Yahalom Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Alex to już wyjaśnił - ten "noktowizor" korzysta z połączenia kamerki + diód IR Edited July 22, 2009 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Informacja na 100% pewna? Ja tam jestem chętny na to. Tylko jaka cena? Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Alex to już wyjaśnił - ten "noktowizor" korzysta z połączenia kamerki + diód IR Na jakiej zasadzie to mniej więcej działa? Jak z awaryjnością?:D Informacja na 100% pewna? Ja tam jestem chętny na to. Tylko jaka cena? Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik 450-500 zł. EDIT: Jeżeli ten "noktowizor" będzie działał tak jak w mojej kamerze, która już swoje przeżyła to myślę, że to dobry zakup biorąc jeszcze pod uwagę lans i szpan. :) Edited July 22, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Weź pilot od telewizora i włącz aparat w telefonie komórkowym. Skieruj górę pilota w kierunku obiektywu i wciskaj jakieś klawisze na nim. Diody IR działają jak normalne diody - tylko, że nie widać ich światła gołym okiem bo świecą w podczerwieni ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Świetne wytłumaczenie :D A jak to się ma do polepszania widoczności otoczenia? EDIT:........ i żywotności? Edited July 22, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Działa to tak samo jak ta latarka np.: http://allegro.pl/item683755017_latarka_pa...led_okazja.html Tyle, że światło z diód IR widoczne jest tylko "okiem" kamery Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Rozumiem!!! ^^ Nie pobiera światła z otoczenia, jednocześnie wzmacniając je jak to robią "markowe" noktowizory tylko po prostu świeci "niewidzialną" latarką, której promień mogę zobaczyć tylko za pomocą tego co dostaję w pudełku z grą. :D EDIT: Znowu bym zapomniał. Czy ten "noktowizor" jest na baterie? :F :P I ile wytrzymają te diody ? Edited July 22, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Z wielu wiarygodnych źródeł na necie można wyczytać, że Prestige będzie tylko dla konsolowców. Cholera, miejmy nadzieję, że IW tego nie potwierdzi. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Przy jedynce miałem głębokie przeczucie, że to będzie hicior i genialna gra online ale dwójka mnie nic a nic do siebie nie przekonuje. A te gogle wyglądają festyniarsko. To tylko moja opinia. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Ale jaki lanssss na szafie. :D Quote Link to post Share on other sites
Shifty Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Oglądając trailer MW2 miałem wrażenie że oglądam zapowiedź jakiegoś filmu akcji, no ale cóż IW nigdy nie ukrywało że ich gra ma przyjąć formę interaktywnego filmu :) Zobaczymy co z tego wyjdzie Quote Link to post Share on other sites
Rumcajsev Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Widzieli wy? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Łał! Cholernie dynamiczny i ciekawy multi. Zdaje mi się i mam taką nadzieję, że przebije ten z MW:1. Ciekawy czy będzie można bombę atomową spuścić za kill streak 10000000. :lol: Edited July 28, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 <3 i love this game Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Fajny filmik, ciekawa gra się zapowiada... Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
sabstytut Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Gra będzie wpaniała i to już widać. Multi wygląda rewelacyjnie, widać olbrzymi skok jakości oprawy, cieszą mnie też nowe pomysły na zadania Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Wszystkie edycje poza podstawową nie wyjdą na PC. Nie wiadomo na razie dlaczego. Trudno :D I tak nie mam zamiaru płacić za metalowe pudełko i COD1, który mam w domu. Latarka z wyglądem noktowizora to co innego, ale jak nima to nima. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 a pomyśl jak można by nabrac ludzi nie wiedzących co to jest ;) Niby noktowizor z funkcją latarki :P Mega wypas,dystrybucja na wyłącznośc przez Mango24. :D Quote Link to post Share on other sites
hasfa Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 nie lepiej nałożyć sobie na oczy taka latarkę hm "górniczą" (nie pamietam jak to sie nazywa ;P ) bedzie tak samo wygladalo ^^ Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) jeśli pod względem IR to będzie tak aktywne jak o tym piszecie -to nawet dla najtańszego normalnego nvg kolo z tym wynalazkiem na łbie będzie w nocy robić za latarnię w lesie :P Edited August 7, 2009 by rain777 Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 jeśli pod względem IR to będzie tak aktywne jak o tym piszecie -to nawet dla najtańszego normalnego nvg kolo z tym wynalazkiem na łbie będzie w nocy robić za latarnię w lesie :P To "cudo" takiego kolesia z najtańszym noktowizorem też będzie widziało jak latarnię. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Nie wiem czy słyszeliście, ale MW 2 podstawowa wersja ma kosztować 200 zł. IMO Activision trochę przesadza. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Jedynka też tyle kosztowała ;) Wierz mi. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Mi tam się wydaje, że mniej. A jak nie, to szybko staniała. Quote Link to post Share on other sites
Burner Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Jedynka też tyle kosztowała ;) Wierz mi. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Na PC jedynka kosztowała 99 zł z tego co pamiętam. 200 zł za MW2 na PC? = 80% polskich graczy będzie "jechać" na piracie. :-F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts