynnie bez zacięć - 340fps Edited March 6, 2009 by SoP-PeL Quote Link to post Share on other sites
tomash Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Szybka sesja upragnionego cacuszka :) Cieszcie oczy :) http://img134.imageshack.us/img134/3862/m4s4d41.jpg http://img17.imageshack.us/img17/5668/m4s4d42.jpg pozdrowienia tom Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 I działąjący bolt-catch... :wink: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Cieszy oko. Jaki koszt takiego cuda przy zamawianiu na SpecShopie ? Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) - selektor trochę wadzi przy trzymaniu replikiTo Magpul dał ciał, albo to jakaś wcześniejsza wersja :) Brakuje ucha do zawieszenia w tylnej części korpusu :(, czy mechanizm wysuwania kolby wytrzyma zawieszenie jedno-punktowe ? (czy kolba sie wysuniepo ciężarem repliki). Są do wzięcia wersje czarne ?!? Jaka bateria i gdzie ? Edited March 10, 2009 by Hornet Quote Link to post Share on other sites
evan Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Brakuje ucha do zawieszenia w tylnej części korpusu :(, czy mechanizm wysuwania kolby wytrzyma zawieszenie jedno-punktowe ? (czy kolba sie wysuniepo ciężarem repliki). Widziałem zdjęcia na jakimś zagranicznym forum i koleś co ją kupił pisał, że niestety kolba sama się wysuwa pod ciężarem repliki. Edited March 11, 2009 by evanek987 Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 Witam Dziś Kmieciu robi zdjęcia nie wiem jak wygląda recenzją :( Batka wchodzi mała z przodu / pod lufą / Quote Link to post Share on other sites
Levy Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Szkoda ,że mają tylko wersję TAN. No i magazynki czarne real-cap dedykowane...ale zawsze od emeczki mid-cap lub hi-cap w potrzebie wejdzie ;) Mimo tego taka MASADA to rarytasik na polskich polach bitewnych ;) Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Szkoda ,że mają tylko wersję TAN. No i magazynki czarne real-cap dedykowane... nie ma problemu z nabyciem PMAG'ów w wersji mid (120 albo 75 BB) w wersjach różnokolorowych :) http://airsoftglobal.com/index.php?cPath=90_395_497 Quote Link to post Share on other sites
Levy Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 nie ma problemu z nabyciem PMAG'ów w wersji mid (120 albo 75 BB) w wersjach różnokolorowych :) http://airsoftglobal.com/index.php?cPath=90_395_497 Oczywiście ,że można tylko ja pisałem o tym co oferuje Specshop na tą chwilę ;) Quote Link to post Share on other sites
kombat69 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Dla mnie zawsze było to wizualnym kompromisem pomiędzy MXX a GXX. Ale fakt, cieszy oko. To jak zdradzi ktoś cenę tego "MG" ?? Czy muszę sklep fatygować telefonicznie. Jak to jakiś sekret, to proszę o PW. :) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Jakoś niecały tysiączek chyba :) Quote Link to post Share on other sites
kombat69 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Dzięki Śliczne. Teraz jeszcze tylko poskładać do kupy budżet i można się zakręcić. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/Kmieciu4eveR/MasadaACR# Quote Link to post Share on other sites
muffasaSF Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Magazynki emki/H&K 416 Też podejdą? Quote Link to post Share on other sites
evan Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Tak przecież pmagi do mki też wchodzą. Quote Link to post Share on other sites
muffasaSF Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Dla pewności pytałem, bo komora Hu niestandardowa, więc różne myśli po głowie w tedy chodzą. Quote Link to post Share on other sites
callidionis Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Wszystko (prawie) widać na fotkach. Wielce zacnie się prezentuje, już zaczynam odkładać ten tysiączek bo się napaliłem. Jeśli ktoś wie kiedy ta masada będzie dostępna w oficjalnej dystrybucji (i czy w ogóle) to byłbym wdzięczny za się podzielenie informacją. Quote Link to post Share on other sites
muffasaSF Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Czy Ja dobrze widzę? Na zdjęciach ma wstawione łożyska metalowe? Prowadnica do wymiany się kłania i tam parę innych rzeczy. A jak z Celnością wypada? Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Gdzie nabyc PMAGi do Masady (W POLSCE!)? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts