AnR Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Przeszedłem cała grę, na normalu, do tego pierwszy mecz MP jest za mną. Generalnie, gra jak zawsze za krótka, na pewno będzie część kolejna. Fabuła jest iście filmowa, gra wciąga mocno, jest intensywna i zaskakująca. Trzeba to zobaczyć, poczuć klimat. Dobrze spożytkowana kasa twierdzę. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 A instalacja? Jak to zrobiłeś? :-F Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Dalej, dalej, dalej... I wsio. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Co instalacja? Normalnie. Mnie tylko wkurza: serwery są przeciążone, zajmiemy się Twoją sprawą później. Ale od nowa płyta i jedziemy. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
qmas Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Sam steam może się długo aktualizować (zwłaszcza dzisiaj), jeśli ktoś go nie używał wcześniej albo dawno nie odpalał. Ja go uruchomiłem profilaktycznie 2 dni temu i teraz tylko dogrywał coś z netu do multi. Tak jak wcześniej - przy pierwszej instalacji gry należy wyjść i uruchomić z płyty jeszcze raz. Gra miodzik. Multi to samo, tylko brak dedyków i zero znajomości map, ale to norma. Norma z mapami oczywiście:) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Wiesz, tak patrząc z perspektywy gracza takiego jak ja, którego nie interesują klany, wojny, sparingi tylko chce sobie pograć od czasu do czasu z ludźmi to całkiem spoko sprawa to jest. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Mati13k przestań biadolić już i czekaj. Wszyscy Ci mówią, że serwery są przeciążone. Część postów poprzednich wywaliłem w tym Twoje Mat13k. Forum to nie chat. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Krótka refleksja na temat realizmu. No niby jakiś tam jest, wiadomo, to arcade, bardzo miodna. Sprzęt fajnie odwzorowany, dobre loadouty szpeju, ciągle autorzy upierają się przy tych panelach udowych, ale wygląda lansiarsko. Za to Ruscy używają każdej broni na świecie. Wypadają z nich takie skarby, że aż szok. :F Generalnie, jeśli chodzi o dostępne egzemplarze broni to jest tego sporo i naprawdę fajne pukawki. Niektóre mniejsze można dzierżyć w obu rękach. Jest shotgun z terminatora II. :F Generalnie, bardzo, bardzo fajnie. :) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Poza tym graficznie zrobiona przyjemnie, oko cieszy, duża doza filmowej zabawy, hula na maksymalnych detalach. Odstresowywacz i relakser po pracy w sam raz. I jeszcze ten moduł SpecOps - ot tak dla postrzelania i pozarabiania gwiazdek, by iść dalej - mi pasuje. Quote Link to post Share on other sites
qmas Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Mnie tak kiedyś MW1 odstresował, że miałem na 6 miechów ponad 30 dni grania. Tak się odstresowałem, że się pozbierać nie mogłem. Mam nadzieję, że tym razem będę zestresowany i się robotą zajmę, i innymi rzeczami:) Ale fakt - super się w to łupie:) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 W multi zrobiłem sobie combo - SCAR w "digitalu" z ACOGiem i sensorem bicia serca :F Sensor jest dość dużym ułatwieniem, stąd można kosić jak się patrzy :F Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Da się robić wsłasne kamo ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Niet Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Wreście zagrałem... Powiem tyle - gra ma nieziemski klimat. Nawet takie cuś jak gra w kosza 2 żołnierz w 1 misji pozwala wczuć się w postać. Tego się nie da opisać, w to trzeba zagrać. :D Quote Link to post Share on other sites
pav Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 No dobra ktoś oprócz mnie zauważył że magazynki w kamizelkach są od replik ASG? W ostatniej misji widać to wyraźnie. Ale wpadka :) Quote Link to post Share on other sites
$limak Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Fakt, jak to zobaczyłem to pomyślałem o tym samym. Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Taki żarcik: http://grrr.pl/2009/11/11/modern-warfare-3-wideo/ :-F Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Te przeciążone serwery to jakaś kpina - dzwoniłem właśnie do kumpla spytać jak gierka i mówi, że jeszcze nie odpalił, coś dociąga od wczoraj i urosło już do 14 giga, a leci jakieś 20 kilo na 2 megowym łączu. Ciekawostką jest to, że gry Valve nie mają tego problemu - aktualizowałem dziś TF2 i poleciało 250 kilo na sekundę. Ciekawe co tam się dociąga, przecież to nowa gra, nie było jeszcze patcha. Czytałem też gdzieś recenzję PC wersji - 7/10, ale autor tak pojechał, że aż dziw bierze, że jest więcej niż 2. Większość zarzutów oczywiście w multi. Ktoś mógłby opisać jak to całe IWnet wygląda? Jakie są pingi, jakieś problemy z lagiem i czy są jacyś cheaterzy? Podobno niektóre tryby trzeba najpierw odblokować, prawda to? Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Nie każdy ma tak ze ściąganiem. Ja wczoraj kupiłem, wczoraj zainstalowałem i już drugi dzień gram (poza dzisiejszą przerwą na pracę i rodzinę). Kwestia pewnie jak często ktoś aktualizuje Steam'a. Ogólnie gra się szybko, zróżnicowane tereny, były już lodowe pustkowia, Gułag tyż w śniegu, Brazylia, plaforma wiertnicza, tereny USA i wiele innych. Rządzi oczywiście generał Chaos. Dużo eksplozji fajerwerków itp. Jak już wcześniej pisałem ciekawy jest Black Ops, w którym można poskradać się, pościgać na skuterach, pobiegać po moście, strzelać na czas itp. Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Aktualizacja steama raczej nie ma tu nic do rzeczy, jeśli się nie ma nowej wersji to sam się aktualizuje zanim się odpali. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 To nie bardzo rozumiem problemy. Gra przyniesiona do domu po 23 po raz pierwszy uruchomiona pare minut po 24 po instalacji. Multi i single bez zarzutu. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) Aktualizacja steama raczej nie ma tu nic do rzeczy, jeśli się nie ma nowej wersji to sam się aktualizuje zanim się odpali. Jak zainstalujesz grę to włóż jeszcze raz płytkę ( nr. 1 ) i kliknij w "instaluj ponownie". Później jak się normalnie zainstaluje to musisz ściągać te aktualizacje. Przed wczoraj wieczorem leciał mi 1%/h, a wczoraj rano pobrało mi się w mniej niż 30 minut. Edited November 12, 2009 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Powiem tak. Gra jest średnia... :???: Misja w D.C. to jest kompletna ŻENADA! Zmienili tylko z 5-tki Berlin na Biały Dom i to wszystko. Misje dobre zaczynają się z Pricem. Brazylia cz. 2, i najazd na chatę Makarona też były bardzo fajne. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Jaka jest długość gry w stosunku do 4rki ? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Taka sama jak nie krótsza. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts