dzikki Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Heh już 54 poziom. Próbowałem snajperki, pistoletów maszynowych, ale jednak SCAR-H to jest to. Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Dla mnie też SCAR-H był super (odblokowałem na nim wszystko i mam za to znaczek) do puki nie dorwałem się do M16A3 i Berrety 93R. 2 bronie z burstem (niskie zużycie amunicji), M ma holo a Berreta tłumik, M na średni-daleki dystans, Berreta do CQB. Z każdej z tych broni jedna seria załatwia sprawę, rzadko potrzeba jest druga (mam Stoping Power). Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 A ja odinstalowałem MW2 i jest mi z tym baaardzo dobrze :D Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Hmm, SCAR H jest dobry, ale latam z emką z EOTechem i granatnikiem... Wkurza mnie też ten zasięg i celność. Nie wiem jak jest naprawdę, ale dla mnie jakoś za łatwo a przez nindżowców odechciewa się grać... Nie wiem, ale kurde mam bardzo ciężki palec w tej grze. Zupełnie odwrotnie niż w AS... A zestaw z granatnikiem jest baardzo wkurzający dla innych graczy. Teraz już tak mam większego skilla i raz nawet miałem 15 zabić na jednym życiu, ale niestety serię zgonów mam do 7-miu ;) Dzikki, co masz do SCARa w dodatku? Ja z termowizją głównie, ale lobowanie się opłaca tutaj. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Bo granatnik jest najbardziej noobowskim wynalazkiem. Nie trzeba skill'a, żeby nim fragować. Ja bym się wstydził z tym latać. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 frag to frag nie ważne z czego zabijasz. Choć nie ukrywam że mogli by dać możliwość strzelania zza tarczy :D Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Nie wiem... oczywiście nie latam zawsze z granatnikiem, ale jak niezbyt mi idzie, to idę z nim. Muszę sobie polatać z pistoletami i szitgunem... Takie pistol party ;) Pozdrawiam. PS: Gdzie Twoje G36 destroyeaahhh? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 G36 destroyeaaah ma teraz Jeager. :> Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Skoro mowa o G36 to zabrakło w MW2. Chociaż dla mnie to lepiej, coś nowego. Dziś może polatam z FALem i z Glockiem. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Po godzinie grania uświadomiłem sobie jak bardzo te granatniki są lamerskie. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 jak używam granatnika to tylko z 1 powodu-odblokowanie pompki pod automatem co do "lagozy" -u siebie zauważyłem że mw 2 jest strasznie czuły wszystko co się łączy z netem i pobiera w 1 części mogłem ssać 800 kb/s i ping był ok ..tu wystarczy ssać 20 kb/s i jest kupa :/ (mam łącze 8 mb) i wreszcie nie ma nalotów co sekundę :D Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 (edited) A ja wam powiem, moi mili, że latam z M4, Holo i tłumikiem i zestawik bardzo fajny. Tak tak, wiem nikogo to nie interesuje :> Już mam. A jakie "gry" lubicie? A i ile godzin gracie. Tam jest w statach. Dziś jeszcze wypróbuję FALa i na bocznych pokombinuję. Pozdrawiam. Edited December 11, 2009 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 I tak największa satysfakcja jest z zabicia nożem do rzucania :P Latałem po mapach z tym nożykiem i próbowałem trafiać :) Quote Link to post Share on other sites
Demonette Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 A ja chętnie sprzedam to g....... do którego nie mam już sił. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to z całym kontem Steam i wszystkim, wszystkim co dostałem z grą za 130 zeta (czyli pudełko i instrukcja :/). Myślę, że za 100, ale jak mnie jeszcze powk..... to i za 90 opchnę. Gra D.N.O. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 A nie dno, bo fajne. Glock Akimbo z FMJ to istne cudo :D Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Zaczynają się cheaterzy. Goście zrzucający nuke'a tuż po rozpoczęciu nrozgrywki, albo ściągający snajperką jednego za drugim przeciwnika...czasami w ruchu... po kilkunastu. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Dzikki, jak tam Twój profil? Który lvl? Ja na razie 33 chyba, ale tylko 12h grałem ;) SCAR H z Holo i Tłumikiem jest świetny, a na dłuższe odległości to termowizja z FMJ ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Lvl 64. Latam z długą M-ką, termo i FMJ oraz EBR-ka z termo i tłumikiem (a do niej perki Ninja i Cold Blooded). Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 A na bocznej? ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) u mnie scar+fmj+ termo(ninja,zimnokrwisty i tarcza) ,na większe mapy barett+termo+fmj(ninja,zimnokrwisty) a na te najmniejsze akimbo+szybkostrzelność w kriss'ie :P (zwiekszone obrażenia,pewne celowanie)boczniak -póki co to colt,kiedyś DE Gram prawie zawsze na hc a lvl to ino 37 Edited December 15, 2009 by rain777 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 (edited) Kurde, mi jakoś nie idzie ze SCARem. Zauważyłem, że akurat w przypadku SCARa tłumik zwiększa odrzut i maleje ROF :???: A w przypadku emki, bo tak aktualnie latam to cudo. Czekam na M16, bo zazwyczaj umieram nie mając nic w magazynku :-F Wczoraj grałem tak z takim jednym co miał lvl 3, reszta od 35 [ja] do 70... biedny... :lol: Takie moje odczucia to najważniejszy refleks, nóż, zmniejszona postawa. To tak na początek, bo potem to exp już jest naturalny ;) Ja gram na DM najemnicy. Muszę spróbować te HC. Pozdrawiam. Edited December 16, 2009 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 UMP + ninja, maraton i waga lekka, czyli nożownik :lol: Pozdrawiam. A Wy jak stoicie z zabijaniem? Tam gdzie nie ma Glocków, to jest tylko M93R pierwszy raz ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Eeee tam, na pewno czitujesz albo kampisz na respie... Albo nie, w Afghanie to kampisz na skrzydle ;-))) Kurde, chyba czas już na odwyk... Mówię jak ONI!!!! Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Eeee tam, na pewno czitujesz albo kampisz na respie... Albo nie, w Afghanie to kampisz na skrzydle ;-))) Kurde, chyba czas już na odwyk... Mówię jak ONI!!!! Buahahaha - nie przejmuj się Padre, u mnie po kilku daniach obcowania z MW2, jest tak samo. Co do trybu HC - preferuje rozgrywki typu Sabotage czy Seek&Destroy, gdzie zmuszonym się jest do biegania i chodzenia. W zwykłym DM HC to "kamperstwo się szerzy" :D Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Może tak zagramy kiedyś razem ? bez czitów granatników i tych strzelb ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts