grom83 Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Po raz kolejny zakupy na 5. Znalazłem wszystko to czego potrzebowałem w jednym sklepie. Towar doszedł w ciągu 2 dni i dostałem niewielki gratis. Polecam sklep Quote Link to post Share on other sites
sirdagor Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Kupowałem wiele razy i nigdy się nie zawiodłem polecam ! Quote Link to post Share on other sites
lech Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Zamówienie złożone wczoraj o 14, dzisiaj o 14 kurier był już u mnie. brawo! Podobnie z redberet.pl, wczoraj o 14 zamówione dzisiaj o 9;30 u mnie :icon_wink: No tak, ale to nie jest temat o czerwonych beretach ;-) Szmer. Quote Link to post Share on other sites
FAHR Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 (edited) Trzymając się terminologii pewnego portalu aukcyjnego; z mojej strony co najmniej "neutral". Niby zamówienie przyszło zgodne itd. ale, no właśnie: - zamawiane produkty oznaczone jako "dostępne" - 4 dni klejenia kitu, że "towar oczekuje na dosłanie z magazynu głównego i skompletowanie zamówienia", czyli co, dostępny ale niedostępny? - po 4 dniach info ze sklepu, że paczka została nadana, podają nawet nr przesyłki, coby można było sprawdzić gdzie jest - no to sprawdzamy i co? Ano nic, przez kolejne 5 dni, paczka ma status " Paczka oczekuje u nadawcy na wysyłkę" - potwierdzenie nadania paczki przychodzi dopiero po mojej meilowej interwencji -na osłodę, w paczce znajduję drobny upominek...hmm od upominków ważniejsze dla mnie jest podejście do klienta. Jak ktoś nie ma "jaj", żeby przyznać się do błędu i zamiast tego brnie w małe kłamstewka to opinii o nim nie zmienią żadne upominki. Raczej nie zaryzykuję już następnych zamówień. Edited September 15, 2013 by FAHR Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Paczkomatem miało być wysłane? Quote Link to post Share on other sites
FAHR Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Tak Quote Link to post Share on other sites
Legal87 Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Bardzo dobrze wyposażony sklep, dobre promocje :) Quote Link to post Share on other sites
TheVoytekBear Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Najpierw plusy: Pan Marcin sprawdził dopasowanie baterii, o którą pytałem do typu repliki o jaki zapytałem, oraz wykazał się cierpliwością przy odpowiadaniu na mailowe pytania początkującego. Paczka była kompletna i nadana szybko (paczkomat). Towar był Ok i znalazł się nawet gratis. Teraz minus: w opisie ładowarki Powerbean Major, którą kupiłem było takie oto zdanie: "Zestaw zawiera przewody do ładowania akumulatorów z konektorami DEANS T lub Tamiya Large(..)". Dokupiłem więc do niej przejściówkę Tamiya->tamiya small, żeby mieć, jak naładować baterię. Po odebraniu paczki okazało się, że żadnego kabla do ładowania Tamiya nie ma. Wysłałem maila z tą informacją do sklepi licząc na propozycję rozwiązania sprawy, ale nie było żadnego odzewu. Odpowiedni kabelek kupiłem na militariach, a na przejściówkę TL->TS wydałem niepotrzebnie pieniądze. Podsumowanie? Nie mam oporów przed ponownym zakupem w tym sklepie, ale raczej nie będzie to pierwszy wybór. Quote Link to post Share on other sites
macmc Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Mogę napisać same pozytywy! Kupowałem M4 G&G Combat Machine oraz hełm dla żony. Potrzebowałem dwa razy ustawień i porad - zawsze miło i szybko oraz profesjonalnie !!! GORĄCO POLECAM W PRZECIWIEŃSTWIE DO SKLEPU konkurencji NA TAMCE W WARSZAWIE !!! Nie krzycz - wystarczą małe literki. Co do opinii o konkurencji to ma swój własny temat. Szmer Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Ode mnie też plusy idą. Wczoraj zamówienie, dzisiaj dostawa. :) Chociaż mnie trochę przestraszyła dodatkowa "zawartość" paczki z moim zamówieniem. Pościnane papiery z gazet w środku, ale chyba w roli zabezpieczenia towaru. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Zamówienie złożyłem, produkt niby był dostępny ale na maila dostałem wiadomość, że realizacja się przedłuży, bo niektóre produkty muszą zostać dosłane z magazynu głównego. Całość trwała 4 dni, ale byłem na bierząco, dokładnie onformowany o stanie rzeczy. Plusem jest, przynajmniej w moim przypadku, że sklep stanowi ostatni bastion w poszukiwaniu potrzebnych mi części. Tylko azteko miało na stanie ostatnią w tym kraju cymowską, stałą kolbę do mp5. Teraz jest ona u mnie, a już martwiłem się że będę musiał przepłacać za ICSa albo zadowolić się tandetnym Wellem ^^ Koniec końców jestem zadowolony z ich usług i mogę polecić ten sklep pozostałym ;) Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 (edited) Wielki plus dla sklepu. Zamówienie złożyłem w niedzielę, w poniedziałek towar wysłano. W paczce oprócz zamówionych produktów była mała paczuszka taktycznych żelków o smaku coli, chociaż kwota zamówienia nie przekraczała 60zł. Gorąco polecam. Edited January 11, 2014 by Hatch Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 A chciałbym zapytać, czy ktoś korzystał z ich usług tuningu? Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Dostałem przesyłkę. Całość była zapakowana w pudełko po herbatnikach i trochę tych pociętych gazet :D Zamawiałem magi, naszywkę, rękawiczki i kulki, więc nic tam nie mogło się zepsuć, a wszystko było ściśle zapakowane więc nic się nie majtało. Asortyment mają ciekawy i w przystępnych cenach. Kontakt też bardzo dobry, kolor rękawic jakie chciałem był niedostępny ( tutaj minusik, bo na stronie były dostępne ) ale zostałem o tym powiadomiony i wybrałem inny. Wszystko załatwione było w sobotę-niedzielę. W poniedziałek zapłacone i wysłane, dzisiaj (12-02-2014) paczka u mnie. Ogółem polecam, na pewno zrobię ponownie zakupy. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
patpon Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Niedawno zakupiłem w tym sklepie replikę i jestem zadowolony. Wybór padł na M4 Specna Arms plus lufa Madbull i gumka hop-up od GandG. Montaż w cenie, pomiar osiągów , krótki kurs obsługi i byłem gotów do gry. Teraz po kilku rozgrywkach wiem że dobrze wydałem swoje pieniądze i na pewno wrócę tam wydać kolejne. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Wrażenie mieszane ale bardziej na minus. Z tego co widzę, mam pecha jakiegoś do tego sklepu. Kiedyś wycyckali mnie z kolba, zamawiałem i płaciłem za kolbę G&G, dostałem boyi, po awanturze przyznali się ze nie maja kolby G&G i wysłali boyica (różna w cenie ponad 100zł). Może myśleli że nie zorientuje się ? Sprawa została załatwiona pozytywnie ale niesmak był. Ostatnio zamawiałem części do replik, pilne, kurier pobranie, napisałem że mega pilne itd. Paczka została nadana tego samego dnia. Punktem głównym w zamówieniu, była komora do G36 od JG, która u nich o zgrozo, kosztuje 45zł. Zamówienie przyszło następnego dnia, czyli ok na plus, miałem monity mailowe o nadaniu paczki i takie tam. Otwieram pakę, części, części, pierdoły, komora... No właśnie komora. Komora pochodziła z demontażu repliki i miała ułamany zaczep o blok gazowy, który tez zamawiałem i przyszedł poobijany i tez z demontażu, oczywiście w opisach produktów, nic nie było napisane (produkty z demontażu repliki, mogą mieć ślady obicia) na ten temat bo po co... Elementu ułamanego od komory nie było w woreczku, czyli demontując replikę, ktoś z obsługi sklepu, uszkodził komorę i jak gdy nigdy nic, wrzucił resztę do worka i sprzedał. Część nadaje się do śmieci, replika ma być gotowa na następny dzień. Houston we have a problem. Dzwonie do sklepu (dodzwoniłem się za 5 lub 6 razem, na początku telefon jakby był wyłączony, od razu poczta z zapchaną skrzynką - czyżby o godzinie prawie 18 mieli aż taki ruch, że nikt nie może odebrać telefonu ?) zirytowany, mówię o co chodzi, nawet trochę opieprzając sklep bo albo umyślnie sprzedaje zepsute części albo ktoś kto pakuje paczki nie patrzy czy elementy są całe, sprawne (tez to powiedziałem w rozmowie telefonicznej). Dla mnie jest to co najmniej dziwaczne, sam pracuje w handlu, wysyłam paczki i jeżeli ktoś coś zamówi a okaże się ze jest nawet jakiś najmniejszy defekt w produkcie, wysyłam sprawna sztukę, uszkodzona nie trafia do sprzedaży, ewentualnie dzwonie do klienta i informuje o defekcie i czy akceptuje to i udzielam rabatu na produkt - ostatnio tak miałem, informowałem klienta, że kółeczko do modelu (warte 3zł), które zamówił ma delikatne rozcięcie i pytanie czy chce takie ale w niższej cenie czy chce całkiem nowe czy nie wysyłać w ogóle. Po wysłuchaniu mojego lamentu z pianą na ustach dostałem polecenie wysłania maila ze zdjęciem uszkodzonej komory. Mail poszedł z żądaniem dosłania sprawnej komory kurierem. Komora doszła kurierem, opóźnienie w naprawie repliki, ja musiałem się tłumaczyć przed klientem i przepraszać go że nie dałem rady złożyć repliki na następny dzień po zostawieniu na serwis, od sklepu żadnego przepraszam, proszę, pocałuj mnie w dupę. Ocena średnia. Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Ja tam od nich wziąłem "specnę" w preorderze. Zapłaciłem z góry. Termin dostawy miał być 24-02-2014. W zeszły piątek postanowiłem zadzwonić z zapytaniem o co kaman. "Może będzie w następnym tygodniu" - usłyszałem przez słuchawkę. Nawet maila o opóźnieniu nie dostałem... Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Robiłem zakupy w sklepie stacjonarnym, miła obsługa, trochę bicia piany, rabat dostałem, kupiłem co chciałem, ogólnie jestem zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Cyku Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 A ja dla odmiany jestem absolutnie niezadowolony z usług Azteko.pl. 1) Z niezrozumiałych dla mnie przyczyn wysyłka paczki została opóźniona 2) Pomimo punktu pierwszego moje zamówienie na stronie i w mailu ma status zrealizowanego/wysłanego 3) Korzystając z tego iż przesyłka nie została jeszcze wysłana poprosiłem obsługę o zmianę Paczkomatu z łódzkiego na zduńskowolski, ponieważ nie będzie mnie od dzisiejszego wieczoru w Łodzi i właśnie w Zduńskiej Woli chciałbym ją odebrać. 4) Niestety obsługa klienta potraktowała mnie jak idiotę, twierdząc że przecież paczka została wysłana, przy czym na stronie In-Post nadal widnieje w statusie "oczekuje na odbiór od nadawcy". Sprawność In-Postu w informowaniu co się dzieje z naszą paczką jest bardzo duża i takie informacje pojawiają się w ich systemach natychmiast po wszelkich ruchach naszej paczki. I teraz najlepsze: Pomimo wyraźnego zaznaczenia, że paczka jest dla mnie bardzo ważna i potrzebuję jej na ten weekend, jedyna propozycja jaką zaproponowała mi obsługa Azteko.pl to anulacja obecnego zlecenia, DOSŁANIE z mojej strony opłaty za KOLEJNĄ przesyłkę i wysłanie tego na nowy adres. Przez taką pierdołę, przez kompletny brak chęci pomocy z ich strony i absolutnie lekceważące podejście do klienta- ogromny minus. Stracili właśnie klienta, ponieważ choćby się paliło i waliło nic u nich już nie kupię. Pozdrawiam Cyku PS: Zamówienie anulowałem z żądaniem zwrotu pełnej kwoty. Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Ode mnie Wielki plus razem z małym minusikiem... Zamówienie zrealizowane szybko, paczka w moich rękach również, minusik za cenę sprężyny, na stronie ponad 23zł w paczce na środku opakowania od sprężyny cena 19zł... komuś zapomniało się chyba odkleić ;) Ogólnie polecam. Quote Link to post Share on other sites
Lukathor Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Dwukrotne zakupy , wysyłka na paczkomat , wszystko zgodne z Biblią , Koranem i regulaminem WP. Co do cen podejrzewam że ściągają towar po "jakiejś" cenie sprzedają po swojej np morale patche mają ze Specshopu tak było na metce ale who cares ? Ja jestem zadowolony bo nie musze w kilku sklepach kupować paczke góra po 2 dniach odbieram w paczkomacie a ceny i towar się zgadzają ze stanem faktycznym. No i sposób pakowania budzi respekt tak dobrze wypełnionego kartonu dawno nie widziałem:) Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Poza tym, że mają bardzo głupawą stronę główną (nie, nie macie tego czego chcę :( ) ich wysyłki potrafią się przeciągnąć tydzień albo i dwa, a i przez mejla potrafią oszwabić (nie, pół stycznia, cały luty i początek marca to nie jest w przeciągu miesiąca :P), to Azteko to jeden z moich ulubionych sklepów. No i te promocje, i aukcje od złotówki na allegro. Wygrałem na nich kolbę z pinem za 17 złotych, dobre czasy. Quote Link to post Share on other sites
maxk Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Ze swojej strony sklepu nie polecam. Fakt towar wysyłają dobrze opakowany i zabezpieczony, lecz w razie dodatkowych pytań po zakupie nie masz na co liczyć. Nie wiem, czy ktoś tam zagląda u nich na pocztę mailową. Chyba robią selekcję, bo na niewygodne maile nie odpowiadają. Ewidentnie dla mnie to sklep "masz kasę - dawaj, odwróć się teraz, damy Ci kopa na rozpęd i nie wracaj". Kupiłem kiedyś replikę u nich i jak miałem wtedy przez zakupem pytania to odpowiadali. Replika przyszła i wyglądała inaczej niż na zdjęciach. Na początku zauważyłem brak oznaczeń, które były na zdjęciach. Po kilku miesiącach dopatrzyłem się jeszcze jednej niezgodności z kształtem body. W opisie było 320fps, okazało się, że ma ~350fps. Specyfikację wstawili na "pałę" i nie zweryfikowali jej ze stanem faktycznym. Ale replika działa i strzela. Miałem dostać gwarancję i jej też nie otrzymałem. Upominałem się o nią - bez odzewu. Chcesz coś u nich kupić - śmiało, lecz w razie problemów radź sobie sam. Niby to kilka drobnych minusów, lecz trochę się ich nazbierało. Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Bardzo dobry sklep, szybka wysyłka. Zamawiałem czapkę i ochraniacze. Na przyszłość prosimy o bardziej treściwe opinie. Szmer. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Ostatnio dwa zamówienia - poszło gładko. Towar zgodny z zamówieniem, nic nie połamane, wszystko pasuje :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts